1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Bungalower Seafront

Bungalower Seafront beliggende direkte på stranden. Åben planløsning med opholdsrum og soveværelse uden dør imellem. Tv med satellitkanaler og dvd-afspiller. Minibar og aviser. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Mulighed for enkel morgenmad til bungalowen. Egen indcheckningsskranke. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser. Værelserne har enten væg til væg-tæppe eller klinkegulv. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Nogle dobbeltværelser har havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser i bungalower

Lyse dobbeltværelser si bungalowlignende bygninger. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Håndklæder til poolen og stranden. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Pæne enkeltværelser, nogle med væg-til-væg tæppe. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåbe og tøfler. Bad/brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Familie-værelserne er i bungalow eller i en separat 3-etagers bygning med udsigt til haven, nær hovedbygningen. Familie-værelser i bungalower er pænt indrettede og har en dobbeltseng og to børnesenge, samt en skydedør mellem børnenes soveværelse og delen med dobbeltseng. Familie-værelser i 3 etagers bygningen er dobbeltsengen i opholdsrummet, og der er balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Værelserne på stueplan har niveauforskelle. Alle værelsestyper har tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Pool Bungalower

Pool Bungalower med terrasse og privat pool samt solstole og parasoller. Åben planløsning med opholdsrum og soveværelse uden dør imellem. Tv med satellitkanaler og dvd-afspiller. Minibar, aviser, kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Mulighed for enkel morgenmad til bungalowen. Egen indcheckningsskranke. Frugtkurv samt en flaske vin på værelset ved ankomst den første dag. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Terrasse med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.