Bedømmelse af Mary - Sommer 2020

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

65 bedømmelser
Meget godt
 
29
Godt
 
24
Middel
 
10
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

10-10-2019

Indlæg af HenrikH28 Vordingborg, Danmark

Sødt lille familie hotel med middelhavet i baghaven

Vi havde købt en "Surprice" ferie på en black friday. Og endte op på dette herlige lille hotel i den vestlige del af Platinias. Vi parkerede den lejede bil og straks blev vi kontakt af en mand på motorcykel, der ligeville forhører sig om vi skulle bo på hotellet. Hvilket vi bekræftede. Ved indtjekningen fik vi af vide, at det var ejeren, der faktisk boede i huset udlod hovedgaden. Dejligt når ejeren tager del i hotellets drift. De ansatte var høflige og servicemindede og afskeden efter en uge var øm. God lejlighed mod syd og udsigt til poolen. Aircondition, hvilket er nødvendigt. Får vi muligheden en anden gang er Hotel Mary et godt valg!

 
04-09-2019

Indlæg af kettysan2018 Langå, Danmark

Ligger tæt ved stranden

Det er et stille og rolig hotel, med god service og rengøring. Tæt på havet en dejlig lille have, restaurant lige ved siden af. Tæt på de små Taverner, der er mange fine og gode restauranter, god mad samt flink betjening.

 
16-09-2018

Indlæg af Tommy H

Fremragende

Så er vi her igen men denne gang i den nye del af Hotel Mary ,sikke en skøn lejlighed dejlig stor og stort badeværelse . Skøn altan ,bare dejlig et sted vi kommer igen ,tak til det altid smilende personale.

 
27-08-2018

Indlæg af camillabM505HF Aalborg, Danmark

God beliggenhed

God beliggenhed tæt på hovedvejen i Platanias, men langt nok fra, så man ikke kan høre den. Ligger lige ned til dejlig stranden. Alle lejligheder har altan. Der bliver gjort rent 6 dage om ugen. Dejlig pool.

 
05-10-2017

Indlæg af Tommyhoward Ishøj, Danmark

Dejligt sted

Dejligt sted ,med rigtigt dejligt personale ,god stemning og rent over alt. Helt sikkert et sted vi vil komme igen. Men selve lejligheden inden gamle del er badeværelset lidt slidt,især brusenicen er noget småt,ellers en god oplevelse.