Rethymnon Kyst

  • • Små charmerende byer
  • • Lang smuk sandstrand
  • • Populært område

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Nyd afslappende dage på stranden ved nogle af de ferieområder, der ligger langs Rethymnons kyst, som perler på en snor. Med Apollo kan du vælge at bo i moderne ferieområder eller små charmerende byer.

Populære hoteller Rethymnon Kyst

Poolområde på Hotel Aquila Rithymna Beach på Kreta, Grækenland

Aquila Rithymna Beach

Fra 6.048 DKK
Poolområdet på Akti Chara i Rethymnon på Kreta.

Akti Chara

Fra 2.848 DKK
Poolområdet på Hotel Rethymno Mare Resort på Kreta, Grækenland.

Rethymno Mare Resort

Fra 4.698 DKK

Fakta om Rethymnon Kyst

Restauranter

En 2-retters middag ekskl. drikkevarer koster ca. 175 DKK pr. person. En øl koster ca. 35 DKK.

Transfer

Fra Chanias lufthavn tager det ca. 1 time og fra Heraklions lufthavn tager det ca. 1 time og 15 min med bus til første hotelstop. Ved eventuel transfer fra Heraklions lufthavn via Amoudara og Agia Pelagia tager transferen længere tid. Ved transfer fra Chanias lufthavn via Georgioupolis, Kalives/Almyrida og/eller Rethymnon by tager transferen også længere tid. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

I Rethymnon er der en lang strand med skiftende sand, grovkornet sand og rullesten. Strandservice og vandsportsaktiviteter.

Hotellerne, som ligger ved stranden på Kreta, lejer området af kommunen, og derfor bliver der pålagt et ekstra gebyr for solstole og parasoller.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
dec 15°c