1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Summertime

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Marianne,

+
-
Det stykke sæbe der er lagt på badeværelset er ikke nok til en hel uge - og der bliver ikke lagt en ny sæbe Parasol på de øverste altaner ville være et kæmpe plus, da der bliver meget varmt

Bekræftet køb : 2019-06-09


10 ud af 10

Ab,

+
Ligger godt og centralt, pænt rent og fin service.
-
Pumperne fra pool laver ofte en kraftig lyd, som generer mest om natten. Det kunne vi godt undvære ...

Bekræftet køb : 2019-05-25


8 ud af 10

Andreas,
Sindal

+
Personalet i baren og lokationen.
-
Bedre udluftning på værelserne, der var meget høj luftfugtighed.

Bekræftet køb : 2018-10-20


10 ud af 10

Annette,
Glostrup

+
Beliggenheden-service-super flot hotel-super fin rengøring.
-
Hvis man fik lyst til at se lidt TV på hotel værelset, var der næsten ingen programmer at vælge imellem. Tænker at et 4 stjernet hotel nok kunne gøre dette bedre.

Bekræftet køb : 2018-10-13


8 ud af 10

Kim ,
Faaborg

+
Roligt og stilfuldt hotel
-
Microovn i lejlighederne og flere solvogne ved poolen

Bekræftet køb : 2018-10-12


8 ud af 10

Rasmus ,
Vojens

+
Placering
-
Flere solstole

Bekræftet køb : 2018-10-12


8 ud af 10

Søren,
Borum, Sabro

+
Rent og fint...
-
Vi fik et værelse hvor vandet flød på gulvet, angiveligt på grund af regnvejr. Fik et andet værelse dagen efter, tak Apollo, derfor det lidt blandede indtryk.

Bekræftet køb : 2018-10-05


9 ud af 10

Lene,
Veksø

+
Stort værelse, gode solsenge ved poolen, god rengøring
-
Vi fik aldrig fyldt op med sæbe/shampoo, så et sæt til to mennesker hele ugen var i underkanten. Vi kunne måske have fået mere ved forespørgsel, men synes nok det skulle være fyldt op automatisk. At der kun blev skiftet håndklæder to gange var også i underkanten i betragtning af, at man bader flere gange dagligt. Vi ankom fredag og første skift var tirsdag. Det er lang tid med samme håndklæde.

Bekræftet køb : 2018-09-21


10 ud af 10

John,
Hjortshøj

+
Super velholdt over alt, mange facaliteter
-
Ikke lige noget

Bekræftet køb : 2018-09-07


9 ud af 10

,

+
Ligger meget centralt, og da det nyere er der flot overalt. Rengøringen er meget flot.
-
Jeg vil foreslå at man sætter solsenge på terrassen over poolbaren, da der ikke er helt nok solsenge. Ca 20

Bekræftet køb : 2018-09-07


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

128 bedømmelser
Meget godt
 
78
Godt
 
32
Middel
 
12
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

11-10-2018

Indlæg af RasmusD56 Vojens, Danmark

Fint 4 stjernet hotel

Et rigtig fint hotel placeret lige midt på hovedgaden i platanias, dog uden alt støjen. Hotellet har en høj rengøringsstandard, på nær skift af håndklæder og sengelinned, som bliver skiftet hver lørdag og tirsdag. Der er ikke nok solstole til hele hotellet og derfor går mange forgæves (Der er i alt 18 solstole til ca 32 lejligheder) Lejligheder under niveau, er fint indrettet, men er altid lidt fugtige og med en delt udeplads, er der intet privatliv. Personalet er søde og venlige, dog er receptionen ikke altid tilstede selvom de ifølge tidsskemaet burde være.

 
07-08-2018

Indlæg af Kasper A

Værste biludlejningssted

Har aldrig oplevet noget lignende!! Man skal lægge 600 euro i depositum ved at sætte sit visa kort i automaten, dem får man igen når man afleverer bilen i samme stand.. vores bil brød sammen med et dødt batteri efter at have været på en strand i 1 time.. vi ringede til dem flere gange, til sidst fik vi fat i dem, hvor de sagde at vi skulle prøve at skaffe 2 jump start kabler (vi stod i midten af ingenting, heldigvis var vi to biler afsted), vi fandt nogle men kunne ikke lade bilen op.. efter vi havde ventet i 3 timer (hvoraf den sidste time i mørke) kom der endelig en servicevogn og hentede os.. efter mange mange diskussioner mener de det er vores skyld at bilen er død (vi må have glemt at slukke lyset på bilen), vi havde slet ikke lyset tændt hele dagen (plus et batteri kan ikke aflade på 1 time) så derfor var det ikke en mulighed.. han stod fast på at det var vores skyld.. det endte med at vi måtte betale 200 euro for at få bilen ladet op og blive hentet af servicevognen!! Aldrig aldrig brug dem..!

 
30-07-2018

Indlæg af Pioneer64857 Ikast, Danmark

Ikke 5 stjernet

Selve værelset er ok, brusekabinen er så lille at man er i slåskamp hver gang man er i bad, der er ikke meget plads til at lave mad i det lille køkken hvis man vil det, der er kamp om at få liggestolene hver morgen da der slet ikke er nok, det er stenstrand ved stranden så man skal have badesko på, men selve servicen og rengøringsniveau er i topklasse. Der er også badedyr til gæsterne, men ikke et hotel for små børn.

 
27-06-2018

Indlæg af Engis97 Kalundborg, Danmark

Skønt ophold

Vi er et unge par, som besøgte Hotel Summertime i starten af juni. Vi havde et dejligt ophold på hotellet til billige penge i forhold til, hvad vi forventede. Værelset var stort, velindrettet med gode senge og ikke mindst meget rent. Dejlig pool, god bar, søde gæster og ikke mindst imødekommende og hjælpsomt personale, som gør alt for du får et perfekt ophold. Hotellet er ikke så stort, men meget hyggeligt. Er tæt på butikker, restauranter og smuk strand. Vi lejede også bil på hotellet, hvilket var en positiv oplevelse, ingen problemer. Helt klar en anbefaling herfra.

 
23-08-2017

Indlæg af Stokkebk

Lækkert Hotel

Det er anden gang vi er her, og vi kommer sikkert igen. Det er et lille hyggeligt hotel med ca 35 værelser. Hotellet er i god stand, og har et spa tilknyttet. Pool baren som er den eneste mulighed for mad er virkelig lækker. Man skal bestemt ikke tage fejl af at det hedder en pool bar. Super betjening og god mad til fair priser..