1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Sitia Beach

 • • Mange faciliteter
 • • Slap af i hotellets spa
 • • Perfekt beliggenhed på stranden

For sommeren 2018 byder vi Sitia Beach velkommen i rækken af Apollo Mondo Selected – hoteller med høj standard og komfort. Sitia Beach er byens bedste hotel – med et rummeligt poolområde, Polly & Mino Playtime, svømmeskole med skandinavisktalende instruktører samt  kaffe- og juicebaren Mondo Coffee. Velkommen til en komplet ferieoplevelse for både par og familier.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser med 2 ordinære senge for 2-4 personer. Familie-værelser med 4 ordinære senge for 4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Rigtige gode solvogne ved den store pool og dejlige værelser
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nær stranden og dejligt poolområde
Hotellet består af en hovedbygning og en lavere sidebygning. Stort poolområde med tre pools, heraf en separat børnepool. Gratis strandhåndklæder. Solstole og parasoller både ved poolen og ved stranden. Legeplads og børneklub i hotellets regi for børn fra 4-12 år fra juni til august. Der er også minidisco og børneshows.

Veltillavet græsk mad
Buffetrestauranten har en udeterrasse og serverer traditionel kretensisk morgenmad og græske retter baseret på lokalt dyrkede produkter. Fem temaaftener i ugen op restauranten. Pæn påklædning ved middagstid. Poolbar (åben fra maj til ca. september) er åben fra kl. 12.00-18.00, og lobbybar er åben fra kl. 10.00-02.00. Minimarked.

Velkommen til Mondo Coffee
Apollos nye kaffe- og juicebar Mondo er en oase i oasen. Et sted for hele familien at slappe af og unde sig selv dét lille ekstra. Vi har ansat en af verdens bedste baristas, Johan Damgaard fra Johan & Nyström, som lærer cafépersonalet op i kunsten at lave den perfekte latte, og hvordan den perfekte specialkaffe laves til de kræsne danske smagsløg.

Træning på hotellet
Gratis fitness. Gratis morgenyoga fem gange om ugen som ledes af skandinavisktalende instruktører. Der er også andre træningstimer på hotellet, tider og ugeprogrammer fås på hotellet. Gratis tennisbaner og minifodboldbaner og boule. Gratis vandpolo, aerobics, bordtennis, beachvolley og dart.

Polly & Mino Playtime og svømmeskole
Polly & Minos lille legerum (Pollynesien) med spil og legetøj er et populært sted på hotellet. De større børn finder sikkert selv vej hertil, og de små kan se frem til en legepause fra sol og vand i selskab med mor og far. Legerummet er ligesom caféen indrettet af Jon Eliason.
Fire dage om ugen er legerummet bemandet med uddannet, skandinavisktalende personale. Så venter Polly & Mino Playtime – to timer med sjove og lærerige aktiviteter som at tegne og skattejagt. Aktiviteterne er gratis, og alle børn kan være med. På hotellet er der også en legeplads og svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Læs mere om svømmeskole her.

Book vores børnepakke
For en nemmere rejse kan du booke vores børnepakke med klapvogn, børnestol og børneseng samtidig med, at du bestiller din rejse. Du kan også tilføje børnepakke efter du har bestilt rejsen ved at logge ind på Din rejse. Vil du kun booke enten en klapvogn, en børnestol eller en børneseng, er dette også muligt.

Gratis wifi og øvrig information
Gratis wifi på hele hotellet. Spa med manicure, pedicure, massage og andre behandlinger mod betaling (aldersgrænse er 18 år). Vej skal krydses for at komme til stranden (tunnel findes). P-plads udenfor hotellet med busser, blandt andet til palmestranden i Vai.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Selected

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

Dette er et Green Key-mærket hotel. Det betyder at, hotellet aktivt arbejder for at minimere sin påvirkning af miljøet og bidrage til at gøre en forskel på et miljømæssigt og socialt plan.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi