Bedømmelse af Santa Helena Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 1420 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Jette ,
Odense

+
Beliggenhed ud til havet
-
Apollo oplyse om de dårligt beliggende værelser. På nettet findes absolut ingen oplysninger/ billeder af værelser med udsigt til en vej/byggeplads/parkerede biler.

Bekræftet køb : 2019-09-15


8 ud af 10

Christian ,
Fredericia

+
Polli legeland, ny renoverede, lokationen
-
Mere opbevaringsplads i lejlighed, pusleplads, sand strand,

Bekræftet køb : 2019-09-13


10 ud af 10

Bruno,
Kjellerup

+
Beliggenhed.
-
Køkkenudstyret: f.eks en microovn. Servicet er meget uens.

Bekræftet køb : 2019-09-13


10 ud af 10

Dorthe,
Odense

+
Pool og strand området
-

Bekræftet køb : 2019-09-13


9 ud af 10

Anne-Marie,
BRØNDBY

+
1. Separate båse med ligge plads til 2 2. God pool indretning, en flot lang pool egnet til alm. svømning, samt børne Pool og lege pool i den anden ende. 3. Fitness 4. Venligt Personale. 5. Flot havudsigt.
-
1. Der er kun et løbebånd i fitness, der bør være 2 og det ene løbebånd der var fungerede ikke særlig godt, bør nok skiftes. 2. Vi kan se at der var en del modne mennesker på hotellet og en del går også dårligt, så det undre os at der er så mange trapper på arealet. Vi boede selv på 2. sal og undrede os over at elevatorene var blevet nedlagt og brugt til staff room. Det er nok den største udfordringen Hotellet har det er de mange trapper. 3. Hotellet kunne godt gøre deres internet noget bedre, dækker ikke alle i alle rum.

Bekræftet køb : 2019-09-13


9 ud af 10

Gitte,
Rødovre

+
Beliggenhed, gratis solsenge på stranden, to dejlige pools, fitness rum, søde og rare personaler, lyse lejligheder. Vandgymnastik.
-
En bedre madras. Den er meget blød. Solafskærmning på balkonen.

Bekræftet køb : 2019-09-08


10 ud af 10

Søren ,
Haslev

+
Rengøringen, service fra personalet og beliggenheden Det rolige pool område og strandfaciliteterne. Vi var her for 3. gang og alle ønsker til lejlighed og beliggenhed blev opfyldt. Vi kommer tilbage
-

Bekræftet køb : 2019-09-07


7 ud af 10

Camilla,
Hjørring

+
Gode senge. Men lille badeværelse. Meget uprivat terrasse. Lige ud til en fælles gang, og to andre terrasserne klods op ad vores.
-
Restaurantens udvalg kunne bruge en opdatereing. Vi havde morgenmad hvilket var ok, men havde forventet bedre til prisen. Aftenbuffeten var aldrig attraktiv nok til vi havde lyst til at spise den.

Bekræftet køb : 2019-09-01


5 ud af 10

Nina,
Kastrup

+
-
Mere varieret morgenmad. Bedre vedligeholdelse af værelserne. Vandskader på badeværelse. Den eneste information vi fik om hotellet og aktiviteter på hotellet var i form af et stk papir. Mega dårlig service Jeres ture er hammer dyre. Der er ikke mange børnefamilier der har råd til de ture. Der var ingen underholdning og aktiviteter for børnene på hotellet . På nær et indendørs legerum.

Bekræftet køb : 2019-08-31


9 ud af 10

Susanne,
Vordingborg

+
Beliggenheden, roen, atmosfæren.
-
Der skal være en parasol for hver to solvogne. Der var for få. Når vi når til middagen/eftermiddagen så har flere brug for skygge. En vægt på hotellet til vejning af kufferterne.

Bekræftet køb : 2019-08-31


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

179 bedømmelser
Meget godt
 
88
Godt
 
70
Middel
 
13
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

01-09-2019

Indlæg af Nille_rejser

Dejligt hotel med perfekt beliggenhed

Virkelig dejligt hotel med skøn beliggenhed lige ned til stranden. Gode værelser, grundig rengøring og sødt personale. Maden i poolbaren er ok, men ikke prangende. Lækre juicer og kaffe. Wi-Fi virker perfekt i værelser/lejligheder i bygningerne med nr 1, 2 og 3 samt ved begge pools. Wi-Fi virkede ok men med udfald, da vi boede i lejlighed i bygning 6.. Eneste minus på værelserne er at der bliver meget vådt på gulvet i badeværelset, da bruseren sidder lige på væggen i åbningen til brusekabinen i stedet for på væggen bag glasruden. Der er en del niveauforskelle på hotellet og ingen elevator i opgang med lejlighederne... Vi kommer helt sikkert igen!

 
16-06-2019

Indlæg af Jette M Pandrup, Danmark

Lækkert hotel med en fantastisk beliggenhed🤩

Vi er lige kommet hjem fra endnu en 2 ugers sommerferie på Kreta - denne gang sammen med børn og barnebarn❤️ Santa Helena Beach er samlet set det skønneste hotel, vi har boet på indtil videre. Før besøget havde jeg tænkt, at billederne på Apollo’s hjemmeside nok overgik virkeligheden.....men det gjorde de ikke! Vi havde booket en lejlighed med havudsigt, og vi havde derudover fuld udsigt over poolområdet - det er den smukkeste udsigt, jeg endnu har oplevet at stå op til hver eneste dag. Hotellet har også lejligheder uden pool-/havudsigt, og sådan en ville jeg nødigt have, da vi bruger altanen meget. Vi er vant til, at wifi’en ikke fungerer så godt på Kreta, men jeg tror, at Santa Helena fik forbedret forbindelsen, mens vi var dernede.....de makkede i hvert fald med nogle bokse, og forbindelsen var en del bedre, end hvad vi ellers har oplevet på Kreta. Rengøringen var super med daglig håndklædeskift, og vi havde fornøjelsen af et par søde og smilende rengøringsdamer. Ved poolen mærkede vi, hvor meget smil og venlighed kan gøre for stemningen - Santa Helena Beach er nemlig så heldige at have en super sød pige ansat ved navn Daniella, som altid gjorde sit bedste for at gøre det rart for os gæster. Hun gik i den grad forrest med arbejdsiver og service, og den ene dag i vores ferie hun havde fri, var det så tydeligt, hvor meget hendes søde smil, “Goodmorning” osv. fyldte i det positive billede❣️ På den negative side må jeg igen igen igen nævne de mange håndklæder, der ligger og soler til ingen verdens nytte på en masse solvogne.....det er SÅ pisseirriterende for at sige det ligeud!!!! Disse super egoistiske reservationer af fælles solvogne ved poolen gjorde så, at der ikke var solvogne nok til de, som gerne ville ligge der. Hotellet havde ellers udleveret en fin seddel, som vi fik ved ankomsten. Af sedlen fremgik at håndklæder ville blive fjernet, hvis de optog en solvogn uden at blive brugt i 30 min. Det skete bare ikke, men efter at have gjort hotel, poolbar og guide opmærksom på problematikken efter et par dage, blev håndklæder fjernet den næste morgen....stor opstandelse ved poolen den morgen, men derefter begyndte flertallet af gæsterne kun at reservere solvogne, som de reelt brugte. Men efter udskiftning af gæster startede det hele forfra, og denne gang fik det lov at fortsætte. Ærgerligt at så mange voksne mennesker ikke kan finde ud af at dele...

 
03-10-2018

Indlæg af Torben V Aabenraa, Danmark

Ren facade

Jeg har været i Platanias på Kreta mange gange. Og dette hotel er ubetinget det dårligste hotel jeg har været på. Jeg er gået forbi hotellet på tidligere rejser, og synes det så godt ud, men det er ren facade. Morgenmaden er kedelig og har kun lige det helt mest basale. F.eks. serveres der ikke spejlæg og scrambled eggs på samme tid, det ville være alt for overdådigt. Værelset vi fik var okay, men lidt i underkanten størrelsesmæssigt i forhold til andre hoteller og der var alt for lidt plads til tøj og andet man har med på en rejse. Toilettet var helt udenfor kategori. Det var så småt at man skulle udenfor for at skifte mening. Brusekabinen var så smald, at når man var i bad stødte man i mod hylden til at sætte sæbe m.m. på. Det skal tilføjes at personalet var søde og venlige, om end de virkede lidt trætte af turister.

 
03-07-2018

Indlæg af SusanneM1182 Greve, Danmark

kun 4 fra mig

Et rigtig dejligt hotel, fantastisk smilende personale, god morgenmad, skønne omgivelser.. hvorfor så kun 4 fra mig... jo i internettet virker super dårligt på værelset, det virker ok ved poolen og det største minus er at der er urolig lydt måske vi bare boede på et uheldigt værelse... men oplevelsen var at personalet starter med at arbejde kl 6 30... der blev skramlet med alt muligt... personalet der snakkede højlydt sammen, eller stod og talte i telefon... Vi havde desværre balkon ud mod bagsiden og her var et rend af gartner der skulle hente eller bringe noget.. nok ikke et hotel jeg vil besøge igen grundet støj og internet.... men ellers er det et rigtig dejligt sted

 
16-06-2018

Indlæg af Sanne W Slagelse, Danmark

Dejligt Hotel

Dejligt hotel, hvor vi boede i 3-værelses lejlighed med udsigt til pool og hav. Lejligheden var fin, gode senge og 2 altaner med dejlig udsigt. Rengøring meget tilfredsstillende og personalet venligt og imødekommende. Hotellet var meget velegnet til børnefamilier - 2 pools og separat børnepool. Ligger i gå-afstand til indkøb - supermarked lige overfor, samt masser af gode restauranter. Kan varmt anbefales.