1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Rethymno Mare Resort

  • • All Inclusive-hotel
  • • Familievenligt
  • • Værelser og bungalower

All Inclusive-hotellet Rethymno Mare Resort er et hyggeligt hotel i den lille by Scaleta med flere værelsesalternativer. Hvad med et hyggeligt familie-værelse i bungalow eller måske et superior-værelse med jacuzzi? Hvad med at vælge en tegnebogsfri ferie, hvor du kan nyde lækker mad i buffetrestauranten?


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Rethymno Mare Resort er et hyggeligt hotelkompleks, som er bygget, som en lille kretensisk by, som ligger for sig selv i Scaleta. Hotellet består af to dele med fælles reception - Rethymnon Mare og Rethymnon Royal. I hovedbygningen er der en reception, bar, opholdsrum med tv samt terrasse. Buffetrestaurant, hvor der arrangeres temaaftener (pæn påklædning kræves).

På en høj over hovedbygningen ligger hotellets bungalower, der er forbundet af små stier i frodige omgivelser. Mellem disse ligger det poolområde, som hører til Mare-delen, med separat børnepool samt solstole og parasoller for alle. Hotellet har også et nybygget poolområde med vandrutschebaner, som er sjovt for både store og små. Dette poolområde har alle hotellets gæster adgang til. Poolhåndklæder mod depositum.

Alle Apollos gæster bor i Mare-delen og har kun adgang til faciliteterne i den hoteldel. På hotellet er der et åbent amfiteater og en kretensisk udendørsrestaurant for alle gæster (reservation kræves en dag i forvejen). Børneklub med engelsktalende personale. Dag- og aftenunderholdning samt aktiviteter. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Juvelér samt lille supermarked. Mindre spa med behandlinger mod betaling. Lille sand-/stenstrand på den anden side af hovedvejen, via tunnel. Ca. 100-500 m til stranden, afhængigt af hvor på hotellet du bor. Store niveauforskelle på hotelområdet. Ca. 6 km til Platanes. Ca. 11 km til centrum af Rethymnon. Gennemkørselstrafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Tidlig morgenmad, slutter kl. 07.30 (skal bestilles i receptionen dagen før)
- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
- Sen morgenmad, kl. 10.00-11.00
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
- Middagsbuffet med tre temaaftener om ugen, kl. 19.00-21.30
- Á la carte-middag, kl. 19.30-22.00
- Forfriskninger, lokale drinks, øl/vin ad libitum, kl. 10.00-24.00
- Snacks, kl. 11.00-17.00
- Mange sportsaktiviteter
- Børneklub med engelsktalende personale
- Dag- og aftenaktiviteter samt underholdning

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til afhentning af transferbussen på hjemrejsedagen.

Værd at vide

Dette er et Green Key-mærket hotel. Det betyder at, hotellet aktivt arbejder for at minimere sin påvirkning af miljøet og bidrage til at gøre en forskel på et miljømæssigt og socialt plan. Vandrutsjebaner er åbne fra kl. 11.00-13.00 og 14.45-18.00.