1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Melmar

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Marina,
Ringe

+
-
Morgenmad burde være inkluderet

Bekræftet køb : 2019-05-12


10 ud af 10

Hans Jørn,
Værløse

+
Venlighed og renlighed fra medarbejderne
-
Kun 3 tv-kanaler: norsk, dansk og svensk. Ville gerne habåve græske stationer

Bekræftet køb : 2019-05-04


7 ud af 10

,

+
God service og venligt personale.
-
At der er lige så mange stole som der er sengepladser. Vi havde kun 2 stole til 3 mennesker. Også på altanen.

Bekræftet køb : 2018-10-20


10 ud af 10

Jette r,
Roskilde

+
Dejlig lejlighed og god beliggenhed
-
Ingen

Bekræftet køb : 2018-10-12


8 ud af 10

Inge,
Frederiksberg

+
Rent og pænt, venligt personale. Ligger tæt på strand og i gåafstand til den gamle by
-
Der bør være mere porcelæn og bestik. Der var kun lige til det antal personer lejlighede var beregnet til. Der bør være viskestykke og opvaskemiddel til rådighed. Det har jeg oplevet på andre hoteller

Bekræftet køb : 2018-10-12


5 ud af 10

Anette,
Esbjerg

+
Det var et uspecificeret hotel/rejsekøb - så til prisen var hotellet meget fint
-

Bekræftet køb : 2018-10-12


8 ud af 10

Kirsten,
København

+
Beliggenhed
-
Håndklæder skal skiftes hver dag

Bekræftet køb : 2018-10-12


10 ud af 10

,

+
Helt klart det professionelle, engagerende og dejlige personale.
-
Ingen forslag.

Bekræftet køb : 2018-10-12


9 ud af 10

Heinrich,
Roslev

+
Personalet. Flinke, hjælpsomme og altid smilende. Ikke hotellet der er prangende, men folkene omkring det.
-

Bekræftet køb : 2018-10-07


8 ud af 10

Ulla,
Hjørring

+
Personalet
-
Lidt bedre køkkenareal

Bekræftet køb : 2018-10-06


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

88 bedømmelser
Meget godt
 
37
Godt
 
37
Middel
 
8
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

07-07-2018

Indlæg af ullal2017 Årslev, Danmark

Perfekt

Pænt lille lejlighedshotel med egne pools. Ligger i god afstand til strand (100m) og til byen (1,5km). Rengøring okay. Lille babypool - delvis i skyggen Større pool med to niveauer dybde passer til antallet af gæster på hotellet. Opmærksomt og venligt personale, man føler sig genkendt.

 
05-09-2016

Indlæg af 495piac Helsingør Kommune, Danmark

Lever slet ikke op til de gode anmeldelser

Dette hotel lever langt fra op til de gode anmeldelser. Under lagnerne på sengene var nogle snavsede stiklagner, som benyttes af folk der tisser i sengen. Da vi fjernede disse var vi ved at kaste op. Topmadrasserne var fyldt med store uhumske indtørrede urinpletter på begge sider. Receptionisten Maria, som er den sødeste og eneste oprigtige af personalet, fandt straks nogle helt nye topmadrasser til os. Næste dag trådte min kæreste på et glasskår ved siden af sengen. Vi kiggede under sengene, hvor der var møgbeskidt og fyldt med glasskår. Vi fik straks fat i stuepigen, som blev irriteret over at skulle flytte sengene for at kunne feje nedenunder. Vi kontaktede herefter hotellets manager og Apollo, som tilbød os gratis morgenmad som "et plaster på såret." Men hvad med alle de andre værelser ... mon ikke topmadrasserne var/er lige så uhumske og nærmest levende dér også? Voes værelse vendte ud mod gaden og trafikstøjen, hvilket dog ikke generede os så meget i forhold til den ældre dame, vi havde som nabo. Hun nærmest kæderøg ude på balkonen og røgen gik direkte ind på vores balkon og på værelset. Det var dog ikke det værste. Hun hostede fælt uafbrudt, hakkede slim op og tit lød det som om hun kastede op. Det var så ulækkert at vi ikke selv kunne benytte vores balkon morgen og aften. Vi beklagede os til både hotellets manager og Apollos guide, som ville tage sig af det. Intet skete! Der var ingen udluftning på badeværelset, så vi blev nødt til at åbne døren ud til gangen når vi havde været i bad. Affaldsspandene blev ikke udskiftet om søndagen, hvilket fluerne omkring toiletspanden nød godt af. Da vi havde en sen hjemrejse havde vi i forvejen booket et "late check out room" for den sidste dag. Da vi skulle have værelset, spurgte receptionisten Christina i et arrogant tonefald "Do you want to check the room first to be sure that it is ok?" Pudsigt nok var topmadrasserne fjernet. Vi kommer aldrig tilbage til hotel Melmar og kan absolut ikke anbefale dette sted.

 
25-08-2016

Indlæg af Liv M

Venligt personale, stort værelse og dejlig altan

Personalet på hotellet var rigtig søde og venlige. Værelset som vi boede på var stort, og havde et lille køkken med blandt andet køleskab. Der var desuden en dejlig lille terrasse ud til poolområdet, hvor vi kunne sidde om aftenen og nyde et glas vin. Man kan heller ikke klage over beliggenheden, da hotellet ligger et stenkast fra en stor og dejlig strand og en lille gåtur fra centrum.

 
18-07-2016

Indlæg af slottiii Herning, Danmark

Fantastik hotel

Fantastik velkomst af græsk personale Værelserne har perfekte senge incl. 2 stk. Forskellige størrelse hovedpuder😄 Pænt rent alle steder Alt fungere Wifi over hele hotellet gratis👍🏻 Rigelige af solsenge Dejlig fredeligt både nat og dag Ikke sidste gang vi kommer her👍🏻

 
29-07-2015

Indlæg af Conrihan Gadstrup, Danmark

Dejligt hyggeligt lejlighedshotel

Store rummelige værelser og dejlig stor altan.skønt personale, der altid imødekommende.Altid rent og pænt. Lagner og håndklæder blev skiftet tit. De har en lille butik på hotellet, og man kan også købe brød der om morgen. Kan varmt anbefales