Bio

  • • God beliggenhed
  • • Eget strandområde
  • • Dejligt poolområde

Bio er et populært hotel, hvor mange gæster vender tilbage til igen. Beliggenheden, det fine poolområde og den gode service, er kun nogle af grundene. Hotellet ligger i den centrale del af Rethymnon by, nær restauranter, barer og butikker. Du har hotellets eget strandområde Bio Beach lige udenfor døren.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Renoverede 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Renoverede 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 3-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

værelser og poolområder som er nyt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Bio i Rethymnon er et meget indbydende lejlighedshotel af høj standard. Ved det elegante poolområde er der en pool, en separat børnepool samt poolbar/restaurant, som er beliggende halvt indendørs. Hotellet har også en a la carte restaurant med udsigt over poolen (reservation kræves). Dresscode i restauranten, intet strandtøj eller shorts. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice ved poolen. Solstole og parasoller på hotellets strandområde Bio Beach mod betaling.

Legeplads. Få fitness-faciliteter. Spa med sauna samt jacuzzi mod betaling. Opholdsrum, restaurant og bar. Gratis wifi på fællesområder. Hotellet tilbyder vaskeservice og billard mod betaling. Hotellet har et underholdningsprogram, der byder på græsk musik og livemusik hver uge.

Der er kun en kort gåtur ind til Rethymnon by med de hyggelige smalle gader. Her er gode restauranter, butikker og caféer.

Ved ankomst og afrejse standser transferbussen ca. 150 meter fra hotellet. Bagage transporteres ikke. Bytrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.