Bedømmelse af Aquila Porto Rethymno

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 494 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-
Pool området var ikke særlig stor

Bekræftet køb : 2019-10-19


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-10-12


8 ud af 10

+
Der er rent og pænt, og personalet er venligt og hjælpsomt
-
Men All inclusive er kun drikkevarer til måltiderne og noget at drikke i Cafe Anatoliko kl 16 - 18. Tager du en vand i minibaren koster den 1,60 euro. Køber du en vand i nabogadens supermarked koster den 16 cent: SYNKA super markets, Papanastasiou - næsten på toppen af bakken, nabo til en tøjbutik lukket søndag

Bekræftet køb : 2019-10-12


8 ud af 10

+
morgenmad var super.
-

Bekræftet køb : 2019-10-11


10 ud af 10

+
Beliggenhed, service, personale
-
Det havde været mere hyggeligt hvis de spillede græsk musik på hotellets områder. Poolen måtte gerne være lidt varmere.

Bekræftet køb : 2019-10-05


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2019-10-04


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-04


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-29


10 ud af 10

+
Den gode service og venlighed fra alle, lige fra rengøringspiger til ledelsen.
-
Ingen, bare behold den gode atmosfære der er overalt.

Bekræftet køb : 2019-09-28


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1779 bedømmelser
Meget godt
 
1115
Godt
 
452
Middel
 
140
Mindre godt
 
36
Dårligt
 
36

5 nyeste bedømmelser

18-08-2019

Indlæg af Elise N

Aquila Porto Rethymno - hotellet, man altid vender tilbage til :-)

Aquila Porto Rhetymno har en fantastisk beliggenhed i gå-afstand til den gamle bydel. Samtidig med mulighed for vandreture op i bjergene, og med den lækreste strand lige neden for hotellet med fin service og strandhåndklæder. Vigtigst er stemningen blandt hotellets personale: alle er venlige, imødegående og virker til at trives med deres job. Vi har mødt flere ansatte, som har arbejdet rigtig mange år på hotellet, og som gæst føler man sig velkommen - personalet er overordentligt nærværende. Begge restauranter serverer fantastisk mad, og buffeten har forskellige temaer. Vi har følt os helt igennem forkælede, og kommer gerne igen på et 5. ophold.

 
16-09-2018

Indlæg af Siff51 Taastrup, Danmark

2. Besøg den

Skønt hotel. Meget dejlig og frisk mad forskellige temaer i løbet af ugen gør buffeten varieret. Personalet er meget imødekommende og smilende. Der var velkomst vin og vand på værelset. Både værelser og område bliver holdt og fremtræder meget rene.Stranden ligger lige på den anden side af vejen og der er god service - håndklæder og forplejning. Der er muligt for fitness og hotellet har en spa afdeling med indendørspool;:) Vi har endnu engang nydt vores ophold i fulde drag og følte os igen utrolig forkælede. Vi kommer gern e igen.

 
13-09-2018

Indlæg af tsolling København, Danmark

3. besøg - vil komme igen.

Dejligt sted, god service venlig og afslappet betjening og et fint køkken. Herudover god beliggenhed tæt på strand og by. Kunne ønske bedre belysning på balkon samt ved bord i værelset, da det er vanskeligt at læse, når det er blevet mørkt.

 
31-08-2018

Indlæg af steenwitzel Ølstykke, Danmark

Værelset er udmærket der,servicen er fin. Servicen p stranden er super.

Aquia er et super hotel med god service, personalet er meget hjælpsomme og smilende. Der er gode udenoms faciliteter. Der en meget blandet underholdning program i ugens løb. Der er god wellness. Som kan benyttes.

 
30-08-2018

Indlæg af jsstasiak Frederikssund Kommune, Danmark

super luksus

Aquilla Porto Rethymno, vores sommerhjem. Igennem 22 år har vi nu i alt 20 gange besøg hotellet som oftest 14 dage ad gangen. Ide´forladt kunne man måske sige men ca 1/3-del af alle hotellets gæster er gengangere som os, så det siger vel i og for sig det hele. Man føler sig så velkommen og så godt installeret. Allerede ved ankomsten mærker man, hvordan personalet kun og udelukkende bestræber sig på at netop du føler dig velkommen. Alt personale lige fra direktøren til rengøringspersonalet er smilende og servicemindet og alt uden undtagelse fungerer optimalt. Det er et femstjernet hotel og næsten alt emmer af ren luksus. Nogle af hotellets værelser trænger måske til en opdatering med f.eks. maling men alt på også disse værelser fungerer optimalt. Alt fungere som det skal og rengøringen er super. Nye håndklæder hver dag og rent sengetøj hver anden dag. Den stilles drikkevand og vin ja selv Champagne, uso og baklava på værelserne med jævne mellemrum og man føler sig i den grad forkælet og hjemme. Hotellets forskellige restauranter emmer af vildt god mad og servicen helt i top. Morgenmadsbuffeen er meget varieret og byder på alt hvad man overhovedet kan forstille sig af lækkerier og specialiteter. Frokosten kan også varmt anbefales. Her bydes både på en varieret buffet og ikke mindst special tilberedt delikatesser og hovedretter hvilket går igen ved middagen. Hotellets restaurant forstår, at variere menuerne og aldrig på f.eks. en 14-dages ferie er hovedretterne ens. På hotellets a la carte restaurant får man den lækreste mad helt i sær-og topklasse. Hotellet har mange faciliteter såsom massageklinik, fitness-område d.v.s. alt indenfor personlig forkælelse. Hver aften er der underholdning på hotellets fortovsrestaurant, spændende og sjov underholdning. Også på stranden kredses der for dig med speciel servering af forfriskninger næsten hver dag. Hele hotelområdet er i særklasse godt og alle gør en stor indsats for dig. Det er en dyr rejse men når man føler, at man får valuta for alle pengene synes vi ikke at det er for dyrt. Hotellet ligger 10 min. Gang fra den gamle bydel og derfor kan man opleve trafikstøj hvilket dog slet ikke opleves indendørs.