1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Varvara's Diamond

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
6,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Flemming,
Søborg

+
Personalet
-
Toilet i receptionen

Bekræftet køb : 2019-05-04


9 ud af 10

Niels Jørgen,
Dragør

+
Fantastisk rengøring, hver dag. Super service fra personalet.
-
Små detaljer: Måtte gerne være et viskestykke og karklud.

Bekræftet køb : 2018-10-14


9 ud af 10

Gert,
Hørsholm

+
Hygge og imødekommenhed
-
En mere præcis beskrivelse af at swimmingpool ikkevar på hotellet, men alm offentlig

Bekræftet køb : 2018-10-14


8 ud af 10

Anne-Grete,
Hillerød

+
Service og imødekommenhed
-
Egen pool

Bekræftet køb : 2018-09-30


10 ud af 10

Jette,
Hvidovre

+
Fantastisk beliggenhed, utrolig god service findes ikke bedre - det mest hjælpsomme personale man kan tænke sig - manager var fantastisk, god rengøring - der gik lidt sport i hvad rengøringen nu havde lavet af vores håndklæder (blomster eller dyr)
-
Ingen, det var som vi ønskede

Bekræftet køb : 2018-09-14


10 ud af 10

Bente,
Hjørring

+
Vi har været på Varvaras fire gange af to uger og kommer igen. Har aldrig boet et hyggeligere, rent og roligt sted nær vandet. Værten er utrolig venlig og imødekommende. Der er ingen bespisning på stedet men et fint lille køkken til lejligheden.
-
Ingen. Det hele passer til vores behov.

Bekræftet køb : 2018-09-08


10 ud af 10

Eva,
Hvidovre

+
Perfekt beliggenhed stille og roligt. Super rengøring og en fantastisk hotelejer.
-
Der kunne godt være flere køkkenting bl.a nogle skåle og en kasserolle.

Bekræftet køb : 2018-08-26


6 ud af 10

,

+
Air condition i begge værelser
-
Kunne være rart om man uden problemer kunne få et ekstra lagen så 2 fyre ikke skal ligge under samme

Bekræftet køb : 2018-08-12


8 ud af 10

Max,
Næstved

+
Lille, roligt og hyggeligt.
-
Nøgler og evt. pas bør opbevares ikke synligt, istedet for som nu, hvor nøgler (hvis man vælger at lade den ligge på hotellet, hvis man går ud) blot ligger på skranken (som ikke er bemandet konstant), og pas i en kasse bagved - men synligt. Når det er sagt, er det trods alt, stadig et sted vi gerne vender tilbage til❤️

Bekræftet køb : 2018-08-12


8 ud af 10

Jette,
København

+
-
Beskriv at poolen ikke er ved selve hotellet, men 200 meter nede af vejen i forbindelse med stranden. Det var godt for os.

Bekræftet køb : 2018-07-27


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

33 bedømmelser
Meget godt
 
24
Godt
 
7
Middel
 
2
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

13-10-2018

Indlæg af njj2000 Dragør, Danmark

Kan absolut anbefales....

Har haft en uges dejligt ophold på Varvaras Diamond Hotel i en god 2 værelses lejlighed. Rigtig fint og god valuta til prisen. Meget venligt og hjælpsomt personale og særdeles fin rengøring hver eneste dag. God beliggenhed tæt på stranden og med dejligt poolområde 200 m fra hotellet.

 
16-07-2016

Indlæg af line0312 Vojens, Danmark

Fantastisk ophold

Lækkert hotel, rent og rydeligt. Sød vært på hotellet, som interesserer sig meget for en. - Han er rigtig venlig og en virkelig god vært, han ville rigtig gerne hjælpe. Vi ankom først til hotellet kl.01.00 og han lavede sandwich til os og gav os nogle flasker vand, så vi kunne klare natten uden sult og tørst. Vi boede på et super fint dobbeltværelse, som ikke manglede noget. Et lille fint køkken som havde alt man skulle bruge. Hotellet ligger super godt! Ikke langt til en fin sandstrand hvor man kan leje liggestole eller ligge i sandet, poolen er ved siden af stranden, fin stor pool med liggestole og en lille café hvor man kan spise frokost. Hotellet ligger rigtig tæt på restauranter og et supermarket. For 1,30 € med bus og 8 € med taxa, kan man komme ind til Rethymnon en rigtig hyggelig og gammel by. Alt i alt havde vi en super ferie med godt vejr hvor intet manglede.

 
24-10-2018

Indlæg af cornishgirl294 St Ives, Storbritannien

Friendly comfortable hotel in lovely location

This super hotel is located at the top of the Motakis Village in Platanes. The private road leads to a pool with sun-loungers and bar/cafe and the beach. On arrival we were greeted by the manager Nektarios who made us very welcome. Nothing was too much trouble. The accommodation is very clean and comfortable, with beach, shops, bars and tavernas all within easy walking distance. Breakfast is served just down the lane in another hotel, there are bars and a Taverna (Finikas) in the lane. Highly recommended!

 
04-09-2018

Indlæg af Jasmine G Montreal, Canada

Great stay

Everything was perfect here at Varvaras Diamond hotel. My husband and I were very well received by Nektarios even though we checked in pretty late. He gave us a lot of information on how to get around and what are the best places to visit. The room is extremely clean and the breakfast served in the morning is delicious. The location is great right next to the beach and near many shops, restaurants and a grocery store. Most of all, what we appreciated was the excellent hospitality and advice we got from Nektarios. I definitely recommend to anyone wanting to stay in Platanies area.

 
11-08-2018

Indlæg af Oklara Oslo, Norge

Nice family hotel - perfectly placed

This is a very good two star hotel. My room, which I occupied on my own was at least 15 sq meters, with a little kitchenette, A/C, bathroom and a balcony towards the street. It is situated in a perfectly nice and quiet street. As it did not have a restaurant of its own, the breakfast was served at Bella Casitas. A simple, but delicate breakfast, with eggs made to your liking. You are also 1 minute away from a good supermarket, the high street and other conveniences. Nectarino and his son, both working at the reception are really warm and welcoming. You have free access to a pool 2-3 minutes down the road, close to the beach. I guarantee you good value for your money.