1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Theartemis Palace

  • • Nær stranden
  • • Junior-suiter med jacuzzi
  • • Tilkøb All Inclusive

Hotel Theartemis Palace i Rethymnon tilbyder god beliggenhed kombineret med god service. Der er kun et par minutter til Rethymnons populære sandstrand, og en kort gåtur til centrum. På hotellet er der to pools, et lille fitnessrum og en jacuzzi. Der er privat jacuzzi, hvis du booker en junior-suite.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2 personer eller 2-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Theartemis Palace på Kreta ligger et par minutter fra sandstranden i Rethymnon og med centrum i gåafstand. Hotellet består af to bygninger, en hovedbygning og anneks, som skilles af en vej. Gangtunnel fører under vejen mellem hotellerne. Hotellet har en pool med børnesektion samt solstole og parasoller. I den nye del af hotellet er der en jacuzzi samt en lille pool, som er en kombineret udendørs- og indendørspool. Håndklædeservice mod depositum.

Hotellet har en restaurant, Daphne (pæn påklædning, lange bukser for mænd), og tre barer, heraf en snackbar og en poolbar. Lille fitnessrum med få maskiner. Dart og bordtennis. Massag og billard mod betaling. Minisupermarked og guldsmed. Gratis wifi. Konferencefaciliteter for op til 80 personer. Vej skal krydses for at nå stranden. Lokaltrafik som kan virke forstyrrende.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.
Specielle måltider for allergikere er muligt, hvis dette oplyses så hurtigst som muligt, gerne samtidig med bookingen.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Tidlig kontinental morgenmad mod forespørgsel, kl. 05.00-07.15
- Morgenmad, kl. 07.15-10.00
- Sen kontinental morgenmad, kl. 10.00-11.00  
- Frokost, kl. 12.30-14.30
- Middag, kl. 19.00-21.30
- Lokale drikkevarer såsom øl, vin, drinks og sodavand ad libitum, kl. 10.00-23.00
- Is og snacks, kl. 14.30-16.30
- Kaffe og kage, kl. 10.00-17.00
- Aftenunderholdning

Vær opmærksom på at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.