Værelsestyper

Deluxe-værelser

Pæne deluxe-værelser med smart-tv med satellitkanaler, dvd-afspiller samt telefon. Mulighed for at låne en tablet mod depositum. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab (som kan fyldes som minibar mod betaling). Ved ankomst ligger der en flaske vand, en flaske vin og frugt klar på værelset. Mulighed for ekstraopredning i form af sovesofa eller ordinær seng. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon (myggenet på balkonen). Bemærk at børn under to år regnes som person i ekstraopredning.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Enkeltværelser

Enkeltværelser med satellit-tv med musikkanal samt telefon. kaffe- og tefaciliteter samt lille køleskab. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon (myggenet på balkonen).

Antal personer: 1 person

Junior-suiter

Junior-suiter med bekvemmelig dyne- og pudemenu. Stort smart-tv med satellitkanaler, dvd-afspiller, mindre musikanlæg og telefon. Kaffe -og tefaciliteter samt lille køleskab/minibar. Ved ankomst venter der blomster, en flaske vand, en flaske mousserende vin og frugt på værelset. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Gratis håndklædeservice. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller ordinær seng. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Stor balkon eller terrasse (myggenet på balkonen) Bemærk at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suiter superior

Fine junior-suiter superior med panoramaudsigt over byen. Bekvemmelig dyne- og pudemenu. Stor smart-tv med satellitkanaler, dvd-afspiller, mindre musikanlæg og telefon. Mulighed for at låne tablet. Kaffe -og tefaciliteter samt minibar. Ved ankomst venter der blomster, en flaske vand, en flaske mousserende vin og frugt på værelset. Som gæst i denne værelsestype bydes du også en gang pr. person og ophold på et gratis måltid (frokost eller middag) i hotellets à la carte-restaurant. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Gratis håndklædeservice. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller ordinær seng. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse med solstole og parasol Balkon (myggenet på balkonen). Bemærk at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelser

Bekvemme og pæne superior-værelser med fladskærms-tv med satellitkanaler samt telefon. Kaffe-/te faciliteter samt lille køleskab (kan fyldes op som minibar mod betaling). Ved ankomst venter der blomster, en flaske vand, en flaske mousserende vin og frugt på værelset. Mulighed for ekstraopredning i form af sovesofa eller ordinær seng. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon (myggenet på balkonen). Bemærk at børn under to år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.