1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

2-værelses suiter

2-værelses suiter med havudsigt beliggende i hovedbygningens Royal-del. Fladskærms-tv, radio, musikkanal, køleskab, el-kedel og hårtørrer. Morgenkåber og tøfler. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.
Antal personer: 3-5 personer, heraf 2 børn.

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med jacuzzi i badeværelset. Fladskærms-tv. Køleskab og el-kedel. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser som ligger enten i hovedbygningen eller i bungalowerne. Nogle værelser i bungalows har adgang via terrasse og har 1-2 trin indenfor. Fladskærms-tv, radio. Køleskab og el-kedel. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser

Familie-værelser i varierende størrelse som består af et separat soveværelse med dobbeltseng samt et indgangsværelse med to separate senge eller køjeseng. Fladskærms-tv. Køleskab og el-kedel. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med delt pool, der har børnesektion.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Familie-værelser i varierende størrelse beliggende i bungalowbygningen, som består af et separat soveværelse med dobbeltseng samt et indgangsværelse med to senge eller køjeseng. Nogle familie-værelser er renoverede og har jacuzzi i badeværelset. Alle har fladskærms-tv. Køleskab og el-kedel. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.
Antal personer: 2-4 personer.