Bedømmelse af Asteria

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 358 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mad og drikke
 
6,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Else,
Slagelse

+
Direkte på stranden, havudsigt. Meget servicemindet morgenmadsservitrice.
-
At måtterne ved indgangene til hotellet bliver rystet for sand dagligt.

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

Sofie Eskebjerg,
Søborg

+
Beliggenhed og personalets imødekommenhed
-

Bekræftet køb : 2019-09-14


6 ud af 10

Sussi,
København sv

+
At det ligger så tæt på vandet, dejlig terrasse med udsigt og alle værelser har havudsigt.
-
Madrasserne er simpelthen for hårde at ligge på. Flere af gæsterne udtrykte stor ærgerelse over at sove så dårligt! Vi og andre talte om at finde et andet hotel næste gang, hvilket er ærgerligt, da det er eneste årsag til at skulle det. Vi fik endda en topmadras i skum, men den var også hård. Det skal iøvrigt stå i jeres brochure at det er muligt at leje strand håndklæder og at det er muligst få en parasol til terrassen, som ikke er det mindste overdækket, og dermed ikke til at sidde på om eftermiddagen, da solen står lige på. Der bliver ikke informeret om disse ting, ved ankomst, og så er det kun hvis man har været det før man ved det..

Bekræftet køb : 2019-08-31


3 ud af 10

Bendt,
Rask mølle

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-17


10 ud af 10

Stig,
Tune

+
-

Bekræftet køb : 2019-06-01


8 ud af 10

Kenny,
Ryomgård

+
Det bedste ved hotellet, var for mig, de altid smilende og hjælpsome folk der, det være sig både i receptionen og rengøringdamen.
-
Spejlæg og bacon et par gange mere om ugen på morgenmads menuen kunne være rart, men alt i alt er maden fin.

Bekræftet køb : 2018-09-29


8 ud af 10

Kasper Lundberg,
Herlev

+
-

Bekræftet køb : 2018-09-15


10 ud af 10

Ayoe Doris,
Kbh.ø

+
-

Bekræftet køb : 2018-08-25


8 ud af 10

Peter Ougaard,
Herlev

+
Udsigten
-
Bedre wifi er for svagt på værelser

Bekræftet køb : 2018-08-18


9 ud af 10

Mette,
Birkerød

+
Morgenmaden
-
a) Mere service ( glas; der var kun 2 stk, som ikke blev udskiftet/ rengjort i den uge vi boede der) b) Evt en kaffemaskine eller en dyppekoger, så man kunne få en kop te/kaffe på værelset; det betyder så også et par krus + breve med te + nescafe. c) Det burde ikke være muligt at "blokere" solsengene ved poolen, allerede fra midnat ! d) Mere info mht flystøj

Bekræftet køb : 2018-08-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

97 bedømmelser
Meget godt
 
28
Godt
 
38
Middel
 
20
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

26-05-2018

Indlæg af inkygipsy Næstved, Danmark

Perfekt beliggenhed.

Hotellet ligger så tæt på stranden og vandet at der er sand overalt - skønt! Godt værelse med altan og udsigt ud over vandet. Rigtig tæt på byens centrum, men stille og fredeligt. Kvaliteten af værelset var fin; okay senge (lidt hårde), lidt lille værelse, masser af bøjler i skabet, tørresnore og klemmer, fint badeværelse med god bruser (som dog ikke kunne hænges op), rent og pænt. Morgenbuffeten var ikke specielt spændende, men der var variation og god service. Så alt i alt en god oplevelse.

 
27-08-2017

Indlæg af 2danesRoskile Roskile

Fantastisk beliggenhed på dejlig strand

Hotel Asteria er et hyggeligt og roligt hotel med en enestående beliggenhed lige ud til vandkanten på Sankt George beach. Du bliver mødt med stor venlighed fra personalet, og der er en dejlig rolig atmosfære på hotellet.

 
02-08-2016

Indlæg af metteviking København, Danmark

Enkelt hotel tæt på strand og by

Et yderst enkelt hotel, der med sin placering tæt ved hovedbyen Chora og god sandstrand med lavt vand og mange solsenge og parasoller tiltrækker børnefamilier. Vi var heldige at få værelse 104, der vendte ud mod vandet og havde en overdækket, skyggefuld altan (De fleste er ikke overdækkede). Og efter at have bedt om og fået et rent badeforhæng virkede værelset også rart nok. Et plus var en velfungerende aircondition. På minussiden irriterende umbabumbamusik fra strandbarerne i nærheden og en efter min mening dødkedelig hotelmorgenmad (vi droppede den og spiste ude). Receptionisten var de første dage meget ivrig efter at sælge udflugter, lejebiler etc og var ikke særlig tilfreds med, at vi havde lejet bil uden om hende. Hun virkede i øvrigt ret ligeglad med gæsterne. I receptionen er en "bar", men vi så ikke nogen benytte den.

 
11-06-2012

Indlæg af Zorbas1820 Slagelse, Danmark

Hotel Asteria, Naxos - med første parket til strand

En uges ophold i starten af juni 2012 blev til en dejlig oplevelse for min kone og mig, da hotellet har en særdeles god beliggenhed helt tæt ved den gode sandstrand. Ingen trafik imellem hotel og strand. Hotellet ligger i udkanten af Naxos by. Gå-afstand til centrum er ca. 15 minutter. Der er en del gode tavernaer tæt på hotellet, men der er ingen generende støj fra dem eller fra trafik. Hotellet fremtræder flot med de hvide og blå græske farver. Der er ikke elevator, så man skal selvfølgelig vurdere, om man ønsker at bo højt eller i hævet stueplan. Næsten alle balkoner er forskudte, og der er derfor meget få gener fra andre gæster. Værelserne, der er ret store og med meget skabsplads, er bl.a. udstyret med stort køleskab og enkelt-senge.

 
07-09-2011

Indlæg af leif j Vordingborg, Danmark

Et hotel, der ligger på stranden og har en fantastisk ledelse og sødt personale.

En meget personlig behandling, meget søde mennesker. Værelse med terrasse med havudsigt. Stort morgenbord med alt, som man har behov for; vi spiser på en stor terrasse med en storslået udsigt ud over Sgt.Georgs Bugten. Super rengøring.