Sitia Beach

apollo mondo selected

 • • Mange faciliteter
 • • Slap af i hotellets spa
 • • Perfekt beliggenhed på stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til Sitia Beach, et hotel i rækken af vores Apollo Mondo Selected – hoteller med høj standard og komfort. Sitia Beach er byens bedste hotel – med et rummeligt poolområde, Club Polly & Mino, svømmeskole med skandinavisktalende instruktører samt kaffe- og juicebaren Mondo Café. Velkommen til en komplet ferieoplevelse for både par og familier.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser med 2 ordinære senge for 2-4 personer. Familie-værelser med 4 ordinære senge for 4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Service/personalet ved reception
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nær stranden og dejligt poolområde
Hotellet består af en hovedbygning og en lavere sidebygning. Stort poolområde med fire pools, heraf en separat børnepool. Gratis strandhåndklæder. Solstole og parasoller både ved poolen og ved stranden. Legeplads og børneklub i hotellets regi for børn fra 4-12 år fra juni til august. Der er også minidisco og børneshows.

Veltillavet græsk mad
Buffetrestauranten har en udeterrasse og serverer traditionel kretensisk morgenmad og græske retter baseret på lokalt dyrkede produkter. Fem temaaftener i ugen på restauranten. Pæn påklædning ved middagstid; mænd skal have lange bukser på og lukkede sko og kvinderne pænt aftentøj på.

Poolbar (åben fra maj til ca. september) er åben fra kl. 12.00-18.00, og lobbybar er åben fra kl. 10.00-01.30.

Sitia Beach har også certificeringen "Greek breakfast", der betyder, at hotellet anvender unikke græske produkter i sin madlavning, samt at de serverer traditionelle græske morgenmadsretter fra alle regioner i Grækenland.

Velkommen til Mondo Café
Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café er en oase i oasen. Et sted for hele familien at slappe af og unde sig selv dét lille ekstra. Vi har ansat en af verdens bedste baristas, Johan Damgaard fra Johan & Nyström, som lærer cafépersonalet op i kunsten at lave den perfekte latte, og hvordan den perfekte specialkaffe laves til de kræsne smagsløg.

Træning på hotellet
Gratis fitnessrum (for gæster over 16 år). Gratis morgenyoga fem gange om ugen som ledes af skandinavisktalende instruktører. Der er også andre træningstimer på hotellet, tider og ugeprogrammer fås på hotellet. Gratis tennisbaner og minifodboldbaner og boule. Gratis aerobics og bordtennis.

Club Polly & Mino og svømmeskole
På Sitia Beach tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub Club Polly & Mino med skandinavisktalende personale og svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på græsk og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino og Swim School by Apollo.

Book vores børnepakke
For en nemmere rejse kan du booke vores børnepakke med klapvogn, børnestol og børneseng samtidig med, at du bestiller din rejse. Du kan også tilføje børnepakke efter du har bestilt rejsen ved at logge ind på Din rejse. Vil du kun booke enten en klapvogn, en børnestol eller en børneseng, er dette også muligt.

Gratis wifi og øvrig information
Gratis wifi på hele hotellet. Spa med massage og andre behandlinger mod betaling (over 18 år). Vej skal krydses for at komme til stranden (tunnel findes). Holdeplads udenfor hotellet med busser, blandt andet til palmestranden i Vai.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension og All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Hovedrestauranten:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30 (fem aftener om ugen er der temaaftener i buffetrestauranten)

Lobbybaren:

 • Kaffe, te og bagværk, kl. 16.00-17.00
 • Forfriskninger, øl, vin samt lokale drikkevarer i lobbybaren, kl. 10.00-23.00

Aktiviteter:

 • Tennis og tennisudstyr (reservation kræves)
 • Fodbold og beachvolley
 • Cykler

Spaafdelingen:

 • Rabat på spabehandlinger

Vær opmærksom på at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Sitia Beach har fået udmærkelsen "Certificate of Excellence" så mange år i træk, at de også har fået udmærkelsen "Hall of Fame" af Tripadvisor. Hotellet har også fået udmærkelsen "Greek Hospitality Gold" 2019.

Afrejselufthavn-københavn

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi

Direkte transfer til og fra hotellet

På Sitia Beach kan du desuden booke direkte transfer til og fra lufthavnen. Det betyder, at transferbussens første stop altid er ved Sitia Beach, og ved afrejse er det altid sidste stop inden lufthavnen. Forudbestil transfer i forbindelse med booking af rejse på apollorejser.dk eller ring til os på 70 13 33 00. Hvis du allerede har booket rejsen, kan du tilføje transfer via Din rejse.

Kort over løbe- og cykelruter

Her kan du se vores kort over de forskellige cykel- og løberuter ved Sitia Beach.

Go out loop
Secret trail
Windpower loop
Wow loop