Bedømmelse af Ionia Suites

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 136 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
9,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Hanne,
Frederikssund

+
Personalet og morgenmaden
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-09-15


9 ud af 10

Amalie,
Aarhus C

+
- Service og personale - Rengøring - Dejligt med morgenmad
-
- Bedre Wi-Fi-forbindelse / -hastighed

Bekræftet køb : 2019-09-13


10 ud af 10

Annelise ,
Nyborg

+
Beliggenhed
-
Solskærm på altan mod gaden

Bekræftet køb : 2019-09-06


9 ud af 10

Flemming,
Valby

+
-
Vi havde ikke set oplysninger om at man kan leje/låne badehåndklæde på hotellet

Bekræftet køb : 2019-07-27


10 ud af 10

Jan ,
Herning

+
Rigtig god beliggenhed i forhold til by og strand. Nyrenoveret, rigtig gode store lejligheder med gode senge. Fantastisk morgenmad.
-

Bekræftet køb : 2019-07-20


10 ud af 10

,
Herning

+
God stemning blandt personalet, uanset om det var ved receptionen, ved morgenbuffeten eller rengøringspersonalet. Altid venlig og smilende betjening. Derudover er det meget hyggeligt indrettet, og godt udstyrede lejligheder.
-

Bekræftet køb : 2019-07-20


10 ud af 10

,

+
Rent og pænt. Venligt og hjælpsomt personale. Centralt beliggenhed.
-

Bekræftet køb : 2019-07-13


9 ud af 10

Frank,
Køge

+
Morgenmad og personalets venlighed Stilheden på hotellet
-
Internettet

Bekræftet køb : 2019-07-13


9 ud af 10

,

+
Morgenmad var helt i top
-

Bekræftet køb : 2019-07-13


8 ud af 10

Annette ,
København Ø

+
beliggenhed , samt personalet på hotellet
-

Bekræftet køb : 2019-05-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

151 bedømmelser
Meget godt
 
125
Godt
 
17
Middel
 
5
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

26-08-2018

Indlæg af ligu2016 København, Danmark

Skønt hotel

Fantastiske rum/værelser. Smagfuldt indrettet, både værelser og hotel. Ligger midt i byen, men man hører ingen trafikstøj om natten da der er støjreducerede vinduer og døre. Meget venligt personale. 200m til en dejlig strand. Døgnkiosk lige overfor hotellet. Fantastisk morgenmads buffet

 
09-08-2014

Indlæg af Christian P Sakskøbing, Danmark

Herligt nystartet hotel midt på Kreta.

Ionia Suites Hotel ligger i Rethymnon, som ligger midt på øen. Hotellet er dejligt, med kort til stranden. Der kan parkeres udenfor hotellet, men det kan tit ære svært at finde en parkering. Men lige oppe på vejen, der går igennem byen, er det nemmere at parkere. Ellers er der betalingsparkering nede ved havnen. Byen er også dejlig med en god badestrand, som øen jo er velsignet med. Prøv også dem syd på øen. Det tager ca. 45 min.

 
26-09-2019

Indlæg af 325AlanS London, Storbritannien

Lovely hotel, good location

We stayed for 5 nights during the last week in August. We really chose this hotel because of the location, both walking distance to the beach for the day, and to the Old Town for bars and restaurants for the evening. Also there is a pool which we did use most late afternoons. I must admit that when we 1st arrived from Chania we were a bit disappointed in the location, after being in a tiny pedestrianised walkway, the Ionia suites is on quite a busy cross roads. However it did meet our location criteria (above). We had a studio suite (room 308) on the top floor by the pool, which was huge; separate living area with kitchen, great shower, and 2 balconies - unfortunately the balconies overlook a busy road, so not very peaceful. The hotel is very well looked after, very clean and the staff were very friendly and helpful, especially the ladies serving breakfast, which was decent too. They also provide towels for the beach. Rethymno is not as quaint or pretty as Chania, and I think the bars are a bit more touristic, but I think that overall the restaurants are better, and a little cheaper. There is also a nice beach only 10mins walk away, with plenty of places to hire beds and sun shades quite reasonably. The location, on the main road is the only reason I didn't give 5 stars

 
29-07-2019

Indlæg af Annabel I London, Storbritannien

Beware!!

My mother and I were so looking forward to staying at Ionia Suites as based on the photos and numerous past reviews it looked fantastic! Sadly our booking turned into a disaster. 1 week before we were due to stay at Ionia Suites they emailed me to tell me that our booking had been cancelled due to over booking despite the fact we had booked and paid in full months ago. When we arrived in Rethymnon - having had to find alternative accommodation at the last minute - we went in to Ionia Suites to enquire about our cancelled reservation. The man at reception couldn't give us an exact explanation but said it was most likely due to someone booking for 7 nights as opposed to our 3 so they decided to give them the room instead. He also said that this was quite common hotel practise. Based on this experience I would not recommend Ionia Suites to anyone!!!!

 
21-07-2019

Indlæg af mick2mick1964 Middlesbrough, Storbritannien

Lovely hotel

Spent 10 days in the hotel and was very happy with the service we received right from check in to leaving. Hotel was ideally situated between the old town and new town and minutes from the beach. Staff were very friendly and always greeted you with a smile and were very helpful. Room was air conditioned and fully equipped with everything you need, you even had a choice of pillow, it was cleaned every day and had a safety deposit box at no extra charge. There was a good selection of choices for breakfast, this included a variety of hot and cold dishes, the kitchen staff were very cheerful and helpful. Rooftop pool was clean and although quite small we always managed to get a sunbed or lounger. Would highly recommend this hotel and would like to thank all the staff for a very enjoyable stay.