Grecotel Plaza Spa

  • • God beliggenhed ved strandpromenaden
  • • Rummelige lejligheder

Lidt over to kilometer øst fra centrum af Rethymnon ligger Grecotel Plaza Spa. Hotellet, som består af flere mindre bygninger, ser ud som en lille kretensisk by. Lejlighederne er rummelige og fine, og tværs over gaden ligger Rethymnons fine strand.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 2-3 personer. 3-værelses lejligheder i etage for 4-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

fin service lidt slidt på værelset meget dårlig seng
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Grecotel Plaza Spa har tre pools, heraf en separat børnepool. Solterrasse med solstole og parasoller samt håndklædeservice. På stranden kan der lejes solstole og parasoller. Der er også forskellige slags vandsport mod betaling.

Hotellet har en restaurant, Plaza Restaurant, hvor der om morgenen serveres morgenmadsbuffet. Til frokost og aften er der mad og drikkevarer fra en a la carte menu. Lange bukser til herrer kræves til middag. På Sunset Pool Café kan du slappe af med en frappe eller friskpresset juice, mens du nyder den skønne udsigt mod havet. Cafeen er også god, hvis du skal have en drink inden middagen eller en cocktail under stjernerne.

Spa med en pool, som er halvt indenfor og halvt udenfor (den er opvarmet i april og i oktober), sauna og hamam. Der tilbydes spabehandlinger mod betaling. Der er også et gratis fitness. Gratis bordtennis, beach volley samt forskellige spil og konkurrencer med hotellets aktivitetspersonale.

Gratis wifi i lobbyen. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Langs strandpromenaden ind mod centrum er der mange barer og restauranter. Ca 2,5 km til den gamle bydel i Rethymnon. Gennemfartstrafik kan opfattes støjende i nogle værelser.

Måltider

Morgenmadsbuffet.