1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Aquila Porto Rethymno

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Tom,
Slagelse

+
Alt, men skal noget fremhæves, må det være deres køkken, der var absolut i topklasse :)
-
Aftenunderholdningen burde holdes et andet sted end i receptionen.

Bekræftet køb : 2018-10-27


10 ud af 10

Edvard,
Roskilde

+
At vi blev opgraderet (uden at have bedt om det) til executive suite med alt hvad det medførte af ekstra service etc.
-
At aftenunderholdning ikke foregår i hotel-lobbyen. Det er synd for publikum og dem der optræder.

Bekræftet køb : 2018-10-27


8 ud af 10

Ole,
København

+
Morgenmaden og hotellets placering tæt på stranden og byen.
-
Et mere konstant vandtryk i bruseren ville være dejligt, som i starten var en lille stråle. Det blev dog bedre efter at vi havde kontaktet receptionen om dette. Endvidere opleverede vi en del larm fra hotellets gæster om natten og hen på morgenstunden.

Bekræftet køb : 2018-10-14


10 ud af 10

Benny,
København

+
Personalets store opmærksomhed
-
Ingen

Bekræftet køb : 2018-10-14


8 ud af 10

Kirsten,
Brøndby strand

+
Skønt venligt personale
-
At man som enlig rejsende kan bestille med udsigt.(boede ud til en vej med meget støj ,dette startede meget tidligt om morgenen)

Bekræftet køb : 2018-10-13


10 ud af 10

Tove,
Herning

+
Morgenmad Beliggenhed Venligt personale
-
Ingen

Bekræftet køb : 2018-10-12


8 ud af 10

Jørn,
Kolding

+
-
Vi havde værelse 323. Gulvtæppet var meget snavset og havde flere pletter. Der var ingen livreddere på stranden. Dybt kritisabelt. Der var ingen info omkring hestehuller i vandet.

Bekræftet køb : 2018-10-12


7 ud af 10

Henning,
Esbjerg

+
Morgenmaden Personalet var meget hjælpsomme
-
Vi har været der 8 gange og denne gang var der virkeligt skåret ned på mange ting. Hotellet satser kun på All Inklusive gæster, så nu holder vi en pause.

Bekræftet køb : 2018-10-12


6 ud af 10

Susanne,
Risskov

+
-
For lille poolområde

Bekræftet køb : 2018-09-30


5 ud af 10

PER,
GREVE

+
Ikke noget
-
Støj fra gaden Dette var en dårlig oplevelse I skriver man skal regne med mindre trafikstøj det er også ok. Jeg hentede en støjmåler til min telefon og den målte fra 65db-85db det er da ikke til og holde ud og så kan man regne med fire turistbusser i timen når det er værst

Bekræftet køb : 2018-09-21


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1598 bedømmelser
Meget godt
 
997
Godt
 
413
Middel
 
121
Mindre godt
 
36
Dårligt
 
31

5 nyeste bedømmelser

16-09-2018

Indlæg af Marianne H Taastrup, Danmark

2. Besøg den

Skønt hotel. Meget dejlig og frisk mad forskellige temaer i løbet af ugen gør buffeten varieret. Personalet er meget imødekommende og smilende. Der var velkomst vin og vand på værelset. Både værelser og område bliver holdt og fremtræder meget rene.Stranden ligger lige på den anden side af vejen og der er god service - håndklæder og forplejning. Der er muligt for fitness og hotellet har en spa afdeling med indendørspool;:) Vi har endnu engang nydt vores ophold i fulde drag og følte os igen utrolig forkælede. Vi kommer gern e igen.

 
13-09-2018

Indlæg af tsolling København, Danmark

3. besøg - vil komme igen.

Dejligt sted, god service venlig og afslappet betjening og et fint køkken. Herudover god beliggenhed tæt på strand og by. Kunne ønske bedre belysning på balkon samt ved bord i værelset, da det er vanskeligt at læse, når det er blevet mørkt.

 
31-08-2018

Indlæg af steenwitzel Ølstykke, Danmark

Værelset er udmærket der,servicen er fin. Servicen p stranden er super.

Aquia er et super hotel med god service, personalet er meget hjælpsomme og smilende. Der er gode udenoms faciliteter. Der en meget blandet underholdning program i ugens løb. Der er god wellness. Som kan benyttes.

 
30-08-2018

Indlæg af jsstasiak Frederikssund Kommune, Danmark

super luksus

Aquilla Porto Rethymno, vores sommerhjem. Igennem 22 år har vi nu i alt 20 gange besøg hotellet som oftest 14 dage ad gangen. Ide´forladt kunne man måske sige men ca 1/3-del af alle hotellets gæster er gengangere som os, så det siger vel i og for sig det hele. Man føler sig så velkommen og så godt installeret. Allerede ved ankomsten mærker man, hvordan personalet kun og udelukkende bestræber sig på at netop du føler dig velkommen. Alt personale lige fra direktøren til rengøringspersonalet er smilende og servicemindet og alt uden undtagelse fungerer optimalt. Det er et femstjernet hotel og næsten alt emmer af ren luksus. Nogle af hotellets værelser trænger måske til en opdatering med f.eks. maling men alt på også disse værelser fungerer optimalt. Alt fungere som det skal og rengøringen er super. Nye håndklæder hver dag og rent sengetøj hver anden dag. Den stilles drikkevand og vin ja selv Champagne, uso og baklava på værelserne med jævne mellemrum og man føler sig i den grad forkælet og hjemme. Hotellets forskellige restauranter emmer af vildt god mad og servicen helt i top. Morgenmadsbuffeen er meget varieret og byder på alt hvad man overhovedet kan forstille sig af lækkerier og specialiteter. Frokosten kan også varmt anbefales. Her bydes både på en varieret buffet og ikke mindst special tilberedt delikatesser og hovedretter hvilket går igen ved middagen. Hotellets restaurant forstår, at variere menuerne og aldrig på f.eks. en 14-dages ferie er hovedretterne ens. På hotellets a la carte restaurant får man den lækreste mad helt i sær-og topklasse. Hotellet har mange faciliteter såsom massageklinik, fitness-område d.v.s. alt indenfor personlig forkælelse. Hver aften er der underholdning på hotellets fortovsrestaurant, spændende og sjov underholdning. Også på stranden kredses der for dig med speciel servering af forfriskninger næsten hver dag. Hele hotelområdet er i særklasse godt og alle gør en stor indsats for dig. Det er en dyr rejse men når man føler, at man får valuta for alle pengene synes vi ikke at det er for dyrt. Hotellet ligger 10 min. Gang fra den gamle bydel og derfor kan man opleve trafikstøj hvilket dog slet ikke opleves indendørs.

 
30-08-2018

Indlæg af Lisbeth A Viby J, Danmark

Meget fameliær trods størelse

Kan kun anbefale dette hotel Rigtig god service, hjælpsomhed og venlighed Alle er smilene og venlige lige fra rengøringspersonalet til manageren Det koster ikke ekstra at få serveret ved stranden og de er drøn hurtige