Bedømmelse af Marva

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,4 ud af 10 baseret på 91 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,4 / 10
Rengøring
 
6,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
5,4 / 10
Mad og drikke
 
4,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,0 / 10
Service
 
6,4 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenhed/ro
-
På badeværelses, skraber/måtte

Bekræftet køb : 2019-10-12


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

+
Privat parkering, god rengøring
-
Sengene er utrolig dårlige, træsenge der knirker, og tynde madrasser

Bekræftet køb : 2019-10-04


7 ud af 10

+
Hyggelig have med pool og god udsigt. Godt hotel til prisen Rent og pænt, søde mennesker
-
Bedre stole og stole nok til alle gæster Myggenet, så man kan have døren åben om aftenen. En anden placering af Aircondition, så man ikke skal blæses direkte på når man sover.

Bekræftet køb : 2019-09-28


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-14


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-06


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-06


6 ud af 10

+
Egen lejlighed og man var overladt til sig selv. Dejlig fred og ro
-
Det var knap med rengøring i lejligheden. Kun 2 gange på en uge. Der stod skrevet 4 gange. Fryser var så iset til, at den ikke kunne lukke. Afløb i bad stoppet, så vandet flød ud over gulvet. Poolen trængte til en rengøring af bund og sider

Bekræftet køb : 2019-08-10


8 ud af 10

+
Den service familien der drev hotellet gav deres gæster. At hotellet var stille og roligt og der kun var 16 værelser.
-

Bekræftet køb : 2019-08-03


10 ud af 10

+
Beliggenheden meget tæt på Platanes' butikker, spisesteder, biludlejninger og turarrangører med kort afstand til både stranden og vandreture i bakkerne. Der er ikke overrendt af turister, og udsigten til bakkerne er så skøn. Dejligt stille område og rigtig hyggeligt, at hele familien er med til at passe stedet. Supermarkedet Lidl ligger 100 m. derfra.
-

Bekræftet køb : 2019-07-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

102 bedømmelser
Meget godt
 
48
Godt
 
26
Middel
 
15
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

07-08-2019

Indlæg af henschel1972 Slagelse, Danmark

Skønt lille og fredeligt hotel

Vi havde en dejlig ferie på Marva. Hotellet ligge i dejlige omgivelser omkredset af olivenlunde ud til poolen, med en dejlig udsigt til bjergene. Værelserne er typiske græske med et velfungerende køkken. Aircon virker perfekt, så værelset var altid dejlig køligt når varmen var for meget. Min datter var bange for at der ikke var god nok dækning af Wifi, men forbindelsen var meget stabil og det kunne nå helt ud til poolen. Hotellet bliver drevet af en meget sød familie der velkommer jer med åbne arme og er super serviceminded. Den lille poolbar har et ok udvalg. Poolen er ny anlagt i 2019, den er ikke så stor men passer til omgivelserne og mængden af gæste. Byen platanes har et godt udvalg af restauranter og shopping. Der ligger en Lidl 200 M fra hotellet. Bussen til Rethymno køre ca hver 20 min og det tager 10 min og køre ind til centrum. så alt i alt et perfekt hotel hvis du ikke forventer store pools og mange mennesker.

 
14-07-2019

Indlæg af seerups Sulsted, Danmark

Fred og ro på et hyggeligt budgethotel

Beliggenheden er meget tæt på Platanes' butikker, spisesteder, biludlejninger og turarrangører med kort afstand til både stranden og vandreture i bakkerne. Der er ikke overrendt af turister, og udsigten til bakkerne er så skøn. Dejligt stille område og rigtig hyggeligt, at hele familien er med til at passe stedet. Vasilis mor var i haven det meste af dagen, og det fungerede fint til mit behov for gæsteservice. Derudover er man overladt til sig selv. Det er jo et apartment-hotel, så reelt har man en fuldt udstyret lejlighed, og så er der fællesområdet med pool og have. Der er også en fin reol med masser af bøger i receptionen. Supermarkedet Lidl ligger 100 m. derfra. Busser mod både vest og øst kører ca. hver 20. min. Det tager ca. 15 min med bussen til Rethymnon centrum. Busbilletter købes i forretninger og ikke på selve bussen - jeg købte hos bageren lige overfor busstoppet mod Rethymnon.

 
12-08-2018

Indlæg af erlv91 København, Danmark

Rigtig dejligt sted.

Min kæreste og jeg ankom med bussen som kørte os helt til lejligheden, hvor vi blev mødt at en guide som lige fik sat os godt på plads. Det var en rigtig god service! Dejligt med aircondition og det er 100m til en Lidl. Det eneste der er ærgerligt er at vores elkedel ikke duede og da vi drikker meget kaffe om morgenen, var det lidt et problem. Men ellers er stedet dejligt, poolen var skøn og rigtig dejlige omgivelser. Og så tager det kun 30-40 min at gå ind til byen og hvis man er doven så kører bussen hvert 15-20 min så det var bare ring skønt! Vi var meget tilfredse.

 
10-09-2020

Indlæg af Finnishman1991

Hyvä hinta/laatusuhde

Hotelli ylitti odotukset sen suhteen, että se oli rankattu 1 tähden hotelliksi, joissain luokitussivuilla. Tiloiltaan/siisteydeltään/varusteiltaan ja muilta ominaisuuksilta hyvin vastaava kuin perus 2 ja 2+ tähden hotellit Kreikan muissa kohteissa/saarilla. Ilmastointi oli ilmainen ja yhden hengen huoneessa oli tilava parisänky. Huoneessani ei ollut ötökkäongelmaa tai mitään mustia matjoja kuten jotkut ovat kertoneet vanhemmissa arvosteluissa. Sijainti oli rauhallinen ja yöllä sai hyvin nukuttua ilman häiriöitä. En ole aikaisemmin käynyt Kreetalla tai majoittunut Marvaan, mutta luulisin, että jonkinlaista uudistusta on huoneisiin mahdollisesti tehty. Huoneessani oli mm. induktioliesi. Perus varusteet samaa tasoa kuin muissakin tämän hintaluokan hotellissa eli astiasto, jääkaappi jne. Henkilökunnasta ei ole moitteen sanaa eikä heidän kanssa ollut suuremmin tarvetta asioida. Siivous toimi ja wc-paperia tuotiin samalla lisää automaattisesti. Paras hinta/laatu suhde tämänastisista hotelleista Kreikassa. Olen maksanut enemmän 2 tähden hotelleista, jotka ovat olleet pienempiä, likaisempia ja ilmastointi ei ole kuulunut hintaan. Kaupat ja katu, jossa ravintolat/palvelut sijaitsevat ovat lähellä. Lisäksi noin 600 m päässä on Lidl, josta saa edullista ruokaa. Voisin majoittua uudelleen. Had a wonderfull holiday in Marva. Price is cheap and air conditioning is free + WiFi too. Wifi worked well and i had no problems watching youtube videos for example. Rooms have all necessary equipment for cooking. I had no black worms or any kind of bugs in my room. In night time there was no any noises so i slept well. Shops, restaurants and the beach is near. Also there is Lidl very close distance. I have no bad comments about owners, i was happy with the service. Also the room was clean and it was cleaned. I didn't had to ask for WC-paper because it was refilled automtically and also the towels and also the bed sheets were changed. Would definately see Marva as a good option if i would go again in Crete. Actually i have to go there again in the future :P I have paid more for two star hotels wich have been smaller, dirtier and without free air conditioning so Marvas price/quality ratio is good. When leaving a hotel by walking there is some traffic so pay attention at specially in night times.

 
28-07-2020

Indlæg af Kristoffer770505 Sverige

Nice appartment, good service and a nice owner family

Nice appartment, good service and a nice owner family. Good location and garden! Located near the beach, but has a nice pool as variation. Lots of personal restaurant near by. And the living cost is desant.