Bedømmelse af Minos

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 70 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-
Mere tryk på vandet i badeværelset.

Bekræftet køb : 2019-08-31


7 ud af 10

+
Bedre mad end forventet.
-
Renere pools. De skal stoppe med at diktere dresscode, når hotellet ikke er mere fancy end som så 4 stjerner er i overkanten.

Bekræftet køb : 2019-08-03


5 ud af 10

+
Pool området og placeringen
-
Opgrader hotellet

Bekræftet køb : 2019-07-27


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-04-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

656 bedømmelser
Meget godt
 
321
Godt
 
222
Middel
 
73
Mindre godt
 
32
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

29-10-2014

Indlæg af 2Key Northumberland National Park, Storbritannien

Godt hotel

Lige kommet hjem fra 7 dage på Minos sidst i oktober 2014. Hotellet ligger rigtig godt kun 15/20 minutters gang langs den smukke kyst fra den gamle by, og 3 minutter fra stranden. Vi syntes ikke at området var slidt, som en tidligere anmelder, men ok, alle har ret til deres holdning (gå på street view og se selv efter). Hotellet er ret og rummeligt med en dejlig stor pool og en mindre pool foran. Personalet kunne ikke være mere hjælpsomme og venlige. Vi havde en junior suite, der var meget rummelig (nærmest på størrelse med to normale værrelser) med flotte detaljer som en flaske vin, frugtkurv og et køleskab fyldt med juice, vand og sodavand. Hotellet var meget stille, men det var nærmest den sidste uge, det var åbent, så ingen klager herfra. Morgenmaden var meget acceptabel, men vi syntes aftensmåltiderne savnede kvalitet og blev dårligere jo tættere vi kom på hotellets lukning. Vi ville absolut bruge dette hotel igen pga dets beliggenhed og venlige personale.

 
16-09-2020

Indlæg af Alan D Lichfield, United Kingdom

Wedding anniversary

Our wedding anniversary (59th) coincided with our current visit to this superb hotel , not only did we get a gateaux and sparkling wine the towels on our bed were made into swans with intertwining necks. This apart , we have found all of the staff from the management team down have been superb, nothing is to much bother despite these troubled times, and we feel so sorry that despite their best efforts as regards C19 hygiene and regulations, holiday companies are ceasing travel to here, we feel that when we return home on Saturday we will be leaving a safe environment to arrive in an unsafe one. Many thanks to everyone for making our stay so enjoyable And we will be truly sorry to leave

 
11-09-2020

Indlæg af Fiona T Bolton, Storbritannien

Friendly and welcoming

Stayed 7 nights at the Minos in September 2020. During this mad covid world this seemed like a very safe place. Everyone wore face masks in public areas just removing them to eat and drink. The food was amazing and a fantastic range to choose from, the chef was a fabulous fella who knew his stuff and buffet was excellent. The senior front of house staff led the way by example special mentions go to Yanis AKA Silver, Argyro and Konstantina. It was a very friendly safe hotel and evident of this were the ammount of single people who were visiting of all nationalities. Excellently placed to enjoy Rethymno which is well worth a visit.

 
26-08-2020

Indlæg af paulkevinaitken

10 day stay

Me and my partner are just back from a 10 day holiday in crete. We stayed at this hotel. We couldn't have asked for a better stay, we took the bed and breakfast option as we enjoy eating out every night. Rethymno itself is very cheap. A special thanks to Yanis the waiter his service to myself and wife was simply excellent. I would recommend this hotel to anyone.

 
21-08-2020

Indlæg af Richard H

Best hotel in Crete 5 stars *****

All inclusive package really great, such choice of food. Staff where amazing during Covid-19 restrictions wearing protection masks and shields. Thank you to all the Hotel staff. Beach on the hotel doorstep. Rooms and pool fab. Really nice to go from the UK and stay with lots of people from Europe - very friendly German, French, Belgium, Dutch and Polish families. Cris the entertainer really engaged with guests and organised some fun activities for all the family to take part in. Would highly recommend for any family or couple. UK, Sussex family.