1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Aquarius

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 257 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Karen,
København

+
Gode beliggenhed tæt på strand og by. Moderne, ny og bekvæmt.
-
Felt under bord ben for at mindske larmen når der flyttes på møbler. Der runger meget på hotellet. Skilt til gæster om ikke at holde samtaler med hindanden og på mobilen på gangen og trappe opgang. Træning til den buttede, lys hår dame i receptionen som ikke ved, hvordan man taler til gæster. Den anden receptionist, Christina, var exceptional sød og venlig ligesom dem i morgenmads restauranten.

Bekræftet køb : 2019-08-17


9 ud af 10

Helle,
København

+
God rengøring, dejlige madrasser/hovedpuder, søde mennesker som arbejder på hotellet. Desuden fantastisk beliggenhed.
-

Bekræftet køb : 2019-08-11


8 ud af 10

Birgitte,
Birkerød

+
Perfekt beliggenhed i forhold til strand og by
-
Trappe til pool i stykker! - skal laves!! Skift poolbarmanden ud. Sløv og ikke serviceminded

Bekræftet køb : 2019-08-11


8 ud af 10

,

+
Beliggenhed, sødt personale, god indretning og dejlig morgenmadsbuffet
-
Jeg skulle kravle på knæ for at komme til safetyboxen, burde flyttes

Bekræftet køb : 2019-08-04


10 ud af 10

,

+
Beliggenhed og dervoce
-

Bekræftet køb : 2019-06-21


9 ud af 10

Yvonne,
Roskilde

+
Lyst og nyrenoveret.
-
Der bør gøres opmærksom på at lejligheden var i kælderplan. Vi blev meget skuffede. og fik at vide at det var den vi havde betalt for.

Bekræftet køb : 2019-06-21


10 ud af 10

Kjeld,
Marstal.

+
Lækker lille lejlighed
-

Bekræftet køb : 2018-10-07


10 ud af 10

Eva,
Odder

+
Sengen var meget komfortabel med pude og dyne SF god kvalitet. Smukt nyt værelse, dejligt badeværelse Fin service i receptionen
-
Morgenmaden var virkelig kedelig. Pulver juice og tørt toastbrød

Bekræftet køb : 2018-10-05


10 ud af 10

Lone,
Cph

+
Stand og beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2018-09-28


10 ud af 10

Anne Mette,
Skanderborg

+
Beliggenhed, strand 5 min - Old town 5 min Gode madrasser, nyrenoveret Venligt personale (især aftenreceptionist Eva)
-
Pool åbnet tidligere (åbner først10.30) Juice i stedet for saftevand til morgenmad

Bekræftet køb : 2018-09-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

27 bedømmelser
Meget godt
 
24
Godt
 
2
Middel
 
1
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

22-08-2019

Indlæg af anniekn267 Høje-Taastrup, Danmark

Udmærket hotel

Personalet og værelserne er super. Tagterrassen med poolen dejlig. Men poolens trappe er elendig. Den var leddeløs i den ene side og trinnene meget smalle, så man fik blå mærker på benet når man skulle op. Ærgerligt, da området ellers er dejligt. Morgenmaden er ok, dog kunne de undvære juicen/saftevandet.

 
07-08-2019

Indlæg af susanneh201

Fantastisk sted, vejbeliggende

Vi elskede stedet. Smukke værelser, velsmagende morgenmad - fint udvalg, personalet kender gæsterne uden at være påtrængende, meget tæt på gammel bydel og dejlig strand. At kalde det lejligheder er lidt overdrevet. Der var glas og bestik samt en gryde... men velfungerende køleskab. Her kommer jeg meget gerne tilbage til.

 
18-06-2019

Indlæg af berdal Dragør, Danmark

Dejligt hotel med fantastisk beliggenhed

Hoteller ligger midt i byen med gåafstand til havnen, indkøb og strand. Poolen ligger på taget med fantastisk udsigt over by og hav. Personalet er søde, hjælpsomme og servicemindede - og morgenmaden meget lækker med mange tapaslignende retter. Vi boede på 5 sal i en tre værelseslejlighed i to etage - godt indrettet med bad på begge etager og en strålende udsigt. Hotellet kan bestemt anbefales!

 
13-08-2019

Indlæg af Linda S

A nice stay

The hotel is very neet and clean. Very nice staff and breakfast. The bed was not to soft which was very nice. Loved the pool and bar on the roof. And the bartender Maks made the best drinks I ever tasted!!

 
06-08-2019

Indlæg af Sonja G Umeå, Sverige

Fantastic

Newly renovated, adults only. great location. 10 mins walk frim the beach and 8 mins walk feom the city centre Kitchen in the apartment w the sea view. Nice local breakfast great stuff I would love to come back Clean