1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Plaza Di Porto

 • • Apollo Mondo Enjoy-hotel
 • • Nær strand og centrum
 • • Skønne poolområder

Lejlighedshotellet Plaza di Porto har en super udsigt over stranden, og samtidig ligger det nær taverner, butikker og fornøjelser i Platanias. Vælg blandt flere skønne poolområder og et godt udbud af ferieaktiviteter. Gode faciliteter i kombination med mange tilfredse gæster og et lokalt touch gør, at hotellet er blandt vores Apollo Mondo Enjoy-hoteller.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Plaza di Porto er et hyggeligt lejlighedshotel, som sammen med Casa Di Porto og Porto Platanias Beach & Spa udgør hotelkomplekset Porto Platanias Beach. Det er et dejligt hotel, som kombinerer en beliggenhed nær stranden med gåafstand til Platanias centrum. Når du bor her, har du adgang til alle faciliteter på samtlige hoteller.

På hotelområdet er der flere store poolområder, hvoraf fire pools tilhører Plaza di Porto. Der er en separat børnepool samt solstole og parasoller. Opvarmet pool til mindst 20 grader (i perioderne 15/4-20/5 og 30/9-30/10). Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Pool- og strandhåndklæder mod depositum. På Porto Platanias Beach & Spa er der en pool, som kun er for voksne. På stranden er der solstole og parasoller mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. På Plaza di Porto finder du et af Kretas bedste spa (min. 16 år), som tilbyder indendørs pool, behandlinger, sauna og massage mod betaling. Gratis fitnessfaciliteter (min. 16 år). Legeplads. Tremmeseng og klapvogn findes på hotellet. Du tilvælger det, når du booker din rejse eller efterfølgende på "Din rejse" for at få garanteret en tremmeseng/klapvogn. Roomservice om dagen. Vaskeservice mod betaling.

Ved ankomst checker gæsterne ind i receptionen på Porto Platanias Beach & Spa. En mindre vej skal krydses for at nå til stranden. Niveauforskelle og trapper indenfor hotelområdet og også inde i lejlighederne. Lokaltrafik.

Læs mere her om Apollo Mondo Enjoy-hoteller.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller All Inclusive, mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Enkel morgenmad, kl. 04.00-07.00 (skal bestilles inden kl. 20.00 dagen før).
- Morgenmad, kl. 07.30-10.00.
- Snacks i form af sandwich, pizzaslice, frugt, bagværk og is, kl. 10.30-12.30.
- Frokost, kl. 12.30-14.30. Mulighed for at bestille frokostkurv (skal bestilles inden kl. 20.00 dagen før).
- Eftermiddagskaffe og kage, kl. 15.00-17.00.
- Middag, kl. 19.00-21.30. Pæn påklædning kræves til middag, mænd skal bære lange bukser.
- Aftensuppe kl. 23.00-24.00. (Ved senere ankomster serveres der en kold sandwich i lejligheden).
- Lokale drikkevarer som øl/vin, drinks og læskedrikke ad libitum, kl. 10.00-23.30

Bemærk at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive mod tillæg slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Trappetrin og niveauforskelle i nogle lejligheder.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Høj kundetilfredshed
 • Hyggelig beliggenhed
 • Gode faciliteter
 • Gratis wifi