1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Fortezza

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

274 bedømmelser
Meget godt
 
122
Godt
 
105
Middel
 
37
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

28-12-2015

Indlæg af Ole_Millarch Guldborg, Danmark

Hotellet man vender tilbage til

Igen i år boede vi 14 dage på dette dejlige hotel, det er nu 7.gang og hver gang bliver det kun bedre. Det i forvejen utroligt venlige og serviceminded personale, tager imod os som familien ville, interesseret og venlige. Vi har sågar et foretrukken værelse, som de altid sikre vi får(skriver til dem en måned før). Nå, men lidt er der jo altid, for et par år siden er parkeringspladsen blevet lavet om(den ligger lige over for) og nu skal man betale, sørg for at lave en aftale med dem fra start og sig du bor på hotellet, så får man en god pris. WiFi er noget bras, så forbered dig på ustabilt og langsomt netforbindelse. Ellers så ligger det centralt i byen, som ligger centralt på øen, det kan ikke blive meget bedre for en ferie med mad, aftenliv og ture rundt på øen, en solferie ved stranden skal du dog ud på den lange promenade med, eller selv køre til Epsikopi vest for byen, som vi gør:)

 
09-11-2014

Indlæg af Henrik A

Super nice

Vi var 5 voksne mellem 18 og 47 år på ferie 2014. Vi var lidt skeptiske da der her på Tripadvisor var delte meninger om hotellet. Vi blev godt modtaget på hotellet og fik rigtig gode værelser med udsigt til poolen. Morgenmaden var go og personalet rigtig søde. Rengøring var i top. Super go beliggenhed i gåafstand til det hele. Vi var absolut rigtig glade for at have valgt Fortezza Hotel og hvis turen nogensinde går til Rethymno igen, er der ingen tvivl om hvor vi vil bo.

 
21-10-2014

Indlæg af SteenJA Tranbjerg

Lige i plet

Her er man lige i centrum af det hele i Rethymnon. Vi var i oktober - en smule off season. Venligt personale og fint og rent. God morgenmadsbuffet - ikke prangende. Dejlig lille pool i haven. Masser af små hyggelige restauranter og "bazar"-gader lige om hjørnet. Vi boede ud til gaden med direkte udsigt til den venezianske borg. Lidt trafikstøj - men det er ingen storby, så det går.

 
28-09-2014

Indlæg af Sven65_12 Holbæk

Et dejligt hotel

Vi havde et dejligt ophold på Hotel Fortezza i slutningen af september 2014. Et dejligt værelse med udsigt til den indre gård og poolområdet, god morgenmad og fin service. Vi satte i særlig grad pris den fine rengøringsstandard. Beliggenheden er fin for vores ønsker: I udkanten af den gamle by med dens attraktioner og ca. en kilometer spadseretur til en fin strand

 
02-09-2014

Indlæg af pusling1 Roskilde, Danmark

Dejligt hotel

Vi er meget glade for at rejse til Grækenland, og denne gang gik turen til Rethymnon by hotel Fortezza, det fortrød vi bestemt ikke. Flot istandsat hotel hvor alt fungerede, servicen var i top og alt var rent og pænt. Dejlige værelser og gode senge. Stor flot morgenbuffet, hvor der var alt hvad hjertet kan begære. Fint lille pool område, hvor der altid var plads. Hotellet ligger en spytklat fra den gamle by med små snævre stræder hvor der var mange gode spisesteder og små forretninger. Prøv en aften at farer vild inden for borgmuren, man kan få oplevelser man aldrig vil glemme. Lej et par cykler og kør ud til den lange strand, cykler kan give en stor frihed. Hotellet kan varmt anbefales til par der gerne vil have en romantisk ferie. Vi kommer i hvert fald igen.