1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Hyggelige 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken med spisekrog. For de gæster som bor i superior lejligheder indgår en flaske vin, en flaske vand samt badekåber og tøfler. Der er kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Tv med skandinavisktalende kanaler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse.
Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder i strand/pool bygningen

Hyggelige 1-værelses lejligheder i strand/pool bygningen. Kombineret soveværelse og minikøkken med spisekrog. For de gæster som bor i superior lejligheder indgår en flaske vin, en flaske vand samt badekåber og tøfler. Der er kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Tv med skandinavisktalende kanaler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller begrænset havudsigt.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. For de gæster som bor i superior lejligheder indgår en flaske vin, en flaske vand samt badekåber og tøfler. Der er kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Tv med skandinavisktalende kanaler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt.
Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i strand/pool bygningen

Hyggelige 2-værelses lejligheder i strand/pool bygningen. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. For de gæster som bor i superior lejligheder indgår en flaske vin, en flaske vand samt badekåber og tøfler. Der er kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Tv med skandinavisktalende kanaler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller begrænset havudsigt.
Antal personer: 2-4 personer.