1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Geraniotis Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Birgit,
Haslev

+
Service
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-05-11


9 ud af 10

Lene,
Silkeborg

+
Dejlig fred og ro
-
Maden var næsten kold, hvis man kom bare en halv time efter de åbnede restauranten, og så resten af åbningstiden.

Bekræftet køb : 2019-05-05


10 ud af 10

Lise,
Odense S

+
Usædvanlig lækker og meget velsmagende mad igennem døgnets 24 timer. Meget fin service fra personalets side, dette gælder alle områder. Fantastisk udsigt fra dejlig terrasse.
-
Der mangler ingenting.

Bekræftet køb : 2019-05-05


5 ud af 10

Bent,
Tistrup

+
Belligenhed ;)
-

Bekræftet køb : 2019-05-05


9 ud af 10

Ole,
Hvidovre

+
Fantastisk beliggenhed og god betjening.
-
Låsene til værelserne kunne godt trænge til at opgradering - det er ikke for folk med begrænset muskelstyrke at dreje nøglen om. Nøglekortet til lyset virkede nogen gange fint, og andre gange var det lidt af en "krig" at få forbindelsen til el-nettet så man kunne tænde lyset.

Bekræftet køb : 2019-05-04


3 ud af 10

Tobias,
København

+
Indkørslen
-
De lignede desværre ikke helt at de var klar til sæsonen, så flere af steder på hotellet stod hotellet uklart.

Bekræftet køb : 2019-05-04


9 ud af 10

Janne,
Køge

+
Vi havde fået værelse ved siden af hinanden (rejste med min mor) Dejlig udsigt på flot og rummelig altan
-
Lidt mere "køkkenudstyr", der manglede en skå eller to, og lidt "tag" bestik

Bekræftet køb : 2019-04-27


9 ud af 10

Claus,
Virum

+
Beliggenhed og god varieret mad. Mulighed for madpakker i stedet for buffet.
-
Løbebåndene virkede ikke, så de skal laves.

Bekræftet køb : 2018-10-20


9 ud af 10

Tine,
Aarhus

+
Beliggenheden er rigtig god. Lige ned til stranden, med grønne områder, væk fra larmen og alligevel tæt på restauranter og butikker. Som I også skriver, er folk i reception, rengøring m.v. usædvanligt søde og hjælpsomme.
-
Hvis der på nogen måde kan findes plads til det, ville det være rart med et par skuffer og knager til tøj ved indgangen/i opholdsrummet, hvor de to af sovepladserne er. Bortset fra det, er rummene rigtig fint indrettet.

Bekræftet køb : 2018-10-20


6 ud af 10

Betina,
Silkeborg

+
Rengøringsdamen var grundig sød, rar og smilende
-
At vandhaner bruser virker, afløb ikke stinker og er rengjorte, at badekar og bruseafskærmning er tætte elledninger ikke hænger ud af væggen.

Bekræftet køb : 2018-10-20


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

210 bedømmelser
Meget godt
 
73
Godt
 
85
Middel
 
39
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

05-07-2017

Indlæg af Torben D

3 stjernet hotel til 4 stjernet pris

Vi synes ikke dette hotel lever op til de 4 stjerner måske 3, vi havde valgt all inclusive, hvilke var noget som der ret hurtigt blev fortrudt, det er ganske simpelt ikke de penge værd, betingelser + kvaliteten af maden ligger under hvad vi har prøvet andre steder, men f.eks. fra 14.30 og frem til 19.00 skulle man betale for maden ved poolbaren, det er det ungerne er sultne efter flere timer i poolen...

 
23-10-2016

Indlæg af Per B

Græsk service og venlighed

Ankom sent om natten. Blev venligt fulgt til det store dobbeltværelse af receptionisten. Vågnede op til udsigt mod pool og havet fra stor altan. Da vor ferie var uden for sæsonen var der rigelig med plads på hotellet og dets område ( restaurant, poolbar, ingen kamp om solsengene, etc. etc. ) Afrejse først på aftenen og fik lov til at beholde vort "all inclusive" armbånd til det sidste. Meget imødekommende og hjælpsomt personale. Vi kommer gerne igen.

 
14-09-2016

Indlæg af Jacobsen1 København, Danmark

Dejligt

4 år i træk på Geraniotis, og det er stadig en fornøjelse. Har bestilt lejlighed, så bruger ikke restauranten. Rengøringen er god, og de er super søde. Personalet i butikken og receptionen er altid venlige, og klare til at hjælpe en. Jeg skrev til receptionen da jeg gerne ville have en bestemt lejlighed, og det gik jeg. Sidste år havde vi mange problemer med internettet, men i pr fungerer det upåklageligt. Kommer helt sikkert tilbage hertil næste år.

 
02-08-2016

Indlæg af Larsen99

Super hotel

Boede på hotellet 2 uger i en suveræn lejlighed med 180 graders havudsigt. Service og rengøring helt i orden. Benyttede ikke restauranten med derimod ofte pool baren, hvor kvaliteten af maden bestemt var over middel sammenlignet med tilsvarende steder. WiFi kvaliteten på værelset var ikke særlig god - men alt andet fremragende.

 
03-07-2016

Indlæg af Achristensen

Her kommer vi helt sikkert tilbage til

Geraniotis Beach Hotel opfyldte alt vi have håbet på inden vi skulle afsted. Lækkert hotel med dejlig stemning og faciliteter. Maden var god, aldrig ensartet, men heller aldrig gourmet, men det forventede vi heller ikke. Vi havde all inclusive og har oplevet konceptet på andre hoteller, men her fungerede det rigtig godt og ikke mindst hygiejnisk. Drinks og sodavand blev serveret hvilket vi syntes er et plus. Is er tag selv under maden i restauranten, men på andre tidspunkter bliver isen serveret af personalet i poolbaren. Vi havde valgt værelse med havudsigt hvilket var helt fantastisk. En super god detalje er at de har en ekstra "dør" med myggenet som gør det muligt at sove med åben dør om natten. At falde i søvn om natten til lyden af bølger er helt fantastisk. Placeringen af hotellet i forhold til Platanias er rigtig god. Hotellet ligger lige i udkanten af byen og er kun 5 minutters gang fra butikker og restauranter. Det at hotellet ligger lige i udkanten betyder også at her er roligt om aften/natten. Stranden der hører til hotellet er rigtig god. Primært sand og kun lidt sten. I starten undrede vi os over hvad det var for små "tårne" der stod på stranden indtil vi fik læst skiltet på dem. Det er havskildpadde reder som er afspærret for at beskytte deres æg. En tidlig morgen vi gik på stranden så vi også et spor fra vandet og op på stranden. Det var en skildpadde som havde været oppe på stranden i løbet af natten.