1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Aquila Rithymna Beach

 • • Børn får halvpension for kun 1 kr.
 • • Masser af sjov for børn
 • • Bungalower med privat pool

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Aquila Rithymna Beach er et skønt  luksushotel i Adele med privat sandstrand, 3 pools og børnepool. Her kan du træne fitness, dyrke vandsport, spille tennis, gå i sauna, dykke, spille bordtennis og volleyball. Her er flere barer og restauranter. Børnene spiser gratis i tasty corner, hvor de kan vælge blandt sandwich, pommesfrites, pizza, vafler, frugt, yoghurt og is.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser i bungalower for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Bungalower Seafront for 2-3 personer. Pool Bungalower for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Meget flot hotel og meget børnevenligt. Utrolig god service og personligt service, på trods af st...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Aquila Rithymna er et flot førsteklasses hotel med en skøn beliggenhed ved Rethymnons kyst. Stort poolområde med 3 pools, heraf en saltvandspool, samt en separat børnepool. Poolbar og gratis håndklædeservice. Solstole og parasoller ved både pool og strand. Ca. 50 m fra hovedbygningen ligger hotellets private sandstrand med vandsportsaktiviteter og hotellets snackbar.

Hotellet har flere restauranter (både buffet og a la carte), barer og cafeer der serverer græske specialiteter. Pæn påklædning påkrævet til middag. Børn under 12 år spiser gratis i Tasty Corner alle ugens dag fra kl. 11.00-19.30, her er sandwich, salat, pommes frites, pizza, vafler, pandekager, yoghurt med honning og frugt, mælk, juice, frugtsalat og is.

Legeplads. Aktiviteter for børn, f.eks. trylleshow og udendørs biograf en gang om ugen i højsæsonen. Babysitting-service mod betaling ved legepladsen. Flere restauranter (nobel påklædning kræves), barer og café.

Her er et bredt udvalg af aktiviteter og sportsfaciliteter. Gratis fitness og sauna. Bordtennis, beachvolley, vandpolo, minifodbold, bueskydning og aktiviteter ved pool og strand. Det er gratis at benytte tennisbanen, men udstyr, aftenbelysning og undervisning er mod betaling. For børn er der trylleshow og udendørs biograf en gang om ugen. Legeplads. Tæt på legepladsen er en relax-afdeling for voksne med solstole og parasoller, som kan benyttes gratis. Massage og vandsport ved stranden mod betaling. Gratis græsk madlavningskursus én gang om ugen i højsæsonen. Internetcafé og gratis wifi i receptionen. Minimarked, hæveautomat, souvenirbutik, smykkebutik og frisør på området. Gennemkørselstrafik. Ca. 7 km øst for Rethymnon.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller All Inclusive Ultra mod tillæg. Når voksne tilkøber halvpension, spiser børn for kun 1 krone.

All Inclusive

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår:
- Tidlig morgenmad, kl. 05.00-07.15 (skal oplyses i receptionen dagen inden)
- Morgenmadsbuffet, kl. 07.15-10.00
- Sen morgenmad, kl. 10.00-10.30
- Frokostbuffet eller á la carte-frokost på tavernen, kl. 12.30-14.30
- Snacks, kl. 11.00-12.30 og 14.30-18.30
- Kaffe og kage, kl. 16.00-18.00
- Is fra strandbaren, kl. 10.00-18.00
- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30. Temamiddag kan én gang om ugen indtages på tavernen mod reservation (gælder ikke fiske- og skaldyrsaftener)
- Aftensnacks, kl. 22.00-23.00
- Lokale drikkevarer som øl, vin og forfriskninger ad libitum, kl. 10.00-01.00
- Minibar med sodavand, vand og øl, der påfyldes ved behov (en gang om ugen)
- Kaffe-/te faciliteter på værelset
- 20% rabat op Taverna Mournies og Restaurant Archaia Eleftherna
- 25% rabat på roomservice

Ændringer kan forekomme. Som identifikation får du et kort, som altid skal fremvises, når du benytter noget fra All Inclusive-programmet. All Inclusive gælder frem til den tid, som du tjekkede ind. Eksempel: Tjekkede du ind kl. 17.00, så gælder All Inclusive til kl. 17.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Dette er et Green Key-mærket hotel. Det betyder at, hotellet aktivt arbejder for at minimere sin påvirkning af miljøet og bidrage til at gøre en forskel på et miljømæssigt og socialt plan.

Altid på vores hoteller for børnefamilier
 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for ekstra store værelser med plads til min. 3-4 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder