1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Ideal Beach

apollo mondo enjoy

 • • Ligger lige ved stranden
 • • Gratis solstole på stranden
 • • Nemt at tage til Chania

Ideal Beach er et af Apollos mest efterspurgte hoteller i Platanias på Kreta, og den høje gæstetilfredshed og det lokale touch gør, at hotellet sorterer under vores Apollo Mondo Enjoy-hoteller. Beliggenheden lige ved stranden betyder, at havudsigten fra solstolen og de skønne dyp i havet kun er et stenkast væk. Der er kun en kort gåtur til centrum i Platanias med restauranter og barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 1-4 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder, strand-/poolbygning for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder, strand-/poolbygning for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer. 3-værelses lejlighed i nedsænket stueplan for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Beliggenhed, virkelig rent og pænt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Ideal Beach har en perfekt beliggenhed ved stranden i Platanias. Hotellet har et skønt poolområde med en pool, samt separat børnepool (ca. 80 cm dyp) og solstole. Poolhåndklæder mod betaling. Poolområdet deles med hotellet Sophia. Ideal Beach har en strandbar/taverne, som har åbent 1/5-10/10, afhængig af vejret. Hotellet har også den populære restaurant Skoniakos, som også byder udefrakommende velkomne. Underholdning nogle aftener om ugen i højsæsonen, f.eks. kretensisk aften ved poolbaren (mod betaling) og trylleshows for børnene.

Ideal Beach består af tre bygninger af forskellige byggeår. En hovedbygning samt bygninger nær stranden, poolen eller haven. Niveauforskelle og mange trapper på hotellet og på hotelområdet. Beach volley. Gratis få fitnessfaciliteter (min. 16 år). Massage mod betaling i højsæson. Gratis internethjørne samt wifi i receptionsområdet. Gratis solstole og parasoller på stranden. Gode busforbindelser til Chania. Gennemkørselstrafik. Nogle få værelser kan forstyrres af trafikken eller støj fra hotellets restaurantkøkken.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Enjoy-hoteller.

Måltider

Værelser: Morgenmadsbuffet. Halvpension* mod tillæg. Lejligheder: Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension* mod tillæg.


*Halvpension består af morgenmad og middag fra a la carte-menu, som serveres på hotellets strandbar. I lavsæsonen serveres middagen somme tider på hotellets restaurant Skoniako.

Værd at vide

Reception med begrænsede åbningstider.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Høj kundetilfredshed
 • Hyggelig beliggenhed
 • Gode faciliteter
 • Gratis wifi