1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Store og rummelige 1-værelses lejligheder med en lille køkkendel. Plasma-tv. El-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

1-værelses lejligheder deluxe

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. El-kedel. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med pooludsigt.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder

Hyggelige 2-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken samt separat soveværelse. El-kedel. Gratis aircondition, wifi og deponering. Plasma-tv. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan med pooludsigt,
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i den nye del

2-værelses lejligheder i to plan beliggende i hotellets nye del. Lille køkken, toilet og dobbeltseng samt balkon på øverste etage. To separate senge og lille badeværelse på nederste etage. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv. Balkon eller balkon i stueplan med pooludsigt.
Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage med køkken, opholdsrum og et lille badeværelse på nederste etage. På øverste etage findes større badeværelse med hårtørrer samt soveværelse. El-kedel. Plasma-tv. Gratis aircondition, wifi og deponering. Udeplads på den nederste etage samt en balkon som er på øverste etage. Pooludsigt.
Antal personer: 1-5 personer, heraf 1 barn eller 1-6 personer, heraf 2 børn.

Mindre dobbeltværelser

Enkle mindre dobbeltværelser med 2 separate senge, tv og minikøleskab. Gratis aircondition og wifi. Meget lille badeværelse med brus og toilet. Rummelig balkon.
Antal personer: 1-2 personer.