1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser beliggende i hovedbygningen eller sidebygningen. Tv og køleskab. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Enkeltværelser beliggende i hovedbygningen eller sidebygningen. Tv og køleskab. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.
Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Familie-værelser beliggende i sidebygningen, som består af to værelser og et badeværelse. Tv og køleskab. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med pooludsigt.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Fine junior-suiter som oftest består af et soveværelse og et opholdsrum som skilles af en skydedør (øvrige har åben planløsning). Junior-suiterne er beliggende i hovedbygningen eller sidebygningen. Tv, køleskab og el-kedel. Gratis aircondition, deponering og wifi. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Jacuzzi. Balkon med delvis havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelser

Fine superior-værelser beliggende i hovedbygningen eller sidebygningen. Køleskab, tv og el-kedel. Badekåber og tøfler. Gratis aircondition, deponering og wifi. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med pooludsigt.
Antal personer: 2-3 personer.