Vliho Bay Boutique Hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Vil du opleve unik græsk gæstfrihed, så er Vliho Bay Boutique Hotel et godt valg. Vi anbefaler, at du lejer bil for at komme rundt på egen hånd på smukke Lefkas. Her er et fint poolområde, der indbyder til skønne svømmeture, og i baren kan du bestille enkle retter.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Hotellets værter , altid hjælpsomme og positive. Beliggenhed , smuk del af øen, fred og ro. Den s...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 13 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Vliho Bay Boutique Hotel ligger i det nordlige Geni på Lefkas. Her er en poolområde med solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Pool-/snackbar. Restaurant der serverer enkelte retter til frokost og middag. Ca. 50 meter fra hotellet findes en lille nyanlagt privat strand. Til nærmeste større strand, Dessimi, er der ca. 3,5 km.

Receptionen er bemandet fra tidlig morgen til sen aften (ca. kl. 08.00-24.00). Mulighed for at leje båd, cykler og kano. Gratis deponering i receptionen. Gratis wifi på fællesområder. Vi anbefaler at leje bil under opholdet. Gratis parkering på hotellet. Lokaltrafik. Ca. 1 km til byen Geni hvor der ligger et minimarkeder samt nogle få restauranter. Til centrum af Nidri er der ca. 8 km. Lokaltrafik. I dagtimerne er der taxibåd til Nidri mod betaling.

Måltider

Enkel morgenmadsbuffet.