Værelsestyper

Bungalower Seafront

Bungalower Seafront beliggende direkte på stranden. Åben planløsning med opholdsrum og soveværelse uden dør imellem. Tv med satellitkanaler og dvd-afspiller. Minibar og aviser. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Mulighed for enkel morgenmad til bungalowen. Egen indcheckningsskranke. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser. Værelserne har enten væg til væg-tæppe eller klinkegulv. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Nogle dobbeltværelser har havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser i bungalower

Lyse dobbeltværelser si bungalowlignende bygninger. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Håndklæder til poolen og stranden. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Pæne enkeltværelser, nogle med væg-til-væg tæppe. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåbe og tøfler. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Familie-værelserne er i bungalow eller i en separat 3-etagers bygning med udsigt til haven, nær hovedbygningen. Familie-værelser i bungalower er pænt indrettede og har en dobbeltseng og to børnesenge, samt en skydedør mellem børnenes soveværelse og delen med dobbeltseng. Familie-værelser i 3 etagers bygningen er dobbeltsengen i opholdsrummet, og der er balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Værelserne på stueplan har niveauforskelle. Alle værelsestyper har tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Pool Bungalower

Pool Bungalower med terrasse og privat pool samt solstole og parasoller. Åben planløsning med opholdsrum og soveværelse uden dør imellem. Tv med satellitkanaler og dvd-afspiller. Minibar, aviser, kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Mulighed for enkel morgenmad til bungalowen. Egen indcheckningsskranke. Frugtkurv samt en flaske vin på værelset ved ankomst den første dag. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Terrasse med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.