1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Aquila Rithymna Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Carsten,
Aarhus

+
Beliggenhed ved strand.d
-
Højere liggestole med armlæn. Buffet er for meget både morgen- frokost og aften. Meget lidt variation.

Bekræftet køb : 2019-05-12


10 ud af 10

Sarah ,
København

+
Udsigt, personalet, faciliteterne, pandekagerne til morgenmad
-

Bekræftet køb : 2019-05-12


6 ud af 10

,

+
beliggenhed, mad
-
spa og fitness faciliteter kunne være bedre

Bekræftet køb : 2019-04-20


10 ud af 10

Lisbeth,
Vilsund

+
Meget imødekommende hotel-personale.
-
Det var generende at der ved aftensmåltiderne blev lagt en "kvittering" på bordet for betalt mad og drikke, MEN med plads til at påskrive drikkepengebeløb.

Bekræftet køb : 2018-10-20


9 ud af 10

Dennis,
Kolding

+
Beliggenheden - tæt på stranden
-

Bekræftet køb : 2018-09-16


9 ud af 10

Eva,
Østbirk

+
God underholdning, mad og rummelige værelser med gode store senge
-
En klar beskrivelse af, hvilke af "velkomst tingene", man efterfølgende skal betale for. En beskrivelse af halvpensionen. Skriv ikke 1 times tranfertid, hvis den reelle tid er over 2 timer - det giver skuffede og negative kunder

Bekræftet køb : 2018-09-16


10 ud af 10

Gitte,
København s

+
Hotellet var fremragende til børnefamilier
-
Måske fortælle lidt mere omkring størrelsen på hotellet i informationen omkring dette. Vi havde ikke lige forestillet os hotellet så stort , så havde vi helt sikkert fundet et andet. Hotellet var tip top men kun for børnefamilier. Der var enormt meget larm hele dagen omkring poolene så det der med at få slappet helt af røg sig lige en tur.

Bekræftet køb : 2018-08-26


8 ud af 10

Lene,
Skagen

+
maden og personalet
-
Apollo er lidt usynlig. vi kunne ikke finde en mappe på hotellet og fandt heller ikke en medarbejder, den dag der skulle være en. vi gik ned i byen på et Apollokontor for at se hvornår der var en tur til Kløften.

Bekræftet køb : 2018-08-25


9 ud af 10

Johnny,
Børkop

+
Beliggenhed
-
Knap så meget musik under middagen. Der var musik fra morgen til aften.

Bekræftet køb : 2018-08-19


10 ud af 10

Janni,
Farsø

+
Deres service var fantastisk, de havde show og andre oplevelser man kunne se/være en del af. I det hele store var hele hotellet en oplevelse og de havde altid noget man kunne se eller opleve.
-
Vi manglede lidt at personalet kom og spurgte om man ville have mere når man færdig med sin drinks eller lignede, i stedet for man skulle kalde/finde dem. Og vi manglede man kunne få reserveret en plads ved poolen, vi havde et barn med der elskede at bade men de første dage var der ingen pladser og vi måtte ikke ligge vores ting hvor kunne holde øje med dem.

Bekræftet køb : 2018-08-19


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

2770 bedømmelser
Meget godt
 
1527
Godt
 
758
Middel
 
292
Mindre godt
 
96
Dårligt
 
97

5 nyeste bedømmelser

26-08-2018

Indlæg af loneandersen2011 Vejle, Danmark

Et dejligt 5 stjernet hotel

Vi fik et godt tilbud 40 0/0 rabat hos et rejsebureau i DK på vores rejse Dette hotel er meget smukt liggende helt ned til en privat strand. Maden er god og hotellet rent Vores hotelværelse havde en balkon med udsigt til havet og om aftenen var der live musik lige nedenunder vores balkon đź‘Ť Der er mange aktiviteter på hotellet og et personale der er hjælpsomme smilende

 
18-08-2018

Indlæg af LoneA119

Et meget smukt og rent hotel

Et hjælpsomt og smilende personale Hotellet er smukt og rent, vi havde et dejligt hotelværelse med udsigt til havet Der var aktivitet på hotellet Efter min smag behøves der ikke være musik under morgenmaden og lunch

 
18-07-2017

Indlæg af MilleMakrel

Dumme fejl og mangler

Maden er god, alt personale er venlige og smilende og står altid til tjeneste. Hotellet ligger smukt. Desværre er store dele af stedet plaget at myrer. På vores værelse var der flere indgange til myreturer og de vrimlede frem med myrer ved den mindste krumme på gulvet. Vi boede på et familieværelse med havudsigt med vores to små børn. Foran værelset lå også en pool, som ikke blev overholdt med baderegler, hvorfor der var meget larm om aftenen. Døren ud til gangen fra vores værelse lukkede ikke tæt i bunden, hvorfor der var høj støj fra gangen. Dørene smækker højt, hvilket gjorde, vores børn vågnede flere gange og græd. Ikke optimalt overhovedet eller hvad vi forventede af fem stjerner.

 
30-06-2017

Indlæg af Kim H

Fantastisk dejligt hotel med god service

Dejlig uge på et rigtigt godt hotel hvor alt er pænt og velholdt. Meget venligt og dygtigt personale. Mange aktiviteter ikke mindst for børn. Flere gode swimmingpools, endda et indendørs. Egen strand med gratis parasoller og solsorte. Kan kun anbefales.

 
04-10-2015

Indlæg af Leo H Slagelse, Danmark

Fremragende hotel/service/betjening

Min kone og jeg har besøgt hotellet mange gange gennem de sidste mange år. Vi holder meget af Kreta og ikke mindst dette dejlige hotel. Vi var afsted igen i år i august(2015), hvor vi denne gang havde inviteret vores børn og børnebørn med. Hotellet levede fuldstændig op til vores forventninger og vi nød en uge i ren luksus. Godt vejr, god mad, dejlig atmosfære, lækker poolområde, god strand og søde mennesker. Vi blev behandlet godt, og da vi har været der mange gange før og var så mange afsted, blev vi opgraderet til at bo i en lækker villa, som vi aldrig havde boet i før. Personalet på hotellet er meget venlige og vi sætter stor pris på deres glade humør. Især på hotellets hovedrestaurant er tjenerne helt i top, hvor især tjener Stylianos Paylakis gør et fantastisk arbejde - Tusind tak for dejlig betjening og venlighed hver dag. Vi glæder os allerede til vi skal afsted igen.