Bedømmelse af Varvara's Diamond

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 300 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
6,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Karna Merete,
Melby

+
Beliggenhed - roligt. Rent. God plads på værelset
-

Bekræftet køb : 2019-10-12


8 ud af 10

Jens Peter,
Tarm

+
Stille og roligt.
-

Bekræftet køb : 2019-09-28


10 ud af 10

Helle Winnie,
Roskilde

+
Værelset.
-
Toilet i receptionen. Information om at man ikke får rene håndklæder hver dag. Fint nok at man ikke gør det, men info. manglede.

Bekræftet køb : 2019-09-14


10 ud af 10

Mette Fehmerling,
Greve

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-01


8 ud af 10

Lars Ørsted,
Herlev

+
Personalet og lejligheden. Den var sprit ny
-
I beskrivelse af hotellet stod der at der var pool. Det var der ikke. Det var en offentlig pool nogle hundrede meter væk. Det virkede fint, men det var ikke hotellets pool.

Bekræftet køb : 2019-08-24


8 ud af 10

Stine,
København ø

+
Vi boede i et helt nyt værelse. Rent og pænt. God service med hensyn til rengøring..De skiftede ofte håndklæder. Hyggelig området i gåafstand til restauranter,.pool og morgenmad sted.
-
Morgenmaden..-. Rigtig juice, at maden var varm i stedet for kold..styr på kogningen af deres æg. Tilbud om blødere top madrasser.

Bekræftet køb : 2019-08-24


6 ud af 10

Anni,
*

+
Rolig beliggenhed, god plads i værelserne
-
Ejeren et meget kontrollerende grænsende til det intimiderende. Gæster der skal rejse senere end udtjekningstidspunktet har ikke mulighed for at benytte et toilet. Man skal gå 300 m til pooltoilettet.

Bekræftet køb : 2019-08-17


8 ud af 10

Elisabeth,
Vejle

+
Vores meget søde og kreative rengøringspige
-
Pool skal være i nærheden og morgenmad samt at der er mulighed for at blive på hotellet/lejligheden den dag man tjekker ud alternativt skal de tilbyde at man kan få et bad osv.

Bekræftet køb : 2019-08-03


9 ud af 10

Stine Louise Buchard,
Solrød

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-20


10 ud af 10

Sune Højris,
Odense v

+
Køleskabet med øl
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-07-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

38 bedømmelser
Meget godt
 
29
Godt
 
7
Middel
 
2
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

13-10-2018

Indlæg af njj2000 Dragør, Danmark

Kan absolut anbefales....

Har haft en uges dejligt ophold på Varvaras Diamond Hotel i en god 2 værelses lejlighed. Rigtig fint og god valuta til prisen. Meget venligt og hjælpsomt personale og særdeles fin rengøring hver eneste dag. God beliggenhed tæt på stranden og med dejligt poolområde 200 m fra hotellet.

 
16-07-2016

Indlæg af line0312 Vojens, Danmark

Fantastisk ophold

Lækkert hotel, rent og rydeligt. Sød vært på hotellet, som interesserer sig meget for en. - Han er rigtig venlig og en virkelig god vært, han ville rigtig gerne hjælpe. Vi ankom først til hotellet kl.01.00 og han lavede sandwich til os og gav os nogle flasker vand, så vi kunne klare natten uden sult og tørst. Vi boede på et super fint dobbeltværelse, som ikke manglede noget. Et lille fint køkken som havde alt man skulle bruge. Hotellet ligger super godt! Ikke langt til en fin sandstrand hvor man kan leje liggestole eller ligge i sandet, poolen er ved siden af stranden, fin stor pool med liggestole og en lille café hvor man kan spise frokost. Hotellet ligger rigtig tæt på restauranter og et supermarket. For 1,30 € med bus og 8 € med taxa, kan man komme ind til Rethymnon en rigtig hyggelig og gammel by. Alt i alt havde vi en super ferie med godt vejr hvor intet manglede.

 
19-06-2019

Indlæg af Razvan R

Superb

Very nice clean &quiet hotel with big rooms an balcony. It has a kitchenette where yiu can prepare food for childrens. The guest was very nice and he tell us a lots of important tips for our exploration of the island whit the car . If you want to explore the island you must rent a car because is totally worh it !

 
24-10-2018

Indlæg af cornishgirl294 St Ives, Storbritannien

Friendly comfortable hotel in lovely location

This super hotel is located at the top of the Motakis Village in Platanes. The private road leads to a pool with sun-loungers and bar/cafe and the beach. On arrival we were greeted by the manager Nektarios who made us very welcome. Nothing was too much trouble. The accommodation is very clean and comfortable, with beach, shops, bars and tavernas all within easy walking distance. Breakfast is served just down the lane in another hotel, there are bars and a Taverna (Finikas) in the lane. Highly recommended!

 
04-09-2018

Indlæg af Jasmine G Montreal, Canada

Great stay

Everything was perfect here at Varvaras Diamond hotel. My husband and I were very well received by Nektarios even though we checked in pretty late. He gave us a lot of information on how to get around and what are the best places to visit. The room is extremely clean and the breakfast served in the morning is delicious. The location is great right next to the beach and near many shops, restaurants and a grocery store. Most of all, what we appreciated was the excellent hospitality and advice we got from Nektarios. I definitely recommend to anyone wanting to stay in Platanies area.