Porto Kaza

  • • Udsigt ud over havnen
  • • familiedrevet hotel
  • • Rummelige lejligheder

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Porto Kaza er et familiedrevet hotel med en varm og afslappende atmosfære. Hotellet består af 12 lejligheder samt et hyggeligt, lille poolområde. Her bor du skønt og kun et stenkast fra den venetianske borg, lige oven for den gamle bydel i Sitia. Fra hotellets fælles balkon har du en majestætisk udsigt over havnen og det glitrende hav.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Stor lejlighed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 26 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Porto Kaza er et hyggeligt lejlighedshotel med høj kundetilfredshed. Ved poolområdet findes solstole, og klippestranden ligger kun en kort gåtur væk. En større strand findes ca. 1,2 km væk. Håndklædeservice mod betaling. Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åben fra kl. 09.00-12.00 og fra kl. 18.00-20.00. Elevator fra receptionen til værelserne samt poolområdet.

Fra hotellet til havnen er der en stejl bakke. Der ligger en skole i nærheden af hotellet, og det kan opfattes støjende i nogle værelser. Trapper på hotelområdet. For gæster med sen hjemrejse er der et værelse med bademuligheder. Charmerende Sitia centrum ligger inden for gåafstand, og her finder du en lang strandpromenade med restauranter, smalle gader og små butikker.

Måltider

Ingen.