1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Akti Chara

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Lene,
Hillerød

+
Meget rent og velholdt overalt. Fantastisk fint, rent og velholdt pool område.
-
Køkken faciliteter kunne være bedre. Minimalt med service, ingen klude til aftørring intet opvaskemiddel eller børste. Ledning til kogeplade beskadiget, den virkede men kan være farlig at anvende.

Bekræftet køb : 2019-05-12


9 ud af 10

Kurt,
Odense

+
Rolig og venlig ætmosfære
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-05-05


10 ud af 10

Preben,
Kastrup

+
Rent-alt var -ok- venlig personale og god vejling salgs fra Apollo salgs personale med fly da jeg er dårlig til bens det er ikke sidstegang vi rejser med apollo
-

Bekræftet køb : 2019-05-04


10 ud af 10

Else ,
København

+
Der var god service, roligt og vi havde godt værelse med havudsigt
-

Bekræftet køb : 2019-05-04


9 ud af 10

Ingelise,
Holbæk

+
De er meget imødekommende og smilende. Altid hjælpsomme. Kan varmt anbefales :-)
-

Bekræftet køb : 2019-05-04


10 ud af 10

Lene,
Lyngby

+
Den helt igennem et rent og lækkert hotel. Det bedste var poolen som var så lækker og indbydende. Samt det at havet var i så og sige i baghaven. Snack baren havde de mest fantastiske lækre små anretninger.
-
Har umiddelbart ikke nogle.

Bekræftet køb : 2018-10-21


8 ud af 10

Lilian ,
Hvidovre

+
Flinke mennesker Fri wifi på værelset og i poolområdet
-
Betaling kunne kun foregå med cash både i receptionen og i snackbaren. Værelset var meget fattigt på udstyr. En tallerken, kop, glas pr person. Kunne godt opgraderes Poolen var iskold

Bekræftet køb : 2018-10-20


9 ud af 10

Rasmus,
København

+
At der var mulighed for at beholde værelset til vi blev afhentet på afrejsedagen. Rigtig tæt på lækker strand. Roligt på værelset. Gode parkeringsforhold.
-
De kunne snakke med baren ved siden af swimming pool området, de spiller høj og temmelig elendig musik hele dagen, hvilket ikke er et plus.

Bekræftet køb : 2018-10-20


8 ud af 10

Mika ,
Vonge

+
Beliggenhed til forhold strand og lokal by
-
Morgenmad udvalget

Bekræftet køb : 2018-10-14


9 ud af 10

Farishta,
Albertslund

+
beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2018-10-13


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

67 bedømmelser
Meget godt
 
31
Godt
 
30
Middel
 
4
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

22-10-2017

Indlæg af Carsten B Dalby, Danmark

Hyggeligt mindre hotel med super placering direkte til stranden

Vi var meget betænkelige da vi stod af bussen for hotellet ser ikke ud af meget ude fra og ligger lidt klemt inde mellem en biludlejer og noget halvfærdigt, men da vi kom ind til selve Akti Hara (som det faktisk hedder) viste det sig at være rigtig hyggeligt og pænt. Selve værelserne var standard og indeholdt hvad man skal bruge og de var pæne rene. Der var både aircon, wifi og køleskab og vi havde en terasse der vendte direkte ud mod eftermiddagssolen. Man kunne bestille morgenmad til 5,50 per person og der var et rimeligt udvalg af mad, så det var en rimelig pris. Poolen var fin og der var liggestole af få hver dag. Der er en poolbar med mad og drikke som lukkede kl. 18. Stranden er lige uden for hotellet og der er en beach volley bane og liggestole til leje. Selve stranden er fin, men som tidligere nævnt er der en del rullesten der hvor bølgerne bryder som gør det lidt tricky at komme både i vandet og op igen, specielt når bølgerne er store. Alt i alt havde vi en rigtig hyggelig og afslappende ferie som til fulde levede op til vores forventninger.

 
11-07-2017

Indlæg af Casc222002 Brønderslev, Danmark

Sommerferie med familie

Udmærket hotel. God poolbar med høflig og hurtig betjening. Liggestole til alle gæster. Lidt myg stik, når man sidder ude om aftenen. Strand er super, dog brug for badesko grundet rullesten, men sådan er det på Kreta de fleste steder. Godt tilfreds ūüėÄūüĎć

 
22-09-2015

Indlæg af Linda N Haslev, Danmark

Dejligt hotel

Meget rent og velholdt. God1 værelses lejlighed på 2 sal med fin altan. Desværre ikke så meget havudsigt. ca. 5 km fra Rhethymnon by hvilket er dejligt. Hjælpsomt personale Lej bil og kør rundt på øen. Skal man til Samaria kløften så kør hjemmefra tidligt da turen i kløften tager mange timer.

 
30-08-2015

Indlæg af jacobsen80 Malmø, Sverige

Akti Chara

Fantastisk hyggeligt, lidt mindre hotel, beliggende i dejlige omgivelser med restauranter og caféer lige om hjörnet, samt gode busforbidelser ind til Rethymnon. Poolområde med snackbar, hvor man kunne nyde lettere gode madretter. Beliggende direkte ved stranden, så pool eller havbad, var frit for enhver. Meget rent og venligt personale som ydede en meget gästrfri og personlig service. Et sted jeg godt kunne besöge igen... Vores favoritrestaurant i byen blev "Remember"... Venlig betjening og super mad. Vores favoritbar i byen blev vores nabo "Eye"... Fantastisk live musik og söde mennesker samt karookie

 
27-07-2014

Indlæg af Søren P Gjøl, Danmark

Ren afslapning

Dejlig beliggenhed ved havet og byen. Rent og pænt, masser af liggestole og venligt personale. Musikken fra nabo var ikke så slem, men monoton, måske man skulle forære dem et par nye Cd'er. Kunne godt finde på at vende tilbage.