Ideal Beach

apollo mondo local

  • • Ligger lige ved stranden
  • • Gratis solstole på stranden
  • • Nemt at tage til Chania

Hotel Ideal Beach er et af Apollos mest efterspurgte hoteller i Platanias på Kreta. Beliggenheden lige ved stranden betyder, at havudsigten fra solstolen og de skønne dyp i havet kun er et stenkast væk. Der er kun en kort gåtur til centrum i Platanias med restauranter og barer. Den høje gæstetilfredshed og det lokale touch gør, at hotellet er et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 1-4 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder, strand-/poolbygning for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder, strand-/poolbygning for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer. 3-værelses lejlighed i nedsænket stueplan for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

flotte omgivelser
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det populære hotel Ideal Beach har en perfekt beliggenhed ved stranden i Platanias. Ideal Beach består af fire bygninger med forskelligt byggeår; en hovedbygning og tre bygninger nær stranden, poolen og haven.

Pool og strandliv
Det åbne poolområde er omgivet af palmer og har en skøn udsigt over havet. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand. Poolhåndklæder mod betaling. Separat børnepool (ca. 80 cm dyb). Poolområdet deles med nabohotellet Sophia Beach. Ved stranden findes en strandbar, hvor du kan nye forfriskende drikkevarer.

Mad og drikke
På Ideal Beach findes den populære restaurant Skoniakos, som også byder udefrakommende velkomne. Her tilbydes lækre, traditionelle græske retter. Underholdning nogle aftener om ugen i højsæsonen, f.eks. kretensisk aften (mod betaling) og klovneshow for børnene.

Træning og velvære
Gratis få fitness-faciliteter (for gæster over 16 år) og beachvolley. Massage mod betaling i højsæson.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi i receptionsområdet. Receptionen er åben nogle timer om formiddagen og nogle timer om aftenen. Gennemkørselstrafik. Få værelser kan være forstyrret af trafikken og lyden fra restauranten.

Oplev omgivelserne
Hvis du vil opleve den smukke by Chania, der er gode busforbindelser dertil fra Platanias.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Værelser: Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Lejligheder: Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg.

Halvpension består af morgenmad og middag fra a la carte-menu, som serveres på hotellets strandbar. I lavsæsonen serveres middagen somme tider på hotellets restaurant Skoniako. Middagen indebærer at man kan vælge en suppe, forret, salat, hovedret samt dagens dessert fra en fast menu.

Værd at vide

Reception med begrænsede åbningstider. Nogle få værelser kan forstyrres af trafikken eller støj fra hotellets restaurantkøkken.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi