Santa Helena Beach

apollo mondo selected

  • • Skønt poolområde
  • • Fantastisk for hele familien
  • • Beliggenhed ned til stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Det skønne og populære lejlighedshotel Santa Helena Beach i Platanias har en beliggenhed ned til stranden, der slår det meste. Hotellet har en dejlig restaurant med udsigt mod havet og flere pools. På Santa Helena Beach venter der desuden også en god og veltillavet baristakaffe på Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole og morgenyoga. Velkommen til et af vores Apollo Mondo Selected-hoteller med høj komfort og skønne faciliteter for både par og familier.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer, 1-3 personer eller 1-4 personer. Mindre 1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer eller 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalets venlighed og service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Midt på stranden
På Santa Helena Beach er der et skønt poolområde med solstole og parasoller. Børnene har egen pool til leg. Børnepoolen er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Pool- og strandhåndklæder mod betaling. Hotellet har den bedst tænkelige strandbeliggenhed midt på stranden i Platanias. Solstole og parasoller på stranden er gratis.

Restaurant med havudsigt
Hotellets restaurant har udsigt mod havet og er åben for morgenmadsservering og derefter mellem kl. 12.00 og 21.00 (a la carte serveres frem til kl. 22 .00). For gæster med halvpension serveres der i højsæsonen middagsbuffét, lavsæsonen serveres der enten buffet eller a la carte-middag med nogle retter at vælge imellem fra en fast menu (afhængig af antal gæster på hotellet), der kan arrangeres gluten- eller laktosefri mad, skal bestilles ved booking af hotellet. Snackbaren er åben kl. 10.00-23.00. I højsæsonen har restauranten kretensisk aften én aften om ugen, gæster der har booket halvpension kan deltage gratis og tilmelding sker på stedet.

Baristakaffe og familiehygge
Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café er som skabt til afslappende timer. Her kan du købe ægte græsk kaffe, cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige slags friskpressede juicer, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt af højeste kvalitet! Baristaer fra Johan & Nyström har oplært cafépersonalet i den ædle kaffekunst.

Sport og træning
På Santa Helena Beach er der et flot fitnessrum med udstyr for dig, der holder af at træne. Du skal være over 16 år for at benytte fitnessrummet. Gratis morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. I nogle perioder tilbydes træningshold på hotellet. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet.

Ved hotellet er der flere løbestier og cykelbaner. Gangstave samt cykel- og løbevogne kan lånes mod depositum i receptionen.

Club Polly & Mino og svømmeskole
På Santa Helena Beach tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub Club Polly & Mino med skandinavisktalende personale og svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på græsk og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino og Swim School by Apollo.

Book vores børnepakke
Få en ekstra bekvem ferie når du rejser med mindre børn. Book vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremme-/rejseseng. Børnepakken bookes i forbindelse med rejsen, men den kan også tilføjes på en rejse, der allerede er bestilt via Din rejse. Du kan også booke tremmeseng eller barnestol.

Gratis wifi på hele hotellet
Foruden gratis wifi overalt tilbyder hotellet vaskeservice mod betaling.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Selected

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg. Ved ønske kan hotellet servere glutenfri mad (hvis du ønsker dette, skal det oplyses ved booking af rejsen).

Værd at vide

Dette hotel tager kun imod gæster for sommer 2021.

  • På ankomstdagen er der en flaske vand og kaffe-/te faciliteter i lejlighederne som indgår i prisen.
  • Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Bemærk at der er trapper op til samtlige værelser med balkon.
  • Wifi-opkoblingen varierer.

Netop nu! 20% rabat på Club Polly & Mino! Book vores børneklub Club Polly & Mino i oktober 2020 og få 20% rabat! Dette gælder for rejser frem til 1/10-2021. Anvend rabatkoden "PollyminoDK" når du booker børneklubben.

Apollo Mondo Selected
  • Høj kundetilfredshed
  • Mondo Coffee
  • Polly & Mino Playtime
  • Gratis fitnessrum og wifi

Kort over løberuterne

Her kan du se kort over de forskellige løberuter på Santa Helena Beach. Banerne er 2,2 kilometer, 3,9 kilometer respektive 5,1 kilometer lange.