1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Hyggelige 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken med spisekrog. I lejlighederne indgår en flaske vin, en flaske vand samt badekåber og tøfler. Der er kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Tv med skandinaviske kanaler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse.
Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder i strand-/poolbygningen

Hyggelige 1-værelses lejligheder i strand-/poolbygningen. Kombineret soveværelse og minikøkken med spisekrog. I lejlighederne indgår en flaske vin, en flaske vand samt badekåber og tøfler. Der er kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Tv med skandinaviske kanaler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. I lejlighederne indgår en flaske vin, en flaske vand samt badekåber og tøfler. Der er kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Tv med skandinaviske kanaler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt.
Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i strand-/poolbygningen

Hyggelige 2-værelses lejligheder i strand-/poolbygningen. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. I lejlighederne indgår en flaske vin, en flaske vand samt badekåber og tøfler. Der er kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel og brødrister. Tv med skandinaviske kanaler. Gratis aircondition, wifi og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.
Antal personer: 2-4 personer.