1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Store og rummelige 1-værelses lejligheder med en lille køkkendel. Plasma-tv. El-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

1-værelses lejligheder deluxe

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. El-kedel. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med pooludsigt.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder

Hyggelige 2-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken samt separat soveværelse. El-kedel. Gratis aircondition, wifi og deponering. Plasma-tv. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan med pooludsigt,
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i den nye del

2-værelses lejligheder i to plan beliggende i hotellets nye del. Lejlighederne har opholdsrum, køkken og soveværelse. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan med pooludsigt.
Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage med køkken, opholdsrum og et lille badeværelse på nederste etage. På øverste etage findes større badeværelse med hårtørrer samt soveværelse. El-kedel. Plasma-tv. Gratis aircondition, wifi og deponering. Udeplads på den nederste etage samt en balkon som er på øverste etage. Pooludsigt.
Antal personer: 1-5 personer, heraf 1 barn eller 1-6 personer, heraf 2 børn.

Mindre dobbeltværelser

Enkle mindre dobbeltværelser med 2 separate senge, tv og minikøleskab. Gratis aircondition og wifi. Meget lille badeværelse med brus og toilet. Rummelig balkon.
Antal personer: 1-2 personer.