1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Lissos

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Rikke,
kongerslev

+
At det var lille og hyggeligt og ingen larm jam varmt anbefales det var til ug
-

Bekræftet køb : 2019-06-15


8 ud af 10

Jannie,
Nyråd, Vordingborg

+
Beliggenheden ned til den dejlige strand. Der var dejligt stille, selvom det lå tæt på byen. De øvrige gæster var på vores alder, hvilket var rart. Mindede tilnærmelsesvis om et voksenhotel, hvilket vi sætter pris på. Fik en masse sociale kontakter med de andre gæster.
-
Vi havde kontanter med og jeg havde nogle dyre smykker med, så vi havde valgt et hotel, hvor der var safedeposit. Boxen virkede imidlertid ikke, hvilket vi var meget utilfredse med. Vi blev lovet af det ville blive ordnet, men der skete intet. Manageren sagde, at de aldrig havde haft tyveri på stedet, så vi kunne trygt efterlade vores værdigenstande på værelset. Vi lejer bil og kører rundt og ser os om og bader en del, så hvor kan man så lægge alle sine kontanter imens? Vi valgte så at gemme dem på værelset, selvom det ikke føltes trygt. Da vi kom tilbage, stod vinduet piv åbent, for rengøringen syntes, der skulle luftes ud efter gulvvask. Så måtte vi dagligt bede om, at de lukkede vinduerne efter sig. Det var anstrengende og ødelagde ferien en smule.

Bekræftet køb : 2019-06-01


10 ud af 10

Mogens,
Frerikshavn

+
Beliggenheden, rolige omgivelser. Sød personale.
-

Bekræftet køb : 2019-06-01


8 ud af 10

Jørgen,
Nyborg

+
rent og pænt
-

Bekræftet køb : 2019-05-25


8 ud af 10

Anne-Grethe ,
Sorø

+
Beliggenhed og venlig service
-
Sengene er hårde for os der ikke vejer så meget. Kunne god bruge et viskestykke og en opvaskebørste.

Bekræftet køb : 2019-05-25


9 ud af 10

Lene,
Odense

+
Den meget søde receptionist. Et lille men meget hyggeligt sted.
-

Bekræftet køb : 2018-10-07


8 ud af 10

Dennis,
Agedrup

+
Det er et dejligt afslappende sted.
-

Bekræftet køb : 2018-10-07


5 ud af 10

Erik,
Middelfart

+
beliggenhed
-
lejligheder trænger til renovering

Bekræftet køb : 2018-09-28


10 ud af 10

Erik og Annalise,
Kolding

+
Lejligheden og personalets venlighed og hjælpsomhed.
-
Flere lejligheder men det er nok ikke muligt.

Bekræftet køb : 2018-09-07


10 ud af 10

Linette,
Ølholm

+
Personalet, fine lejligheder og placering
-

Bekræftet køb : 2018-08-31


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

67 bedømmelser
Meget godt
 
56
Godt
 
8
Middel
 
2
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

15-10-2018

Indlæg af DortheBroS Roskilde, Danmark

Pænt Rent Hyggeligt

Det ligger helt fantastisk,helt ned til stranden og på den anden side ligger byen. Der er et hyggeligt lille hotel med venligt og hjælpsomt personale. Der er altid pænt og rent. Absolut et sted der kan anbefales.

 
11-08-2016

Indlæg af sunsmileDenmark denmark

Her føler man sig hjemme!

Lissos ligger "roligt" direkte på stranden. Ikke tæt-pakket af turister på stranden, hvilket et fedt. Fuldstændig ro om aftenen, selvom det ligger så centralt i Platanias. Ikke luksus - men fantastisk service af både ejer og ansatte. Skønt poolområde, der ikke er fyldt op af børn, da der ikke er mange faciliteter på hotellet.

 
27-08-2015

Indlæg af bka564 Frederikshavn, Danmark

lille sted centralt dejlige forhold tæt til vand og by 5 min så er man på gaden hvor man kan handle.

Dejligt sted gode pæne lejligheder ikke så stort kun 20 lejligheder Værten og personalet er der for sine gæster ligger få skridt til vandet Man betaler 5 eu for to solsenge parasol og så får man to flasker vand Der er kælderlejligheder så obs. på dette når man bestiller

 
02-07-2014

Indlæg af peerjensen Virum

Rædselsferie

Man skal være ualmindeligt glade for nordmænd hvis man vil bo på Lissos. Det er naturligvis ikke hotellets skyld, at disse selvhøjtidelige og højtråbende mennesker ikke har respekt for almindelige hotelregler, f eks at der skal være ro fra kl 23.00. Der er 3 værelser til danske/svenske gæster, 4 værelser til andre nationaliteter og hele 13 værelser til Apollo Norge og desværre er personalet rigtig gode til, at forfordele disse norske gæster. Vi boede på værelse 17 og desværre har man valgt, at vende de to blokke mod hinanden. Det vil sige, at der var ca 2 meter mellem vores balkon og balkonen i blokken overfor, derfor var der ikke meget plads til privatliv. Den lille afstand mellem blokkene er også med til at forstærke alle lyde og når der i forvejen tales højt er dette noget bras. Værelset var ellers fint nok og wi-fi og tv fungerede fint og var med i prisen ligesom safetyboksen også var gratis. Poolen var fin og blev, ligesom alt andet, holdt ufatteligt rent og normalt er der solsenge nok, men disse blev helt og aldeles okuperet af de føromtalte nordmænd Til gengæld var stranden eller rettere vandet et problem for min kone som ikke kan svømme. man skal kun ganske få meter ud før der er flere meter dybt og jeg kan derfor ikke anbefale stranden til små børn og folk der ikke kan svømme. Beliggenheden i forhold til Platanias by er ideel med masser af spisesteder og forretninger. Desværre er denne anmeldelse meget farvet af de uheldige episoder med de mange nordmænd, men vi vil i hvert fald ikke endnu engang tage chancen og bo på Lissos, da der er masser af bedre alternativer på Chaniakysten.

 
11-11-2013

Indlæg af Ditte0203 Vejle, Danmark

Skønt - intet mindre!

Var nu boet på Lissos 2 gange og vil meget gerne bo der igen. "Hotellet" har den mest perfekte beliggenhed lige ved stranden, tæt på byen. Der er intet at klage på her efter vores mening! Maden i poolbaren er fantastisk, værelserne er rigtig fine og rengøringen helt i top. Vi har boet i en lejlighed helt oppe ved poolen og det var skønt. Den anden gang valgte vi en såkaldt kælderlejlighed (noget vi aldrig ville turde gøre hvis vi ikke havde været der før og der havde fået vist en sådan). Den var kæmpestor og rigtig fin (2 værelses). En aften sad vi på den nedsænkede (store) balkon i mørke og nød stilheden og lyden af havet. På et tidspunkt kommer 2 par hjem fra byen og de har lejligheder hvor de skal gå forbi vores. De har ikke set vi sidder dernede i "hullet" så den ene kvinde skræpper højlydt op om hvor forfærdeligt det må være med de lejligheder og der skulle hun under nogen omstændigheder ikke bo osv osv. Vi grinte lidt og blev enige om at hun ikke ved hvad hun går glip af. Måske tænker man ikke over følgende fordele: Der er dejligt svalt, mega meget plads i forhold til de andre lejligheder, balkonen er større end de andre og eftersom de er nedsænket i kælderlejlighederne ville det være super for børnefamilier med mindre børn for de kan ikke falde ned/ud eller få noget i klemme på gelænder osv. Vi vil anbefale dette sted til alle, børnefamilier, unge par, ældre par osv. Vi kommer helt sikkert igen.