Bedømmelse af Bio

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 175 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


3 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Det er fuldstændig vanvittigt at have tre aftener på en uge, hvor der er højt musik til ca. midnat. Hvordan kan man markedsføre et hotel som familievenligt med børnepool mv. og så larme så meget, at børnene ikke kan sove tre aftener? Dvs. 3 ud af 7 aftener kunne vi ikke sidde på vores altan. Det er næsten halvdelen af aftenerne, at vi ikke kunne bruge vores altan – Det kan simpelthen ikke være rigtige, at man skal betale så mange penge for det!!!!!!!!

Bekræftet køb : 2019-09-28


10 ud af 10

+
Venligt og rart personale. Så man føler sig velkommen. Og kan slappe af.
-
Evt.1 Dansk Nyheds Kanal.

Bekræftet køb : 2019-09-27


9 ud af 10

+
værelser og poolområder som er nyt
-
Maden er blevet ringere end sidst vi boede på hotellet. Skuffende at man nu har flyttet standen til Pegasus og at der opkræves betaling - mener ikke at dette var anført da vi i sin tid bookede hotellet

Bekræftet køb : 2019-09-14


8 ud af 10

+
Værelser og beliggenhed i forhold til strand og by
-
Bedre morgenbuffet. Kolde æg mv er bare ikke lækkert. Det var tydeligt at alt blev tilberedt meget tidlig om morgenen og så blev der fyldt op efter behov. De åbner buffeten kl 7 og der er det nogenlunde frisk. Når vi kom ved 9-9.30 tiden var alle lune vare tørre og lunkne. Blødkogte og spejlæg var helt hårde efter at have ligget i varmen i flere timer.

Bekræftet køb : 2019-09-13


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-07


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-06


10 ud af 10

+
God mad ift pris og god service
-

Bekræftet køb : 2019-08-23


10 ud af 10

+
God plads overalt
-

Bekræftet køb : 2019-08-17


5 ud af 10

+
Poolen, beliggenheden ved strand, personalet, værelserne
-

Bekræftet køb : 2019-08-02


9 ud af 10

+
De havde opgraderet os fra 2 værelses lejlighed til 3 værelses lejlighed
-

Bekræftet køb : 2019-07-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

411 bedømmelser
Meget godt
 
183
Godt
 
169
Middel
 
45
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

24-06-2018

Indlæg af Hemmsen Tønder, Danmark

God beliggenhed og strand

Hotel med god beliggenhed fin strand med god service. Morgenmad og restaurant var under middel. Fik godt som det samme hver dag. Samme ost, pølser, æg mm. Aftensmad var kun buffet, som var lunken. Ingen frisk fremstillet fisk mm. Skuffende for ellers et fint hotel.

 
15-09-2017

Indlæg af gunvac Tårnby, Danmark

Dejligt hotel med en fin service

Supergod beliggenhed. Der er ikke langt til den gamle bydel i Rethymnon. Dejligt med stranden så tæt på. Meget venligt og imødekommende personale. Både på strand og på hotel. Der er rent og pænt på hele hotellet

 
01-08-2017

Indlæg af Kurt N

Hr

Super hotel med stor og alsidig buffet. Stor morgenmads buffet med alt hvad hjertet eller maven begærer. Et helt igennem et fantastisk personale. Altid smilende og der er plads til børnene. Pæne store familie værelser med separat soveværelse. Hvis du er der kan jeg kun anbefale at få en massage af enten Anneta eller Chrysx de er helt fænomenale. Det er helt klart ikke sidste gang vil er her

 
22-06-2017

Indlæg af Lars J Ringkøbing, Danmark

Super familiehotel - centralt på Kreta

Her er hvad hjertet kan begære for enhver familie. God mad, hyggelig stemning og et dejligt pool område. Fitness rum med ok grej og hotellet har egen strandafdeling. Det er særligt charmerende at den gamle skorsten fra mølleriet er bevaret og udgør en flot belyst kulisse for aftenerne.

 
25-08-2016

Indlæg af Martin83-Denmark Sjælland, Danmark

Hyggeligt hotel med god beliggenhed

Hyggeligt hotel med en god beliggenhed i forhold til den gamle bydel i Rethymnon. Hotellet var rent og pænt og med meget venligt personale. Værelserne var helt okay, og med eget the-køkken hvilket giver mulighed for at lave egen mad en dag, hvis man F.eks. har købt lokale varer ind man ønsker at tilberede, og det kan bestemt anbefales at vælge værelse ud mod poolen. Værelserne har desuden en fin altan hvor der også kan tørres tøj. Eneste minus var at de rene håndklæder den ene dag ikke var ordentligt renvaskede. Vi havde halvpension og spiste alle vores morgenmåltider og aftenmåltider på hotellet, frokosten tog vi ude på ture eller i den gamle bydel. Hotelbuffeten er helt okay, og de forsøger at varierer denne så godt det nu er muligt med en buffet. Halvpension kan klart anbefales hvis man rejser med helt små børn. Hotellet har et fint poolområde, med en stor og en lille pool (babypool). Eneste minus er at der ofte ikke er poolstole nok omkring poolområdet og at mange gæster, trods forbud herimod, reserverede poolstolene med håndklæder allerede inden morgenmaden sådan at det ofte var svært at få en plads. Hotellet har en rigtig fin legeplads som vi gjorde stor brug af. Personalet et som oftest venlige og imødekommende og der er i restauranten stor forståelse og tolerance overfor små børn og den naturlige støj og uro der kan være omkring helt små børn. Hotellet har en fin strand med godt sand ganske tæt på hotellet. Der er rigtig fine indkøbsmuligheder i nærliggende supermarkeder. Hotellet kan for vores vedkommende anbefales specielt til børnefamilier der også har helt små børn med.