1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Sitia Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Bodil,
København

+
Venligt personale
-
For lidt hyldeplads i nogle af værelserne Mere groft brød og færre søde sager på morgenbuffeten Udskiftning af ældre løbebånd i fitnessrummet

Bekræftet køb : 2018-10-19


9 ud af 10

Isabell,
Asnæs

+
Personalets utrolige smilende, imødekommende, hjælpsomme og børnevenlige sind.
-
Personalets engelske sprogkundskaber kunne godt have været meget bedre. Det var ofte svært at kommunikere med især personalet i restauranten.

Bekræftet køb : 2018-10-19


6 ud af 10

,

+
-
Bedre fitness

Bekræftet køb : 2018-10-19


8 ud af 10

Marianne,
Randers

+
De forskellige muligheder for at gå i poolen eller på stranden
-

Bekræftet køb : 2018-10-18


10 ud af 10

Tricia,
Horsens

+
Værelserne, personalet, rengøringen, maden ja stort set alt.
-
At ryger afdelingen i udendørs serverings området i restauranten ikke er lige under værelserne

Bekræftet køb : 2018-10-18


9 ud af 10

Lone,
Daugård

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2018-10-18


9 ud af 10

Bente,
Ølgod

+
Det hele var dejligt
-
Skabe i værelset var med 2 bøjlestænger ingen hylder. Halvdelen af skabet skulle have været med hylder. Det ville have været rart

Bekræftet køb : 2018-10-18


8 ud af 10

Ole,
Fredensborg

+
Rummeligt værelse. Vi så et værelse, der var væsentligt mindre. De små værelser lever ikke op til den annoncerede standard. Ellers skal prisen reduceres
-
Selv om græsk standard ikke svarer til nordisk, var der adgangsforhold, trapper og trin, der var de rene “dødsfælder”, hvis man var bare lidt gangbesværet. Efter international standard var nogle trin og trapper med skarpe kantet direkte tåbelige. For et minimum af udgifter kunne dette rettes.

Bekræftet køb : 2018-10-12


10 ud af 10

Susie,
Birkerød

+
Tæt på byen og strand udenfor døren. Fantastisk morgenmaden, dejligt værelse og dejligt poolområde.
-
Sluk musikken ved poolen! I dag har alle smart phones og kan bruge høretelefoner og lytte til musik, hvis de ønsker det - uden at forstyrre os, der bare ønsker at slappe af og nyde fred og ro.

Bekræftet køb : 2018-10-12


8 ud af 10

Eigil ,
Frederikssund

+
Flink personale
-
væk med hunde og katte omkring og i restauranten

Bekræftet køb : 2018-10-12


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

821 bedømmelser
Meget godt
 
340
Godt
 
362
Middel
 
88
Mindre godt
 
22
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

05-10-2018

Indlæg af Per I Kolding, Danmark

Ferie med fuld tilfredshed

Top professionel personale lige meget om det er receptionen, service personalet, tjenere, morgen buffet i top, rent over hele hotellet og værelserne altid pæne og rengjorte ved hjemkomst om eftermiddagen

 
03-10-2018

Indlæg af Johnny Egon D Taastrup

En Græsk perle i et ellers stille område.

Sitia er endnu ikke blevet et turist eldorado, derfor er der rimeligt stille i den lille by. Der er ikke så mange forretninger og ikke noget nævnværdigt natteliv. Der er idyl og ægte Græsk dagligliv. Hede området er uden store seværdigheder men et flot skue udover de barske klipper og byer.

 
02-10-2018

Indlæg af egon1948 Helsinge, Danmark

Lækkert hotel i fine omgivelser

Sitia Beach Hotel er et dejligt hotel, hvor rustikke detaljer giver komplekset et meget indbydende præg. Værelserne er ikke voldsomt store, men funktionelle. Haveanlægget med flere pools er hyggeligt, velplejet og komfortabelt. Stranden på den anden side af vejen har småsten, men ellers er det OK at bade også der. Hotellets morgenmadsbuffet er ikke kæmpestor, men der er alt, hvad der er brug for. Man får meget for de 20 €, buffeten om aftenen koster. Og maden er velsmagende. En stor fordel er det, at man ikke behøver at bestille på forhånd, men blot kan gå ind for at se, at buffeten den pågældende aften tiltaler en. Ellers kan man gå på en af de restauranter, som kun ligger 8-10 minutters rolig gåtur fra hotellet. Her kan man spise billigere end på hotellet, men man får ikke når så meget for pengene. Vi kan varmt anbefale hotellet.

 
27-09-2018

Indlæg af Finn Dalsgaard B

Rigtig godt hotel

Rigtig dejlig og skøn hotel med orden i tingene Rigtig venlig og smilende personale der altid er der til at hjælpe en hvis man har behov for det. Rigtig dejlig pool med gode solsenge samt egen strand også med egne solsenge. Rigtig god morgenmads buffet og fine værelser. Anden gang min kone var der, og første gang jeg var på hoteller. Næste gang turen går til Sitia bliver det på samme hotel. Tak for en dejlig uge til alle på hotellet.

 
24-09-2018

Indlæg af PalleT15

Fantastisk dejligt hotel

Virkelig skøn og lækker hotel. Fantastisk beliggenhed med flot udsigt til vandet og lækkert poolområde.Venligt og hjælpsom personale. Stor flot og varieret morgenmadsbuffet, med friskpresset appelsinjuice.Skønne poolområder med virkelig gode hynder. Fri benyttelse og udskiftning af pool og strandhåndklæder. Dejligt med egen strand. Gode aktiviteter. Alt i alt en skøn uge på byen bedste hotel.