Bedømmelse af Porto Platanias Beach & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 571 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Claus,
Frederiksberg

+
-
Maden

Bekræftet køb : 2019-09-14


10 ud af 10

Birte,
Viborg

+
Et skønt sted, hvor vi har været 12 gange og kommer igen. Svært at vælge det bedste, da vi er glad for det hele.
-
At man kan vælge værelse, når man bestiller rejsen.

Bekræftet køb : 2019-09-08


9 ud af 10

Pia,
Greve

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2019-08-24


6 ud af 10

Lotte,
Espergærde

+
Voksen poolen
-

Bekræftet køb : 2019-08-23


8 ud af 10

M,
Hedehusene

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2019-08-18


8 ud af 10

Cecilie ,
Karlslunde

+
Maden og belligenheden
-
Når man booker to familier sammen, burde man vi tæt på hinanden , især på sådan et gigantisk hotel I burde have billeder af de gamle værelser også, de er ikke som på billederne Der burde ikke placeres børne familier ved voksen poolen hvor der også holdes aften koncerter ned ekstremt højt musik til kl 23:00 om aftenen

Bekræftet køb : 2019-08-10


8 ud af 10

chris,
esbjerg

+
pænt rent
-
flere liggestole / el forbud mod reservering fra morgenstund

Bekræftet køb : 2019-08-02


7 ud af 10

Annemarie,
Horsens

+
Beliggenheden
-
Flertal stikkontakter. F. eks ingen på badeværelset, kun stikkontakt ved den ene seng

Bekræftet køb : 2019-08-02


8 ud af 10

Birgitte,

+
-
Flere solstole ved pools eller håndhævelse af at de ikke kan reserveres med et håndklæde tidligt om morgenen

Bekræftet køb : 2019-07-28


8 ud af 10

Kristina ,
Sorø

+
Beliggenheden. Både i forhold til stranden og centrum.
-
At hotellet er MEGET mere obs på at folk ikke reserverer strandstolene ved poolen. Folk stod op før kl. 8 for at smide håndklæder på stolene. Jeg observerede hver dag at folk næsten ikke brugte dem alligevel. Vi nåede kun 2 ud af 7 dage at kunne ligge ved poolen. Det er meget lidt tilfredsstillende. Samtidig brugte mange bolde osv nede i poolen som der ellers tydeligt fremgår at man ikke må.

Bekræftet køb : 2019-07-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

1202 bedømmelser
Meget godt
 
460
Godt
 
402
Middel
 
225
Mindre godt
 
78
Dårligt
 
37

5 nyeste bedømmelser

24-07-2019

Indlæg af 64MichaelCHurupThy Kreta, Grækenland

Dejligt hotel

Har haft et godt ophold på hotellet. Alt er velholdt, pænt og rent. Havde et mishap på a la carte restauranten, men det blev der rettet op på fra ledelsens side. Kan anbefales. Dejligt tæt på stranden, hvis man vil have afveksling fra poolen.

 
16-07-2019

Indlæg af Kristina K

Anbefaler dette hotel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkelig dejligt hotel, vi har bestilt med morgenmad. Men den aften vi kom fik vi også “gratis” aftensmad super god service. Vi fik også en dag gratis spa oplevelse samt vin,frugt og vand. Morgenmaden er fuldstændig fantastisk, der er alt! Her er virkelig alt, god betjening, søde tjener og god udsigt over havet. Det eneste minusser er: Småt værelse, endnu mindre badeværelse Alle solstole bliver taget og der står (man ikke må reserverer) men det gør folk alligevel... så man skal stå op i god tid. Men det er lige meget, det hele har været en skøn ferie til både børn og kæreste par, kan kun sige stort GO for det her skønne hotel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 
09-06-2019

Indlæg af finn k gørding

God familiehotel

Dejlig hotel rolig og stille en rigtig god familiehotel ligger tæt på centrum og strand ren og nydeligt god personale dejlige lejligheder og maden er god plus at der er en dejlig afdeling for ungerne hvor de kan lege og bade

 
21-10-2018

Indlæg af Helena A Odense, Danmark

Vældig dejligt hotel.

Et rigtig deligt hotel, med rigtig god belligenhed, personalet er blandt de sødeste vi har mødt. Venlige og imødekommende. Meget rent overalt. Skal der være en anke, så ville jeg vælge på de forholdsvis små badeværelser at få fjernet badekarret, og etableret en fornuftig brusekabine, morskaben ved at stå i et badekar og tage brusebad, er til at overse. Fantastisk effektive mørklægningsgardiner. Elkedel eller kaffemaskine ønskes.

 
29-09-2018

Indlæg af SilveradoC10 Lintrup, Danmark

et hotel hvor servicen er i top

et hotel hvor service er i top, deres morgenbord og aften er helt i top med alt hvad man kunne ønske - deres eget strand område lige udenfor hotellet - 200 meter fra centrum - underholdning på hotellet flere aftener