Proimos Maisonnettes

  • • Lille hotel med familiær atmosfære
  • • Nær strand
  • • Hyggelig have

Velkommen til den lille oase med pool, have og fuglekvidder. Proimos Maisonnettes er et hyggeligt lejlighedshotel i typisk kretensk stil, beliggende i udkanten af Platanias. Lejlighederne er godt indrettede.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder i etage for 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-3 personer. 2-værelses etagelejlighed med 3 ord. senge for 2-5 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder i etage for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

man følte sig velkommen fra det øjeblik man trådte gennem den mørkegrønne metal låge!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 78 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Proimos Maisonnettes er et hyggeligt og lidt ældre lejlighedshotel i typisk kretensk stil. Pool med jacuzzi samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Snack-/grillbar. Legeplads. Vaskeservice mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Gratis internethjørne.

A la carte-restaurant som ligger lige uden for hotellet. I nærheden findes stort udbud af barer, restauranter og butikker. Reception åbent et par timer om dagen (ca. kl. 12.00-14.00). Når receptionen er lukket hjælper personalet i poolbaren gerne. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Stærk gennemkørselstrafik, der kan virke forstyrrende i nogle lejligheder.

Måltider

Ingen. Økologisk morgenmad bestående af lokale produkter mod tillæg.