1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Aquila Porto Rethymno

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


6 ud af 10

Kurt,
Taastrup

+
Venligt personale
-
Apollo bør revidere beskrivelsen af både hotel og strand, som efter vores - og andre gæsters mening - er misvisende. Hotellet kan ikke betegnes som 'et meget flot førsteklasses hotel' endsige klassificeres med 4 stjerner plus. Badeværelset trængte til renovering, og der løb vand fra toilettet ud på gulvet. Både vi og andre gæster ledte forgæves efter det blå flag på stranden. På en dag med pålandsvind kunne man opleve toiletpapir i vandet og bobler af forurening på havoverfladen.

Bekræftet køb : 2019-05-18


10 ud af 10

,

+
Fantastisk personale
-

Bekræftet køb : 2019-05-12


8 ud af 10

Kim,
Roskilde

+
Ingen børn
-

Bekræftet køb : 2019-05-12


8 ud af 10

Anne Marie,
Farum

+
Der var heldigvis gode muligheder for at opholde sig andre steder end værelset, hvor der var ekstrem gadestøj og så var der meget mørkt
-
Værelse 117 trænger meget til en renovering af badevære

Bekræftet køb : 2019-05-11


10 ud af 10

Dorrit,
Skævinge

+
Stranden og de gratis stole
-

Bekræftet køb : 2019-05-04


9 ud af 10

Helle,
Valby

+
Service og mad
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-05-04


5 ud af 10

Vivi ,
Valby

+
God service
-

Bekræftet køb : 2019-05-04


8 ud af 10

Marianne,
Gentofte

+
Faciliteter og mad men meget støj fra vejen og vejarbejde ikke mindst
-

Bekræftet køb : 2019-05-04


10 ud af 10

Sine,
København

+
Beliggenheden. Gratis strandstole. God service.
-
Badeforhæng, så hele gulvet ikke sprøjtes til. Bedre belysning ved sengene.

Bekræftet køb : 2019-04-28


10 ud af 10

Klaus,
Måløv

+
Servicen fra hotellets ansatte
-

Bekræftet køb : 2019-04-21


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1623 bedømmelser
Meget godt
 
1013
Godt
 
420
Middel
 
123
Mindre godt
 
36
Dårligt
 
31

5 nyeste bedømmelser

16-09-2018

Indlæg af Siff51 Taastrup, Danmark

2. Besøg den

Skønt hotel. Meget dejlig og frisk mad forskellige temaer i løbet af ugen gør buffeten varieret. Personalet er meget imødekommende og smilende. Der var velkomst vin og vand på værelset. Både værelser og område bliver holdt og fremtræder meget rene.Stranden ligger lige på den anden side af vejen og der er god service - håndklæder og forplejning. Der er muligt for fitness og hotellet har en spa afdeling med indendørspool;:) Vi har endnu engang nydt vores ophold i fulde drag og følte os igen utrolig forkælede. Vi kommer gern e igen.

 
13-09-2018

Indlæg af tsolling København, Danmark

3. besøg - vil komme igen.

Dejligt sted, god service venlig og afslappet betjening og et fint køkken. Herudover god beliggenhed tæt på strand og by. Kunne ønske bedre belysning på balkon samt ved bord i værelset, da det er vanskeligt at læse, når det er blevet mørkt.

 
31-08-2018

Indlæg af steenwitzel Ølstykke, Danmark

Værelset er udmærket der,servicen er fin. Servicen p stranden er super.

Aquia er et super hotel med god service, personalet er meget hjælpsomme og smilende. Der er gode udenoms faciliteter. Der en meget blandet underholdning program i ugens løb. Der er god wellness. Som kan benyttes.

 
30-08-2018

Indlæg af jsstasiak Frederikssund Kommune, Danmark

super luksus

Aquilla Porto Rethymno, vores sommerhjem. Igennem 22 år har vi nu i alt 20 gange besøg hotellet som oftest 14 dage ad gangen. Ide´forladt kunne man måske sige men ca 1/3-del af alle hotellets gæster er gengangere som os, så det siger vel i og for sig det hele. Man føler sig så velkommen og så godt installeret. Allerede ved ankomsten mærker man, hvordan personalet kun og udelukkende bestræber sig på at netop du føler dig velkommen. Alt personale lige fra direktøren til rengøringspersonalet er smilende og servicemindet og alt uden undtagelse fungerer optimalt. Det er et femstjernet hotel og næsten alt emmer af ren luksus. Nogle af hotellets værelser trænger måske til en opdatering med f.eks. maling men alt på også disse værelser fungerer optimalt. Alt fungere som det skal og rengøringen er super. Nye håndklæder hver dag og rent sengetøj hver anden dag. Den stilles drikkevand og vin ja selv Champagne, uso og baklava på værelserne med jævne mellemrum og man føler sig i den grad forkælet og hjemme. Hotellets forskellige restauranter emmer af vildt god mad og servicen helt i top. Morgenmadsbuffeen er meget varieret og byder på alt hvad man overhovedet kan forstille sig af lækkerier og specialiteter. Frokosten kan også varmt anbefales. Her bydes både på en varieret buffet og ikke mindst special tilberedt delikatesser og hovedretter hvilket går igen ved middagen. Hotellets restaurant forstår, at variere menuerne og aldrig på f.eks. en 14-dages ferie er hovedretterne ens. På hotellets a la carte restaurant får man den lækreste mad helt i sær-og topklasse. Hotellet har mange faciliteter såsom massageklinik, fitness-område d.v.s. alt indenfor personlig forkælelse. Hver aften er der underholdning på hotellets fortovsrestaurant, spændende og sjov underholdning. Også på stranden kredses der for dig med speciel servering af forfriskninger næsten hver dag. Hele hotelområdet er i særklasse godt og alle gør en stor indsats for dig. Det er en dyr rejse men når man føler, at man får valuta for alle pengene synes vi ikke at det er for dyrt. Hotellet ligger 10 min. Gang fra den gamle bydel og derfor kan man opleve trafikstøj hvilket dog slet ikke opleves indendørs.

 
30-08-2018

Indlæg af Lisbeth A Viby J, Danmark

Meget fameliær trods størelse

Kan kun anbefale dette hotel Rigtig god service, hjælpsomhed og venlighed Alle er smilene og venlige lige fra rengøringspersonalet til manageren Det koster ikke ekstra at få serveret ved stranden og de er drøn hurtige