1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Santa Helena Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

kim,
Brøndby

+
flot hotel, lå godt i forhold til strand og dejligt poolområde, dejlig ugenert altan. Vi spiste ude, så ved ikke om maden på hotellet var godt
-
vi havde et værelse med 2 etager, men er man mere en 2 personer, er der ikke plads til tøj, kun et skab i soverum og i stuen hverken skuffer, kommode eller noget, køkken var en joke med store skabe uden noget i dem, jeg tages gerne med på råd, hvis man har spørgsmål om hvordan man indretter køkken i et lejlighedhotel med 4 stjerner

Bekræftet køb : 2019-05-11


10 ud af 10

Jannie,
Sunds

+
Beliggenhed og morgen yoga
-
Opvarming af vildt kolde pools

Bekræftet køb : 2019-05-05


6 ud af 10

Erik,
Middelfart

+
Beliggenhed lige ved stranden Gratis strandstole
-
sørge for at internet virker på hotellets område tynde gardiner til at trække for vinduer, der var kun mørklægningsgardin :-(

Bekræftet køb : 2019-05-05


8 ud af 10

,

+
Ejerne tog sig af den kat der havde valgt at føde sine killinger et skjult sted på/nær hotellets område.
-
Der var ingen wifi på værelset. Der var også mangel på plads til at have ting stående på fx badeværelset. Vi boede i samme bygning som receptionen lå i.

Bekræftet køb : 2019-05-04


10 ud af 10

Inger,
Bække

+
-
At man kan bruge elevatoren når man skal på anden sal. Sammen med en ansat

Bekræftet køb : 2019-04-28


8 ud af 10

Lene,
Hinnerup

+
Flot design med meget flot poolområde
-
Wifi på værelset ikke eksisterende. Kun koldt vand på overskyede dage og dem havde vi 4 af.

Bekræftet køb : 2019-04-28


6 ud af 10

Michael,
Kbh

+
Fitness rum og pool
-
For lidt solstole omkring pool. Wifi på værelset er umuligt at tilgå. Ingen varmt vand. Skandaløst man ikke kan betale med kort i receptionen på et 4 stjernet hotel

Bekræftet køb : 2019-04-21


7 ud af 10

Annelise,
Aalborg

+
Mange faciliteter og det lå godt i Platanias. Det var trælst ved lejlighed 815 at der var en dør ind til nabolejligheden den var godt nok låst, men manden ved siden af begyndte at hoste mellem kl 6.48 og 7.13 og det kunne høres ganske tydeligt
-
Bedre Intro ved ankomst bl.a info ved afrejse kl 20, med mulighed for bad i fitness center.

Bekræftet køb : 2019-04-21


2 ud af 10

Michael,
København

+
De to piger fra Apollo gjorde virkelig sit for at hjælpe selvom det ikke hjalp!
-
Vi havde et værelse på to plan. Der var kun varme på første sal. Det betyder at der ingen varme er i stuen og varmen går hellere ikke ned men op. Det har betydet at vi har frosset om aften når vi har opholdt os i stuen. Det har været en kold og ubehagelig oplevelse at skulle sove i stuen. Trappen der forbinder stuen med første sal er direkte livsfarlig når man er en familie med småbørn. Det er spørgsmål om tid før man slår sig på den! Der mangler en form for afskærmning eller i hvertfald burde det stå at lejligheden ikke er til små børn famlier! Det virker meget suspekt at hotellet IKKE modtager kreditkort af nogen som helst art. På tridadvisor kan man læse at mange andre også har haft den samme oplevelse! Maden var godt kedelig og resturanten var bestemt i sized til den mængde mennesker der kan være på hotellet. Og flere af dagene bemærkede vi også at det var gammelt brød der blev serveret for det var helt hårdt! Da vi ankom så manglede der et TV. Og receptionisten spurgte meget hånede hvorfor vi skulle bruge et TV når nu vi var på ferie. At man overhovedet skal forsvare hvorfor et TV er rart især når man har små børn og vejret ikke er super. Ingen ventilation. Hvilket gjorde at der blev virkelig klamt og fugtigt i rummet. Alt i alt vil jeg sige at til den pris vi har betalt så har det ikke levet op til den værdi eller komfort! jeg vil på ingen måde anbefale stedet til andre - og så snart jeg får tid i løbet af ugen vil jeg også anmelde Apollo og stedet på tripadvisor!

Bekræftet køb : 2019-04-21


9 ud af 10

,
Odense M

+
Der var meget rent og pænt og store værelser. Personalet var meget imødekommende mht. hjælp.
-
Hvis vi skal komme med en kritik, var det muligheden for wifi. Selvom vi fik kode m.m. kunne wifi'en ikke række til også at dække på værelserne. Kun i receptionen og ved den del af poolen, der var tættest på, kunne man opnå wifi. Det er et stort minus, når man rejser med store børn (der også lige skal lave lidt skoleopgaver på ferien). Man kunne også ønske lidt bedre mulighed for parkering og ikke bare på den nærliggende vej. Det så ud som om, der var tomme grunde i nærheden, hvor man kunne etablere parkering, så hotellet kunne leve op til de 4 stjerner. Men ellers et meget dejligt og pænt hotel.

Bekræftet køb : 2019-04-21


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

165 bedømmelser
Meget godt
 
81
Godt
 
64
Middel
 
13
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

03-10-2018

Indlæg af Torben V Aabenraa, Danmark

Ren facade

Jeg har været i Platanias på Kreta mange gange. Og dette hotel er ubetinget det dårligste hotel jeg har været på. Jeg er gået forbi hotellet på tidligere rejser, og synes det så godt ud, men det er ren facade. Morgenmaden er kedelig og har kun lige det helt mest basale. F.eks. serveres der ikke spejlæg og scrambled eggs på samme tid, det ville være alt for overdådigt. Værelset vi fik var okay, men lidt i underkanten størrelsesmæssigt i forhold til andre hoteller og der var alt for lidt plads til tøj og andet man har med på en rejse. Toilettet var helt udenfor kategori. Det var så småt at man skulle udenfor for at skifte mening. Brusekabinen var så smald, at når man var i bad stødte man i mod hylden til at sætte sæbe m.m. på. Det skal tilføjes at personalet var søde og venlige, om end de virkede lidt trætte af turister.

 
03-07-2018

Indlæg af SusanneM1182 Greve, Danmark

kun 4 fra mig

Et rigtig dejligt hotel, fantastisk smilende personale, god morgenmad, skønne omgivelser.. hvorfor så kun 4 fra mig... jo i internettet virker super dårligt på værelset, det virker ok ved poolen og det største minus er at der er urolig lydt måske vi bare boede på et uheldigt værelse... men oplevelsen var at personalet starter med at arbejde kl 6 30... der blev skramlet med alt muligt... personalet der snakkede højlydt sammen, eller stod og talte i telefon... Vi havde desværre balkon ud mod bagsiden og her var et rend af gartner der skulle hente eller bringe noget.. nok ikke et hotel jeg vil besøge igen grundet støj og internet.... men ellers er det et rigtig dejligt sted

 
16-06-2018

Indlæg af Sanne W Slagelse, Danmark

Dejligt Hotel

Dejligt hotel, hvor vi boede i 3-værelses lejlighed med udsigt til pool og hav. Lejligheden var fin, gode senge og 2 altaner med dejlig udsigt. Rengøring meget tilfredsstillende og personalet venligt og imødekommende. Hotellet var meget velegnet til børnefamilier - 2 pools og separat børnepool. Ligger i gå-afstand til indkøb - supermarked lige overfor, samt masser af gode restauranter. Kan varmt anbefales.

 
08-06-2018

Indlæg af theisk2017 Lejre, Danmark

Flot, rent og god service.

Lækkert rent hotel med super god service. Hotellet ligger ca. 30 mins kørsel fra lufthavnen. Værelsene er store og hyggelige, med tre altaner. Hotellet har en tilpas størrelse (ikke alt for mange gæster) og ligger helt nede ved vandet. 98% af gæsterne var finske, svenske eller danske. Kan helt klart anbefales og skulle vi til Kreta igen ville vi vælge dette hotel igen.

 
26-08-2017

Indlæg af 5majn

Dejligt hotel

Rigtig fint hotel med altid imødekommende og smilende personale. Der var altid pænt renholdt og flot opryddet. Som par var det dejligt at der var et område ved den aflange pool der indbød mere til ro end området ved "børnepool'en". Lækker morgenbuffet. Wifi virkede ikke på vores værelse, men kun ved poolområdet.