1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Santa Helena Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Britt ,
holstebro

+
Det bedste var poolen
-
Vi manglede aktiviteter til vores teenager drenge.. der var stortest kun poolen de kunne benytte.. fitnes måtte de ikke benytte da de ikke er fyldt 15. Der var meget dårlig forbindelse , så vi kunne ikke benytte tv som var på værelset , så vi kunne ikke se Tour de france eller andet fjernsyn .. maden på hotellet levede ikke op til den standard vi havde forventet , på et ellers dyrt hotel .. vi var til en græsk aften med buffet , som var en stor skuffelse .. morgen maden var heller ikke den standard vi havde forventet .. desværre .. i forhold til ligges l stole skulle man stå op kl 7 for at få 4 ligge stole ellers var der ingen testen af dagen ... det burde ikke være rigtig at man ikke kunne stå op senere på sin ferie , men der var simpelthen ikke stole nok .. terrasserne var lige små nok, til en familie med to store børn

Bekræftet køb : 2019-07-14


10 ud af 10

Christina,
København

+
Alt, den bedste oplevelse og feirie jeg har haft i Grækenland, mad, personale, rengøring .. så skønt.. og ja, internet er ikke hurting men jeg var på ferie så det klarede vi lige :-)
-

Bekræftet køb : 2019-07-12


10 ud af 10

Mathias,
Tommerup

+
Poolen
-
Flere solsenge

Bekræftet køb : 2019-07-05


10 ud af 10

Birgitte,
Odense

+
Poolen
-
Parasol på altan. Der er jo drønvarmt. Brødrister Bedre brødkniv, den der var kunne ikke skære.

Bekræftet køb : 2019-06-23


9 ud af 10

Birgitte ,
Skanderborg

+
Dejlig beliggenhed med restauranter og forretninger lige udenfor hotellet.
-
Hotellet skriver i deres velkomst at man ikke må reservere sol stole mere end 1/2 time. Men der sker ikke noget selvom håndklæder ligger på,solstolene i flere timer.

Bekræftet køb : 2019-06-22


10 ud af 10

Lizanne,
Hvidovre

+
Flotte og velholdte omgivelser ude og inde. De 3 værelser, samt beliggenhed i byen.
-
En badebro, da mange sten gør det svært at komme ud og ind fra strandvandet. Jeg forstuvede et par tæer i de løse sten.

Bekræftet køb : 2019-06-21


10 ud af 10

Anders,
Silkeborg

+
Lækkert værelse/lejlighed med gode senge og rigtige dyner Beliggenhed ned til stranden og tæt på centrum, uden at man kunne høre trafikstøjen. Smilende og venligt personale overalt
-
Det ville være lækkert, hvis man kunne beholde værelset/lejligheden til 18-20-tiden, når man først skulle flyve hjem kl 2300

Bekræftet køb : 2019-06-16


9 ud af 10

Jette,
Pandrup

+
Placering både i forhold til by og strand Meget flot og overskueligt Go' idé med en særskilt pool til svømning, børn og leg
-
Det evige problem.....hotellet melder ud, at man ikke må optage solvogne uden at bruge dem, men det har absolut ingen konsekvens at gøre det alligevel. Masser af håndklæder må være godt forbrændte, for de ligger bare og pryder solvognen. Derfor var der ikke nok vogne til os, der gerne ville ligge på solvogne!

Bekræftet køb : 2019-06-15


5 ud af 10

Ruth,
Sæby

+
God beliggenhed, opvarmet børnepool og fantastisk udsigt.
-
Bedre wifi og service/mad i snackbar/restaurant. Vi havde 3 lejligheder, da jeg for at fejre min 60 års fødselsdag havde inviteret børn m.m. med. Vi var meget uheldige med lejlighed 909 der lugtede ekstremt meget af mug. Der var ikke andre ledige lejligheder og Apollo tilbød nyt hotel for min datter og hendes familie, men da vi som sagt var hele familien afsted var dette ikke en brugbar løsning. Dette er årsagen til min dårlige anmeldelse af hotellet. Øvrige lejligheder var fine. Lejlighed 909 havde endvidere nedsænket udeplads, hvilket heller ikke fremgår af beskrivelsen på Apollos hjemmeside, hvor der for 2 vær. lejligheder står: "Balkon, balkon i stueplan eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt, delvis havudsigt eller pooludsigt. " Jeg synes derfor absolut ikke, jeg fik det, jeg havde betalt for vedr. denne lejlighed.

Bekræftet køb : 2019-05-25


10 ud af 10

Birgit,
Herlev

+
-
Virkelig dårligt indretning af badet i vores 3-værelses lejlighed - bruseren er sat op i den forkerte side, så ledes at hele gulvet sejler. Hotellet burde håndhæve spærring af liggestole ved poolen - mange håndklæder lå der hele dagen, uden der var nogle der brugte liggestolene, mens vi havde 2 liggestole til 5 personer - dårlig stil...

Bekræftet køb : 2019-05-25


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

171 bedømmelser
Meget godt
 
84
Godt
 
67
Middel
 
13
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

16-06-2019

Indlæg af Jette M Pandrup, Danmark

Lækkert hotel med en fantastisk beliggenhed🤩

Vi er lige kommet hjem fra endnu en 2 ugers sommerferie på Kreta - denne gang sammen med børn og barnebarn❤️ Santa Helena Beach er samlet set det skønneste hotel, vi har boet på indtil videre. Før besøget havde jeg tænkt, at billederne på Apollo’s hjemmeside nok overgik virkeligheden.....men det gjorde de ikke! Vi havde booket en lejlighed med havudsigt, og vi havde derudover fuld udsigt over poolområdet - det er den smukkeste udsigt, jeg endnu har oplevet at stå op til hver eneste dag. Hotellet har også lejligheder uden pool-/havudsigt, og sådan en ville jeg nødigt have, da vi bruger altanen meget. Vi er vant til, at wifi’en ikke fungerer så godt på Kreta, men jeg tror, at Santa Helena fik forbedret forbindelsen, mens vi var dernede.....de makkede i hvert fald med nogle bokse, og forbindelsen var en del bedre, end hvad vi ellers har oplevet på Kreta. Rengøringen var super med daglig håndklædeskift, og vi havde fornøjelsen af et par søde og smilende rengøringsdamer. Ved poolen mærkede vi, hvor meget smil og venlighed kan gøre for stemningen - Santa Helena Beach er nemlig så heldige at have en super sød pige ansat ved navn Daniella, som altid gjorde sit bedste for at gøre det rart for os gæster. Hun gik i den grad forrest med arbejdsiver og service, og den ene dag i vores ferie hun havde fri, var det så tydeligt, hvor meget hendes søde smil, “Goodmorning” osv. fyldte i det positive billede❣️ På den negative side må jeg igen igen igen nævne de mange håndklæder, der ligger og soler til ingen verdens nytte på en masse solvogne.....det er SÅ pisseirriterende for at sige det ligeud!!!! Disse super egoistiske reservationer af fælles solvogne ved poolen gjorde så, at der ikke var solvogne nok til de, som gerne ville ligge der. Hotellet havde ellers udleveret en fin seddel, som vi fik ved ankomsten. Af sedlen fremgik at håndklæder ville blive fjernet, hvis de optog en solvogn uden at blive brugt i 30 min. Det skete bare ikke, men efter at have gjort hotel, poolbar og guide opmærksom på problematikken efter et par dage, blev håndklæder fjernet den næste morgen....stor opstandelse ved poolen den morgen, men derefter begyndte flertallet af gæsterne kun at reservere solvogne, som de reelt brugte. Men efter udskiftning af gæster startede det hele forfra, og denne gang fik det lov at fortsætte. Ærgerligt at så mange voksne mennesker ikke kan finde ud af at dele...

 
03-10-2018

Indlæg af Torben V Aabenraa, Danmark

Ren facade

Jeg har været i Platanias på Kreta mange gange. Og dette hotel er ubetinget det dårligste hotel jeg har været på. Jeg er gået forbi hotellet på tidligere rejser, og synes det så godt ud, men det er ren facade. Morgenmaden er kedelig og har kun lige det helt mest basale. F.eks. serveres der ikke spejlæg og scrambled eggs på samme tid, det ville være alt for overdådigt. Værelset vi fik var okay, men lidt i underkanten størrelsesmæssigt i forhold til andre hoteller og der var alt for lidt plads til tøj og andet man har med på en rejse. Toilettet var helt udenfor kategori. Det var så småt at man skulle udenfor for at skifte mening. Brusekabinen var så smald, at når man var i bad stødte man i mod hylden til at sætte sæbe m.m. på. Det skal tilføjes at personalet var søde og venlige, om end de virkede lidt trætte af turister.

 
03-07-2018

Indlæg af SusanneM1182 Greve, Danmark

kun 4 fra mig

Et rigtig dejligt hotel, fantastisk smilende personale, god morgenmad, skønne omgivelser.. hvorfor så kun 4 fra mig... jo i internettet virker super dårligt på værelset, det virker ok ved poolen og det største minus er at der er urolig lydt måske vi bare boede på et uheldigt værelse... men oplevelsen var at personalet starter med at arbejde kl 6 30... der blev skramlet med alt muligt... personalet der snakkede højlydt sammen, eller stod og talte i telefon... Vi havde desværre balkon ud mod bagsiden og her var et rend af gartner der skulle hente eller bringe noget.. nok ikke et hotel jeg vil besøge igen grundet støj og internet.... men ellers er det et rigtig dejligt sted

 
16-06-2018

Indlæg af Sanne W Slagelse, Danmark

Dejligt Hotel

Dejligt hotel, hvor vi boede i 3-værelses lejlighed med udsigt til pool og hav. Lejligheden var fin, gode senge og 2 altaner med dejlig udsigt. Rengøring meget tilfredsstillende og personalet venligt og imødekommende. Hotellet var meget velegnet til børnefamilier - 2 pools og separat børnepool. Ligger i gå-afstand til indkøb - supermarked lige overfor, samt masser af gode restauranter. Kan varmt anbefales.

 
08-06-2018

Indlæg af theisk2017 Lejre, Danmark

Flot, rent og god service.

Lækkert rent hotel med super god service. Hotellet ligger ca. 30 mins kørsel fra lufthavnen. Værelsene er store og hyggelige, med tre altaner. Hotellet har en tilpas størrelse (ikke alt for mange gæster) og ligger helt nede ved vandet. 98% af gæsterne var finske, svenske eller danske. Kan helt klart anbefales og skulle vi til Kreta igen ville vi vælge dette hotel igen.