Bedømmelse af Aegean Pearl

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 63 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

Gitte ,
Mariager

+
-
Det var måske en idé at stoppe musikken lidt tidligere af hensyn til de gæster der bor lige "op af scenen". Derudover er det irriterende at når man eks. skal have massage, en behandling at det ikke kan blive skrevet på værelset. Det ville være yderst klædeligt at der var hynder på stolene på egen terasse og bedre madrasser på liggestolene.

Bekræftet køb : 2019-09-28


9 ud af 10

Ole,
Fredensborg

+
Maden, og det venlige personale.
-
Døren til toilettet kunne ikke lukkes. Det åbne badeværelse skulle man lige vende sig til. Ikke mange liggestole ved poolen.

Bekræftet køb : 2019-07-28


9 ud af 10

Britta,
Skals

+
Skøn beliggenhed, rent, venligt personale og ledelse,
-
Bedre og nyere fitness maskiner og redskaber

Bekræftet køb : 2019-07-12


9 ud af 10

Michael,
Odense

+
Omsorg og højt service niveau
-
At den dresscode med ingen korte bukser i restauranten på blev fjernet.

Bekræftet køb : 2018-07-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

809 bedømmelser
Meget godt
 
479
Godt
 
250
Middel
 
56
Mindre godt
 
21
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

29-06-2014

Indlæg af mblatino Holstebro

Fantastisk hotel!

Min kæreste og jeg var på ferie i Rethymnon, Kreta, og vi boede her på Sentido Aegean Pearl. Vi havde et værelse med privat pool, og alle faciliteter samt service var helt i top. Det er det bedste sted jeg endnu har resideret på en ferie. Kan helt klart anbefales til par-rejsende uden børn. Beliggenheden er central og der er masser af aktiviter, shopping og spisesteder lige rundt om hjørnet. Kommer gerne igen!

 
29-07-2013

Indlæg af Lene A Grindsted, Danmark

Skuffende

Var med Falk Lauritsen på Kreta i uge 30 2013. Rejste alene med min søn på 15 år. Da vi ankom til hotellet var det første spørgsmål, på gebrokkent engelsk: Where is the rest of your familiy? When will your husband arrive? Da jeg venligt havde forklaret at jeg ikke havde taget min mand med på ferie, men rejste alene var det tid til at gennemgå alle reglerne for vores ophold. Vi havde bestilt full-board, da vi af Falk Lauritsen var blevet oplyst at vi ikke kunne bestille "All inclusive". Med full-board fik man to små papirsedler man skulle fremvise på stranden og i restauranten for at kunne spise. Temmeligt uholdbart, den var da også ødelagt af vand fra andre gæsters stænk på stranden ret hurtigt. Man skal så betale for at få en ny papirseddel.... Vi fik af Falk Lauritsen oplyst at der var drikkevarer med til alle måltider på full-board, hvilket der ikke er. Vi måtte betale 120 euro for at blive opgraderet til All-inclusive, hvilket var nødvendigt idet priserne på drikkevarer var meget dyre, på hotellet. Disse 120 euro returnede Falk Lauritsen dog efter en smule tovtrækkeri. Ved poolen blev vores håndklæder fjernet en morgen, og en andens fik lov at ligge. Dagen efter var alle pool-pladser optaget kl. 9.00 hvor man må lægge sine håndklæder. Dette kunne de ikke afhjælpe. Bare ærgerligt for os. Der er meget få poolpladser. Restauranten har ikke styr på det- man skal "seates" før man må hente maden og kan alligevel risikere at de seater andre ved samme bord, mens man henter mad, selvom de selv har hældt kaffen op. Personalet i restauranten er ikke smilende og ikke søde, man skal være heldig. Maden er ikke 5-stjernet, i bedste fald 3+. Helt almindelig mad, med salat, og sammenkogte retter. En græsk ret pr. dag, ellers helt almindeligt continental. Morgenmaden er væsentligt bedre end aftensmaden. På trods af full-board på Aegean Pearl, skal man alligevel spise frokost på det lavere klassificerede Pearl Beach der ligger sammen med Aegean Pearl - frokosten er det samme som aftensmaden, eller rester fra samme. Og nogengange omvendt, så er der rester fra frokosten til aftensmaden om aften. Ved bestillingen af rejsen som jeg gav over 18000 for, til en voksen og en teenager, forespurgte jeg om muligheden for et godt værelse. Jeg fik oplyst at dette ikke var muligt, men at de ville spørge hotellet om de ville give os et godt værelse. Hotellet har 111 værelser, de 9 af dem ligger med udsigt ind til en væg og er bittesmå. En af dem fik vi..... Der var ikke mulighed for at opgradere, hvilket der ville have været hvis Falk Lauritsen vidste man kunne bestille det værelse man ønskede. Da vi ankom var alt jo optaget. Det fremgår ikke hvor meget det andet hotel er flettet ind i dette hotel. Og billederne af hotellet lever slet ikke op til virkeligheden. Fitness og spa er på det andet hotel! Halvdelen af tiden skulle vi jo så være på det andet hotel, hvor også frokosten serveredes. Generelt en skuffelse. Alt for dyrt og alt for ringe. Og slet ikke tæt på at være 5 stjerner. Et sted vi aldrig vender tilbage til ligesom vi heller ikke rejser med Falk Lauritsen igen.

 
17-02-2013

Indlæg af Kim S Silkeborg, Danmark

"Topklasse"

Et hotel i den rigtig gode ende, sød og venlig betjening, beliggenhed kan ikke være bedre med kun 25 m. til sandstranden. Ved ankomst blev vi modtaget med kolde drikke, hvorefter bagagen blev bragt på vores værelse. Der hersker en varm og hyggelig atmosfære over alt.Hotellet er slået sammen med nabohotellet, som er lidt lavere kategoriseret. Eneste problem er at alle søger mod den "gode" pool, så der kan blive lidt trængsel. Mod en beskeden merpris opgradere vi til "Private Pool" - det var rigtigt sjovt at prøve. Dette er et hotel vi meget gerne vender tilbage til, vor bedste anbefaling. 2 km. til Rethymnon, som er en rigtig ferieby, med alle de tilbud dette indebærer - Kreta når det er aller bedst.

 
15-09-2012

Indlæg af Karin V Odense

Sensommerferie på Kreta af pensionistpar

Var med Falk Lauritsen rejser på Kreta 6.9 - 13.9. 12 Boede på Sentido Aegean Pearl, som absolut kan anbefales. Fra vi trådte ind i receptionen blev vi behandlet alle tiders. Bagagen blev bragt op på værelset, som var lyst og venligt. Man skal dog lige vænne sig til det åbne badeværelse. I restauranten var de usædvanlig smilende og serviceminded. De gjorde alt for, at vi skulle befinde os godt. Maden var også fin. Buffet som var afvekslende. Vi spiste dog ikke hver aften på hotellet. Morgenmaden var med alt, hvad man kunne tænke sig. Hotellet ligger ca. 2 km. fra centrum som man kan nå via en fin strandpromenade hele vejen. Stranden med gratis liggestole lå lige udenfor hotellet og blev holdt ren og pæn.

 
24-10-2019

Indlæg af conwaydavid1 Glasgow, United Kingdom

Cretian pearl

What can I say. This was our fourth time at the Sentido Aegean Pearl and we are looking forward to our next visit. We love the relaxing time we spend there and with the great staff it feels like a home from home. If you like walking the centre of town is a brisk 25 min walk away but because of the this the hotel is nice and quiet at night. The room was lovely and the food in the restaurant caters for all tastes. A big thankyou to Ilias and all the staff in there and to the management and the rest of the staff keep up the good work and we will see you again next year. Many thanks David & Gillian