Ideal Beach

apollo mondo enjoy

  • • Ligger lige ved stranden
  • • Gratis solstole på stranden
  • • Nemt at tage til Chania

Ideal Beach er et af Apollos mest efterspurgte hoteller i Platanias på Kreta, og den høje gæstetilfredshed og det lokale touch gør, at hotellet sorterer under vores Apollo Mondo Enjoy-hoteller. Beliggenheden lige ved stranden betyder, at havudsigten fra solstolen og de skønne dyp i havet kun er et stenkast væk. Der er kun en kort gåtur til centrum i Platanias med restauranter og barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 1-4 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder, strand-/poolbygning for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder, strand-/poolbygning for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer. 3-værelses lejlighed i nedsænket stueplan for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Tæt på stranden og gratis solsenge.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Ideal Beach har en perfekt beliggenhed ved stranden i Platanias. Det åbne poolområde er omgivet af palmer og har en skøn udsigt over havet. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand. Poolhåndklæder mod betaling. Separat børnepool (ca. 80 cm dyb). Poolområdet deles med hotellet Sophia Beach. Ideal Beach består af fire bygninger med forskelligt byggeår; en hovedbygning og tre bygninger nær stranden, poolen og haven.

Hotellets strandbar/taverne har åben 1/5-10/10, afhængig af vejret. Hotellet har også den populære restaurant Skoniakos, som også byder udefrakommende velkomne. Underholdning nogle aftener om ugen i højsæsonen, f.eks. kretensisk aften (mod betaling) og trylleshows for børnene.

Gratis få fitness-faciliteter (min. 16 år) og beachvolley. Massage mod betaling i højsæson. Gratis wifi i receptionsområdet. Gode busforbindelser til Chania. Gennemkørselstrafik.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Enjoy-hoteller.

Måltider

Værelser: Morgenmadsbuffet. Halvpension* mod tillæg. Lejligheder: Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension* mod tillæg.

*Halvpension består af morgenmad og middag fra a la carte-menu, som serveres på hotellets strandbar. I lavsæsonen serveres middagen somme tider på hotellets restaurant Skoniako.

Værd at vide

Reception med begrænsede åbningstider. Nogle få værelser kan forstyrres af trafikken eller støj fra hotellets restaurantkøkken.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi