1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Captain Stavros

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

GUNHILD,
BRAMMING

+
Et fantastisk dejligt hotel ...god beliggenhed i udkanten af byen...vi boede der første gang i 2008 og vi var himmelhenrykte, da vi sov i en Himmelseng..havde håbet på¨dette igen i år..men men
-
Der er altid plads til forbedringer...måske lidt mere imødekommenhed fra de to hoteldirektører... smil til verden og verden smiler igen...

Bekræftet køb : 2019-06-17


1 ud af 10

Irene,
Odense SV

+
købmand lå tæt på.
-
server frisk brød om morgen , blødkogte æg i stedet for hårdkogte. vandmelon kunne også ha været godt.

Bekræftet køb : 2019-06-17


8 ud af 10

Heidi,
Holte

+
Rengøring! Fantastisk rengøring på hotellet, rent overalt. Der er styr på tingene! De havde tilogmed lagt ekstra tæpper i bunden af min babys tremmeseng, så han ikke skulle ligge på den dårlige sengebund.
-
Maden. Morgenmaden er ikke noget at robe hurra for. Æggene var endten overkogt eller underkogt, savnet noget mere frugter. Men elendig var det heller ikke.

Bekræftet køb : 2019-06-17


8 ud af 10

Heidi,
Næstved

+
Tæt på alt. Ikke så stort (hyggeligt) . Super poolen lukker kl.20 for alle dem der bor lige ud til den.
-
Info. I lejligheden på WI-FI kode og manual til aircondition manglede Evt åbne op for poolen kl.9 da det var meget varmt

Bekræftet køb : 2019-06-17


10 ud af 10

Hanne Inger,
Esbjerg

+
-
Værelserne i bygning ‘D’ i stueetagen, er udsat for massiv støj fra pool pumpen!

Bekræftet køb : 2019-06-10


8 ud af 10

Janne,
Brande

+
Poolområdet og den hyggelige atmosfære
-
Restaurant på hotellet

Bekræftet køb : 2019-06-10


6 ud af 10

Anne,
Herning

+
Beliggenheden.
-
Morgenmaden kunne godt være lidt mere varieret når det kom til de "lune" retter. De store runde borde og stole i morgenmads rasteurenten tager meget plads, så det er ikke ment at komme rundt.

Bekræftet køb : 2019-06-10


8 ud af 10

Lone,
Viborg

+
-
At man ikke skal ud af sit værelse kl 10 når man først skal forlade hotellet kl 17.55.

Bekræftet køb : 2019-06-10


9 ud af 10

,

+
To toiletter på værelset
-
Mangler grydeskeer og lidt køkkenudstyr

Bekræftet køb : 2019-06-10


9 ud af 10

Christian,
Nyborg

+
Beliggenhed og god værelsesstandart
-
Større spisesal til morgenmad. Tidsbegrænsning for larmende børn i swimmingpool.

Bekræftet køb : 2019-06-10


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

127 bedømmelser
Meget godt
 
53
Godt
 
47
Middel
 
19
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

19-06-2019

Indlæg af fynboenclaus Odense, Danmark

Pænt og iorden

Vi boede på 1 sal i en et værelses lejlighed med balkon i den gamle del med pool udsigt og det var rigtig fint både rengøring og møbler og aircondition, som var gratis, alt fungerede, et lille minus var pladsen i spisesalen hvor vi spiste morgenmad, som ellers har et fint udvalg der er for lidt plads. Vi skulle være ude kl 11 og undrer os derfor over at vi ikke kunne opholde os i lejligheden til kl 17 mod betaling på 30 euro, som ellers er vilkårene på captain stavros, vi kunne se lejligheden var tom da vi forlod hotellet kl. 18?. Alt i alt et ok hotel vi gerne vil anbefale, det ligger rigtig fint centralt i Nidri og i gå afstand fra havnen med mange udflugts muligheder.

 
27-08-2018

Indlæg af conniej503 Karon, Thailand

Rigtig god hotel

Rigtig god hotel, vi boede i 1.værelse rigtig fint stort værelse med lille køkkenafsnit, dejlig poolområde og meget tæt på vandet, man kan gå de 600 meter langs havneområder til stranden og de mange restauranter langs vandet. Hotellet lever fint op til beskrivelsen og billederne.

 
31-05-2018

Indlæg af Finn T

Hyggeligt og dejligt .

Skønt stort værelse med balkon i bageste bygning. Alt i alt et skønt hotel, med enkel og mættende morgenbuffet. Særligt de krydrede pølser, som var fremme et par gange, under vores besøg. :-P "Chefen" diskuterede højlydt med "medarbejdere". Vi fik i øvrigt en fremragende service af hotellets ansatte. Hotellet ligger ideelt i centrum af Nidri, med alle butikker i gåafstand Tak for en god ferie, Captain Stavros.

 
29-05-2018

Indlæg af Jakob K

Bynært hotel.

Fint 4 stjernet hotel i Nidri by. Tæt på havnepromenade og øvrig by. Ligger i modsatte ende af den strand der ligger i byen. Venlige folk i reception og vi fik den hjælp, vi havde brug for, med et smil på læben. Rengøringsniveau er ok og lejlighederne ligger for en stor dels vedkommende, lige ud til poolen. Kan anbefales til familier og par der ikke rynker på næsen af børnenes leg i poolen. Hotellet og byen er et godt udgangspunkt for udflugter rundt på Lefkas, da Nidri er centralt placeret, på øen.

 
10-10-2017

Indlæg af dagnyogkurtfyhn Tørring, Danmark

ukompetent receptionist 8-16

Vi havde en virkelig ubehagelig oplevelse med receptionisten der arbejder kl. 8-16. Hun ødelagde vores ophold på Stavros ved at fortælle løgne og var direkte ubehagelig. Forlangte vi skulle erstatte privat telefon, både vores forsikringsselskab og Apollo sagde vi ikke var ansvarlige for. Hun fik os til at føle vi var kommet til et uland, hvor de havde virkelig dårlige vilkår, hvilket ellers ikke er vores opfattelse af Grækenland. Vores forventning var, hotelpersonale er ansat til at yde service. Rengøringspersonale og receptionisten aften var virkelig flinke og hjælpsomme!! Et hyggeligt hotel beliggende tæt på dejligt havneområde og mange gode spisesteder Værelser/lejligheder B-C-D ligger med udsigt til Poolen medens værelser A har balkon mod gaden