Bedømmelse af Ariadne

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 377 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,2 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Henning,
Bagsværd

+
beliggenhed og værelse
-
?

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

Lene Rostgaard,
Slagelse

+
Pool området og den gode service
-
Renovering af badeværelser

Bekræftet køb : 2019-10-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

99 bedømmelser
Meget godt
 
57
Godt
 
30
Middel
 
8
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

12-08-2017

Indlæg af Y5316QLmariam

Fint hotel

Fint hotel i centrum af Platanes. Vi havde en stor 2 værelses lejlighed med altan. Indretningen var som forventet men badeværelset var mangelfuldt. Badeværelset havde ingen udluftning, ingen mulighed for at hænge bruseren op og derfor kun håndbruser, spejlet var ridset og lyset meget dårligt. Temmelig hårde senge men det kan man klare når det kun er en uge. Morgenmaden er ok. Poolområdet er fint med gode solstole og god betjening fra poolbaren. Behageligt personale som er søde og hjælpsomme.

 
18-11-2019

Indlæg af alexandrinapopovici

Very good hotel!

I spent 7 nights in September 2019 at Hotel Ariadne, and I have to say that I really enjoyed my stay. The hotel has a very good position in Platanes, close to the beach and to restaurants and shops. The staff is very, very friendly and for a 2* hotel, the services are very good. They clean the rooms every day! The ambiance is very nice and friendly. The pool is also amazing. There is nothing more that you could need!

 
29-09-2019

Indlæg af 216karinn Norge

Lovely holiday

We had a wonderful stay at the Ariadne Hotel. A cozy hotel with a short walk to the beach, restaurants and shops. The rooms are basic but you have everything you need for a good stay. The restaurant had lovely breakfast and a delicious dinner buffet with variations every day. The staff were wonderful, nice housekeeping which did a brilliant job. The hotel manager Dimitris was wonderfully nice and he made our stay the best. We would highly recommend this hotel if you want a homely atmosphere in a well-functioning hotel. We want to come back !!!

 
17-07-2019

Indlæg af Wenche B Skedsmo Municipality, Norge

Best service in Greece!

In the 14 days we stayed here we experienced the best service. Kind, warm and very helpful staff. (Our babystrollers weel got broken - and we really needed this the rest of the vacation. The manager hjelped us several times with more air and then fixed it completely!) They fixed things we asked for almost before we where done asking the question. We felt very velcome. The food (breakfast, lunch and dinner) was some of the best we ate at our stay. Recomand this place highly!

 
06-07-2019

Indlæg af dimasth Rethymnon, Grækenland

Everything was fantastic!!

Everything was fantastic from the beautiful one bedroom suite to the ambiance of the hotel. Attendive staff works very hard to make sure everything is easy for their guests. The hotel is very quiet and charming, huge swimming pool, sandy beach on the door step, breakfast and dinner home cooked! This is a very special hotel, we look forward to returning!