Bedømmelse af Melmar

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 553 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Lizzi,
Samsø

+
Der var god plads i lejligheden, og alt fungerende
-
Man kunne godt have en sovesofa i stedet for 2 senge i stuen , så der var plads til en lænestol

Bekræftet køb : 2019-10-11


8 ud af 10

Solvejg,
Holbæk

+
Beliggenhed og det venlige personale
-
Bedre udluftning på badeværelset en lille ting som et skærebræt At man bliver gjort opmærksom på hotelskatten ved ankomsten til hotellet

Bekræftet køb : 2019-09-20


10 ud af 10

Sigrid,
Odense

+
Lille hotel med personlig service. Fantastisk at kunne genkende personale og de andre gæster fra tidligere ferier. Kort afstand til stranden og strandpromenaden samt kort gå afstand ind til den gamle by. Fred og ro.
-

Bekræftet køb : 2019-09-13


10 ud af 10

Helle ,
Roskilde

+
Dejligt roligt område.. Meget venligt personale.
-

Bekræftet køb : 2019-08-24


8 ud af 10

Kristoffer,
København Ø

+
Poolen og service
-
Nye senge

Bekræftet køb : 2019-08-23


8 ud af 10

Gitte,
Ringe

+
Personalet ydede en høj service
-
Grim lugt fra skabene i lejligheden.

Bekræftet køb : 2019-08-18


10 ud af 10

Karoline,
København

+
Sødt personale og fin rengøring. Dejlig pool
-
Evt lidt mere inventar i køkkenet. Bedre morgenmad hvis man køber det

Bekræftet køb : 2019-08-17


10 ud af 10

Linda,
Aalborg

+
Sødt og meget hjælpsomt personale på hotellet, dejlig beliggenhed og pænt rent.
-
Deres morgenmads'buffet' kunne godt trænge til en opgradering - lange 14 dage med toastbrød. Lidt fokus på den del, ellers et rigtig hyggeligt hotel.

Bekræftet køb : 2019-08-10


8 ud af 10

Tanja,
Rønne

+
Personalet
-
Mulighed for at booke på forhånd, om man vil bo mod gaden eller mod havsiden. Trafikken er voldsom. Min ferie ville være ødelagt, hvis vi ikke havde været så heldige at få værelse mod havet.

Bekræftet køb : 2019-07-28


10 ud af 10

pia,
slagelse

+
de er meget venlige
-

Bekræftet køb : 2019-07-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

92 bedømmelser
Meget godt
 
39
Godt
 
38
Middel
 
9
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

05-11-2019

Indlæg af Pan N

Fin hotel men støjende vej.

Fint nok hotel, hyggelig lille pool i skygge og tæt på stranden. Desværre fik vi en 2 værelses lejlighed lige ud til hovedvejen. Og selvom det var på første sal var der meget trafikstøj. Det tog lidt af hyggen væk når man sad på balkonen. Dog fik vi gratis aircondition så vi kunne holde døren lukket om natten. Men prisen taget i betragtning var det ganske udmærket.

 
07-07-2018

Indlæg af ullal2017 Årslev, Danmark

Perfekt

Pænt lille lejlighedshotel med egne pools. Ligger i god afstand til strand (100m) og til byen (1,5km). Rengøring okay. Lille babypool - delvis i skyggen Større pool med to niveauer dybde passer til antallet af gæster på hotellet. Opmærksomt og venligt personale, man føler sig genkendt.

 
05-09-2016

Indlæg af 495piac Helsingør Kommune, Danmark

Lever slet ikke op til de gode anmeldelser

Dette hotel lever langt fra op til de gode anmeldelser. Under lagnerne på sengene var nogle snavsede stiklagner, som benyttes af folk der tisser i sengen. Da vi fjernede disse var vi ved at kaste op. Topmadrasserne var fyldt med store uhumske indtørrede urinpletter på begge sider. Receptionisten Maria, som er den sødeste og eneste oprigtige af personalet, fandt straks nogle helt nye topmadrasser til os. Næste dag trådte min kæreste på et glasskår ved siden af sengen. Vi kiggede under sengene, hvor der var møgbeskidt og fyldt med glasskår. Vi fik straks fat i stuepigen, som blev irriteret over at skulle flytte sengene for at kunne feje nedenunder. Vi kontaktede herefter hotellets manager og Apollo, som tilbød os gratis morgenmad som "et plaster på såret." Men hvad med alle de andre værelser ... mon ikke topmadrasserne var/er lige så uhumske og nærmest levende dér også? Voes værelse vendte ud mod gaden og trafikstøjen, hvilket dog ikke generede os så meget i forhold til den ældre dame, vi havde som nabo. Hun nærmest kæderøg ude på balkonen og røgen gik direkte ind på vores balkon og på værelset. Det var dog ikke det værste. Hun hostede fælt uafbrudt, hakkede slim op og tit lød det som om hun kastede op. Det var så ulækkert at vi ikke selv kunne benytte vores balkon morgen og aften. Vi beklagede os til både hotellets manager og Apollos guide, som ville tage sig af det. Intet skete! Der var ingen udluftning på badeværelset, så vi blev nødt til at åbne døren ud til gangen når vi havde været i bad. Affaldsspandene blev ikke udskiftet om søndagen, hvilket fluerne omkring toiletspanden nød godt af. Da vi havde en sen hjemrejse havde vi i forvejen booket et "late check out room" for den sidste dag. Da vi skulle have værelset, spurgte receptionisten Christina i et arrogant tonefald "Do you want to check the room first to be sure that it is ok?" Pudsigt nok var topmadrasserne fjernet. Vi kommer aldrig tilbage til hotel Melmar og kan absolut ikke anbefale dette sted.

 
25-08-2016

Indlæg af Liv M

Venligt personale, stort værelse og dejlig altan

Personalet på hotellet var rigtig søde og venlige. Værelset som vi boede på var stort, og havde et lille køkken med blandt andet køleskab. Der var desuden en dejlig lille terrasse ud til poolområdet, hvor vi kunne sidde om aftenen og nyde et glas vin. Man kan heller ikke klage over beliggenheden, da hotellet ligger et stenkast fra en stor og dejlig strand og en lille gåtur fra centrum.

 
18-07-2016

Indlæg af slottiii Herning, Danmark

Fantastik hotel

Fantastik velkomst af græsk personale Værelserne har perfekte senge incl. 2 stk. Forskellige størrelse hovedpuder😄 Pænt rent alle steder Alt fungere Wifi over hele hotellet gratis👍🏻 Rigelige af solsenge Dejlig fredeligt både nat og dag Ikke sidste gang vi kommer her👍🏻