1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Aquila Rithymna Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 376 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Bo,
Silkeborg

+
Service var super
-
Badekar/bruser løsning Der var ikke som beskrevet og lovet mulighed for ekstra opredning på værelse.

Bekræftet køb : 2019-08-09


8 ud af 10

Ludmilla,
Kerteminde

+
-
Bedre beskrivelse af værelserne på hotellet, da vores første værelse ikke var 5 stjernet og fuldstændig utilfredsstillende (gammel og slidt og lugtede). Der boede vi 2 dage :-( og ingen respons fra Apollo efter en flere henvendelse (og ikke svar på sms endnu ... kommer måske snart ... ) - vi klarede situationen med hotellet selv og fik nyt værelse :-) Også bedre beskrivelse af stranden, som ikke blot er hvid, men og fuldt med sten. Desuden er der i vandet klipper og sten således, at de mange bølger gør, at stranden var lukket for badning i 3 dage (rødt flag). Dette er helt normalt her fik vi oplyst. Kunne vi så gå i hotellets pool - nej det var også lukket nogle dage, da den skulle renses / tilføres klor :-( Så vi taler ikke mere her om 5 stjernet hotel til familien og venner ...

Bekræftet køb : 2019-07-28


8 ud af 10

Kim ,
Odense

+
Tæt på strand, dejlig bungalow-lejlighed med balkon både foran og bagved, mærkede ikke de mange børnefamilier. Roligt område i forhold til f.eks.området på Vestkreta Platanias, hvor vi var sidste år. Mange fine gratis aktiviteter på hotellet hver dag, hvis man har lyst.
-
Der er skilte både ved strand og pool om, at man ikke må reservere pladser med sine håndklæder. Mange reserverer pladser især ved pool før morgenmad og går i pool senere. Ikke ok at hotellet ikke håndhæver dette. Fjollet at mænd skal bære lange bukser til middag på hotellet, når kvinder kan komme i meget små kjoler. Vi gik ud i byen og spiste i stedet for og fik gåtur om aftenen.

Bekræftet køb : 2019-07-27


8 ud af 10

Jesper,
Kolding

+
God service, meget venligt og serviceminded hotelpersonale Kvalitetsmad
-
Vi havde ønsket 2 værelser tæt på hinanden - vi blev tilbudt 2 værelser på hver sin etage ! Alternativet var kun at betale ekstra for en opgradering on-site, hvilket var som at forhandle med en pistol for panden !

Bekræftet køb : 2019-07-26


10 ud af 10

Gunnleivur,
Hoyvík

+
-
Billigere drikkevarer. Shit fer var dýrt.

Bekræftet køb : 2019-07-26


8 ud af 10

Charlotte,
Greve

+
Stranden og at strandstolene var med i prisen. God mad og sødt personale. Dog oplevede vi lidt sløv betjening i baren.
-
Hotellet er ikke et 5 stjernet hotel i min optik. Der var flere mangler som ikke bør være på et 5 stjernet (hul i sengetøjet, knappen man trak ud i toilettet på hoppede ud af væggen, for få stikkontakter, noget af personalet i receptionen havde lidt svært ved engelsk).

Bekræftet køb : 2019-07-21


8 ud af 10

Rasmus,
København

+
Service
-
Gamle værelser i dårlig stand

Bekræftet køb : 2019-07-20


8 ud af 10

Jakob,
Mariager

+
Mad og service
-
Badelederen ved fællespool var lige emsig nok,

Bekræftet køb : 2019-07-14


9 ud af 10

Stine,
Hedehusene

+
De havde en skøn pool og havet lige ved siden af. God børne jlub
-
Vi havde lidt problemer med, at min stor pige på ni ikke måtte lege stille og roligt med sin søster i afdelingen for de små børn. I selv samme afdeling havde de et børne bassin, her måtte jeg som voksen ikke sidde med min datter på 3, kun stå i vandet hvilket er problematisk hvis barnet ikke er helt tryg og hvordan, her måtte storesøster heller ikke være med. Et stort minus, at man ikke kunne være sammen på en familie ferie

Bekræftet køb : 2019-07-14


8 ud af 10

Nicolaj,
Lystrup

+
Tæt på strand
-
Større/bedre træninglokale. Der var meget trang og det var gammelt. Priserne på hotellet var alt alt for dyre ifht. Drikkevare.

Bekræftet køb : 2019-07-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

2928 bedømmelser
Meget godt
 
1604
Godt
 
803
Middel
 
313
Mindre godt
 
101
Dårligt
 
107

5 nyeste bedømmelser

26-08-2018

Indlæg af loneandersen2011 Vejle, Danmark

Et dejligt 5 stjernet hotel

Vi fik et godt tilbud 40 0/0 rabat hos et rejsebureau i DK på vores rejse Dette hotel er meget smukt liggende helt ned til en privat strand. Maden er god og hotellet rent Vores hotelværelse havde en balkon med udsigt til havet og om aftenen var der live musik lige nedenunder vores balkon đź‘Ť Der er mange aktiviteter på hotellet og et personale der er hjælpsomme smilende

 
18-08-2018

Indlæg af LoneA119

Et meget smukt og rent hotel

Et hjælpsomt og smilende personale Hotellet er smukt og rent, vi havde et dejligt hotelværelse med udsigt til havet Der var aktivitet på hotellet Efter min smag behøves der ikke være musik under morgenmaden og lunch

 
18-07-2017

Indlæg af MilleMakrel

Dumme fejl og mangler

Maden er god, alt personale er venlige og smilende og står altid til tjeneste. Hotellet ligger smukt. Desværre er store dele af stedet plaget at myrer. På vores værelse var der flere indgange til myreturer og de vrimlede frem med myrer ved den mindste krumme på gulvet. Vi boede på et familieværelse med havudsigt med vores to små børn. Foran værelset lå også en pool, som ikke blev overholdt med baderegler, hvorfor der var meget larm om aftenen. Døren ud til gangen fra vores værelse lukkede ikke tæt i bunden, hvorfor der var høj støj fra gangen. Dørene smækker højt, hvilket gjorde, vores børn vågnede flere gange og græd. Ikke optimalt overhovedet eller hvad vi forventede af fem stjerner.

 
30-06-2017

Indlæg af Kim H

Fantastisk dejligt hotel med god service

Dejlig uge på et rigtigt godt hotel hvor alt er pænt og velholdt. Meget venligt og dygtigt personale. Mange aktiviteter ikke mindst for børn. Flere gode swimmingpools, endda et indendørs. Egen strand med gratis parasoller og solsorte. Kan kun anbefales.

 
04-10-2015

Indlæg af Leo H Slagelse, Danmark

Fremragende hotel/service/betjening

Min kone og jeg har besøgt hotellet mange gange gennem de sidste mange år. Vi holder meget af Kreta og ikke mindst dette dejlige hotel. Vi var afsted igen i år i august(2015), hvor vi denne gang havde inviteret vores børn og børnebørn med. Hotellet levede fuldstændig op til vores forventninger og vi nød en uge i ren luksus. Godt vejr, god mad, dejlig atmosfære, lækker poolområde, god strand og søde mennesker. Vi blev behandlet godt, og da vi har været der mange gange før og var så mange afsted, blev vi opgraderet til at bo i en lækker villa, som vi aldrig havde boet i før. Personalet på hotellet er meget venlige og vi sætter stor pris på deres glade humør. Især på hotellets hovedrestaurant er tjenerne helt i top, hvor især tjener Stylianos Paylakis gør et fantastisk arbejde - Tusind tak for dejlig betjening og venlighed hver dag. Vi glæder os allerede til vi skal afsted igen.