1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Seaview

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

,

+
Ved vandet
-
Morgenmad . Bestik og tallerken på værelser

Bekræftet køb : 2019-07-08


10 ud af 10

Jan,
Køge

+
Stemningen Personale Familiehotel Beliggenhed
-
Lidt bedre køleskabe, disse bar tydeligt præg at være nedslidte.

Bekræftet køb : 2019-07-01


9 ud af 10

einer,
viby j

+
beliggenhed
-
0

Bekræftet køb : 2019-06-24


9 ud af 10

,

+
Tæt på stranden
-

Bekræftet køb : 2019-06-24


8 ud af 10

Helle,
Vejle

+
Tæt på centrum og strand
-
?

Bekræftet køb : 2019-06-17


10 ud af 10

Rosa,
Roskilde

+
Lille, nyrenoveret, tæt ved vand, god service, super morgenmad
-
Grusvej fra bus til hotellet ikke godt for kuffert og os

Bekræftet køb : 2019-06-17


10 ud af 10

Gitte,
Karup

+
Personalet - så søde og serviceminded og dejlige værelser!
-

Bekræftet køb : 2019-06-10


10 ud af 10

Allan,
Skagen

+
Beliggenhed, og fam. Gazzi
-
Måske en hylde på badeværelset

Bekræftet køb : 2019-06-10


10 ud af 10

jette,
Horsens

+
Det er et lille hotel og tæt ved vandet. super sted
-

Bekræftet køb : 2019-05-27


10 ud af 10

Marianne,
Valby

+
Beliggenhed.70 skridt fra dør til at stå med fødderne i vandkanten og have den mest pragtfulde udsigt over vandet med sejlbåde glidende forbi og med de smukke øer og bjergene i baggrunden.Det kan ikke være bedre. Sødt og rart personale,som gjorde alt for at vi skulle have gode dage. Rent og pænt.En god uge
-

Bekræftet køb : 2018-10-01


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

37 bedømmelser
Meget godt
 
20
Godt
 
15
Middel
 
2
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

08-07-2018

Indlæg af Jonas B

.

Lækkert hotel. Venligt og serviceminded personale. Ejernes personlige venner fylder dog alt for meget i forhold til strandsenge og sofaområder. Så lige her der kommer den betalende kunde i sidste række.

 
22-08-2017

Indlæg af SorenWJ Fredericia, Danmark

Rigtig fint sted, med en rigtig fin strand

Hotellet har fine værelser, hvor der bliver gjort rent hver dag. Sengetøj og håndklæder bliver skiftet hver anden dag, så det er rigtig fint. Ved hotellet findes en rigtig fin strand med små sten, men ikke være end man behøver ikke badesko for at bade der. Der er også en strandbar, hvor der er en rigtig god stemning, og nogle fantastiske søde tjenere. Hvis man vi have en strandstol skal man være kvik om morgenen, da folk lægger deres håndklæder fra morgenstunden. Strandstolene koster ikke noget, når man køber i strandbaren. Der er også en svimmingpool, men den er kun ca. 5x7 meter Morgenmaden kunne godt vær lidt mere varieret, men den er ok.

 
09-09-2016

Indlæg af jjkruse Strøby, Danmark

En lille perle

Vi har boet på Seaview i 2 uger og er blevet meget forelsket i stedet. Meget smukke omgivelser, en værtsfamilie der er meget rare og har focus på gæsterne, og værelser er dejlige. Lækker morgenmad indtages få meter fra vandkanten med den skønneste udsigt til de mange smukke øer og det klare blå vand. Vi kan kun anbefale dette pragtfulde B&B hotel.

 
18-08-2018

Indlæg af AurelieCJ Beaconsfield, Storbritannien

Great food and cocktails

We used the Seaview cafe/restaurant whilst doing water sports at Horizon as it is right next door. We loved the food, especially the Greek omelette, but there are lots of other things on the menu. It is really clean, including the toilets... there is lots of shade provided by beautiful trees and the view is gorgeous. The staff made us very welcome and let us use the loungers at times. We also had amazing cocktails there and watched the sun go down.... perfect and so chilled! We were with our pre teens who could enjoy the pool and sea and sip some delicious smoothies and milkshakes. Ideal!

 
25-07-2018

Indlæg af sonofwat Hoylake, Storbritannien

Great location

We called here for snacks after visiting the beach. Much improved since our last visit. The decked area has been extended and can accommodate more tables and chairs, and they even have the addition of a small swimming pool! The staff are great and the food is very good too. We enjoyed the saganaki but there were lots of other full meals to choose from. They were always very busy, which is a sign of good food and service. A great place to sit and watch the paddle boarders and surfers (there is a sailing school next door) and lovely to see young children enjoying themselves safely. It is a shingle beach, but there are lots of sunbeds and umbrellas (some attached to the cafe). Well worth a visit.