1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Cosmopol

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,6 ud af 10 baseret på 126 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
6,6 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Service
 
6,1 / 10
Faciliteter
 
6,1 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Kristian,
Odense SV

+
-
Vi havde en lejlighed. Der var ingen kågeblus. Og det var et meget lille køleskab.

Bekræftet køb : 2019-08-19


10 ud af 10

Bettina,
København N

+
ALT - de sødeste mennesker, gode faciliteter, bedste beliggenhed i Nydri. Det er tredje gang, jeg bor på hotellet, og bestemt ikke sidste.
-

Bekræftet køb : 2019-06-17


3 ud af 10

Birgit,
Skanderborg

+
Beliggenheden
-
Flere smil og mere imødekommenhed

Bekræftet køb : 2018-10-08


7 ud af 10

Leif,
Odense

+
Godt placeret
-
At de ikke lukker hotellet dagen før afrejse.

Bekræftet køb : 2018-10-08


7 ud af 10

Lis,
Aarhus

+
Dejlig altan, smuk udsigt, fin rengøring, gode håndklæder.
-
En gryde, enkle redskaber til tilberedning af et let måltid og evt en brødrister ville være godt.

Bekræftet køb : 2018-10-01


8 ud af 10

Birgit,
Herning

+
Næsten alt.
-
Rengøring kunne godt være lidt bedre, spanden med toiletpapir skal tømmes hver dag.

Bekræftet køb : 2018-09-24


10 ud af 10

,

+
-
Køkkenstr. Og så kunne der godt være lidt ekstra service

Bekræftet køb : 2018-09-24


10 ud af 10

RUNA OG jOHN LASSE,
sønderborg

+
rengøring
-
køkkenudstyr var lidt manglende,f.eks.1 stk gryde

Bekræftet køb : 2018-09-24


7 ud af 10

Myrna,
Jerup

+
God beliggenhed, god rengøring.
-
I 4- Pers. lejh. bør der være min 2 toiletruller. 1 lagen pr. Person også i trekvart senge. Mere serviceminded chef og personale. Gerne med et smil på læben.

Bekræftet køb : 2018-09-17


4 ud af 10

John,
Fredericia

+
Beliggenhed
-
Få stillet nogle højre krav til hende som bestyre hotellet, med hensyn til imødekommenhed og venlighed. For hun er godt nok ikke egnet til sådan et job.

Bekræftet køb : 2018-09-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

60% af gæsterne anbefaler

133 bedømmelser
Meget godt
 
83
Godt
 
19
Middel
 
12
Mindre godt
 
10
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

05-10-2018

Indlæg af Pernille K

Sommerferie

Jeg og min familie boede på Cosmopol studios i september, vi var der i 14 dage. Vi oplevede desværre, at hotel ejeren var meget sur og ikke særlig serviceminded. Hun virkede ærligt talt temmelig træt af turister, hvilket jo ikke er så godt når man tænker på at det er turisterne hun lever af. Mine forældre boede i en etværelses lejlighed på 1.sal og jeg og min søster boede i en toværelses på 3.sal sammen med min niece. Vi syntes det var ret dumt, da vi gerne ville spise morgenmad sammen og derfor tog vi to stole fra mine forældres altan med op til vores på 3.sal. Det måtte vi dog ikke, for altanen var ikke beregnet til mere end 4 personer, hvilket vi også undrede os en del over, da der ikke var defineret nogen kilo vægt bogen steder. Derudover oplevede vi at vi måtte “stjæle” toiletpapir fra gangen, når rengøringen var der, for at være sikre på at vi fik noget toiletpapir. Da vi ankom i vores toværelses, sad der en halv rulle på holderen og vi var tre personer der skulle bo der. Der var sat seddel op på døren ude på gangen, hvor der stod at toiletpapir blev udleveret hver 4 dag. Dette undrede vi også en del over. Vi havde også problemer med at der lå et dobbelt lagen som min søster og niece skulle dele om, de sov i en trekvart seng og ligeledes skulle mine forældre det samme i deres lejlighed. Vi spurgte om vi kunne få enkelt lagner til alle og det fik heldigvis, lige indtil næste rengøring. Så måtte vi igen ned og bede om lagner. Dette oplevede vi tre gange. Ret belastende at skulle blive ved med at rende nede i receptionen. Alt i alt så var vores indtryk af hotellet og ejeren inkl. personalet ikke særlig godt. Hotellet var ikke færdig renoveret. Ledninger stak ud af væggene og der var ikke sat karme op rundt om dørerne. Personalet var ikke særlig smilende og kunne næsten ikke noget engelsk. Så vi kan ikke anbefale dette hotel videre.

 
20-08-2018

Indlæg af Maj_BrittA_12 Holbæk, Danmark

Kan ikke anbefales

Vi havde en 1 værelses lejlighed, som jeg nærmere vil betegne som et lille hotel værelse med køleskab og elkedel. Værelset indeholdt seng, skab og en knagerække med meget lidt plads til vores kufferter mv. Badeværelset var rigtig fint og nyrenoveret og fungerede rigtig godt - oplevelsen blev dog ødelagt efter et bad, da hotellets håndklæder alle dage lugtede meget surt. Poolen var meget lille, men da vi ikke benyttede denne samt poolbaren, kan vi ikke udtale os om disse. Vi havde ikke tilkøbt morgenmad, men der lå en seddel på værelset om, at det kostede 6 euro pr. person, så det prøvede vi på 2. dagen. Der oplevede vi så den kvindelige ejer som absolut ikke er kundevenlig. Hun kom farende og gjorde os opmærksom på, at vi ikke havde tilkøbt morgenmad, hvilket vi straks gav hende ret i og vi selvfølgelig ville betale for det ved afrejse. Morgenmaden er helt ok til prisen, men da omgivelserne ikke kan stå mål med havnen valgte vi de resterende dage og spise på havnen. Den næst sidste dag blev vi så råbt an af ejeren som spurgte, hvornår vi ville forlade hotellet næste morgen. Da vi oplyste kl. 7.00 blev vi bedt om, at betale nu da receptionen først åbnede kl. 08.00. Vi havde haft lejebil hele ugen og parkerede på betalingsparkering lige overfor hotellet. Den sidste eftermiddag opdager vi, at denne parkering først åbner kl. 08.00 om morgenen, så derfor søgte vi hjælp hos ejerne om de kunne hjælpe os med hvor vi kunne flytte bilen hen mellem 02.00 og 08.00 og svaret var NEJ. Som sagt skulle vi køre kl. 07.00 og de øvrige gæster fra Apollo ville blive afhentet af bussen på nogenlunde samme tid. Vi undrede os derfor lidt over, at de ikke er i receptionen når der er forholdsvis stor afrejse fra deres 31 værelser - måske fordi de ikke gider og høre på vores brok over, at der kl. 06.00 udelukkende kom koldt vand ud af bruseren (ikke på nogen måde bare lidt lunkent). Vi kunne endvidere læse, at andre har fået daglig rengøring - vi fik 5 gange. Vær obs på meget trafikeret gade hotellet ligger på med skraldebil kl. 4.30 som kværner alt incl flasker. Det kan vi sagtens leve med, men kan være meget generede for andre. Kommer ikke igen.

 
24-07-2018

Indlæg af 763louises

Super god oplevelse

Kan klart anbefale dette hotel. Vi følte os meget velkommen og kom tæt ind på ejerne af hotellet hvilket giver en helt speciel oplevelse i forhold til store resorts. Rent og pænt hotel med en dejlig pool og poolbar. Rengøring hver dag og nye håndklæder flere gange om ugen. God mad og dejlige drinks👌🏼👌🏼👌🏼 Tak for et godt ophold!

 
12-06-2018

Indlæg af lenej120 Husum, Tyskland

2 værelses lejlighed

Absolut fin til prisen, stor altan, dog kun med udsigt til nabo hotellet, væk fra gaden og ok i forhold til støj. Venlig personale og pænt rent. Fin pool. Køkkenet dog noget sparsomt, men det virker..

 
04-06-2018

Indlæg af linesc2018 Glostrup, Danmark

Absolut ikke anbefalelsværdigt!

Vi ankom som familie med et barn på 4 år, og aldrig har vi fået så uvelkommen og upersonlig en modtagelse. Hotellet er fyldt med regel lister, og ejerne sidder ved poolen hele dagen på samme stol for at overvåge at disse regler ikke bliver brudt. Man føler sig ikke afslappet på hotellet, men overvåget og kontrolleret! Der er rigtig meget støj hele døgnet, både fra biler, spillemaskiner samt en fastlænket hund i bygningen ved siden af, som naturligvis står og gør. Lejligheden er faldefærdig, og toilettet som gik i stykker hele tiden (kunne ikke trække ud) forventede ejerne selv at vi skulle lave mange gange om dagen. Vi vil ikke anbefale nogen dette hotel, og slet ikke familier med børn, da man tydeligt kan mærke at børn ikke er velkomne. Det eneste positive er at poolen er tilpas størrelse (når hotellet ikke er fyldt), og den meget søde servitrice der stod i poolbaren, som altid var sød, smilende og imødekommende. Desuden rent og pænt både i lejligheder og fællesområder.