Villa Dora

apollo mondo local

Velkommen til Hotel Villa Dora - et Apollo Mondo Local-hotel med lokalt touch og høj kundetilfredshed. Her venter en perfekt beliggenhed ved stranden og mange afslappende dage ved poolen. Hvis du ønsker et roligt hotelområde kombineret med Platanias' livlige puls, så er du kommet til rette sted.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 4-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Villa Dora er et dejlige og lille hotel beliggende lige ved den fine strand i Platanias. Hotellet består af to bygninger fra hhv. 1990 og 1995. Her bor du nær bylivet i Platanias centrum med shopping, barer og restauranter, men med masser af mulighed for at slappe af i rolige omgivelser på hotellet. Ejerne bor selv på nederste etage af hotellet og er derfor altid tilgængelige.

Hyggeligt poolområde med pool med børnesektion samt solstole og parasoller. Ved stranden er der solstole og parasoller mod betaling. På dele af havbunden er der klipper og sten. Gratis wifi på fællesområder. Fin have med roser i mange farver. Receptionen er åben ca. kl. 08.00-22.00. På området er der en legeplads og en restaurant. Lokaltrafik.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen. Morgenmad og halvpension mod tillæg. Ved halvpension vælges middage fra en a la carte-menu.

Apollo Mondo Local
Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi