Værelsestyper

1-værelses lejligheder i etage

1-værelses lejligheder i etage i kretensisk stil. Lejlighederne har åben planløsning med kombineret opholdsrum og minikøkken på nederste etage, og et soveværelse en trappe op. Ekstraopredning i sovesofa for børn. Kogeplader, køleskab, lille ovn og køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, brødrister og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Strygejern. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejligheder

Pæne 2-værelses lejligheder i kretensisk stil. Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab og køkkenudstyr. Kaffemaskine, lille ovn, mikroovn, brødrister og el-kedel. Tv med satellitkanaler. Strygejern. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse (som nås via to trappetrin).

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder i etage

Pæne 2-værelses lejligheder i kretensisk stil. Lejlighederne er i etage med et kombineret opholdsrum og minikøkken samt et soveværelse en etage op. Åben planløsning mellem etagerne, der forbindes af en vindeltrappe. Ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab og køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, brødrister og el-kedel. Tv med satellitkanaler. Strygejern. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder i etage

Pæne 2-værelses lejligheder i kretensisk stil. Åben planløsning mellem etagerne, der forbindes af en vindeltrappe. Lejlighederne har et kombineret opholdsrum og minikøkken samt et ekstra soveloft en etage trappe op. På soveloftet findes der udover en seng også mulighed for ekstraopredning. I opholdsrummet findes en sovesofa for en person. Kogeplader, køleskab og køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, brødrister og el-kedel. Tv med satellitkanaler. Strygejern. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejligheder i etage

Pæne 3-værelses lejligheder i kretensisk stil i etage. Åben planløsning mellem etagerne, der forbindes af en vindeltrappe. 2 separate soveværelser (et ovenpå og et nedenunder) med 2 senge i hver. Kombineret minikøkken og opholdsrum. Sovesofa i opholdsrummet. Tv med satellitkanaler. Minikøkken med kogeplader, køleskab og køkkenudstyr. kaffemaskine, mikroovn, lille ovn, brødrister og el-kedel. Strygejern. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-5 personer.