1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Casa Di Porto - Sommer 2017

 • • Apollo Mondo Enjoy-hotel
 • • Velrenommeret spa
 • • Skønt poolområde

På Casa di Porto bor du i pæne lejligheder ved stranden i Platanias på Kreta. Hotellet er en del af hotelområdet Porto Platanias Beach, og du må ubegrænset benytte faciliteterne på hele hotelområdet. Her er flere fine poolområder og et af Kretas allerbedste spa! Høj tilfredshed fra vores gæster samt et lokalt touch gør, at hotellet hører under gruppen af Apollo Mondo Enjoy-hoteller.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer, heraf 1 barn. 1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Spa afdelingen som var beskrevet på hjemmesiden, kostede 25 euro pr. Person for 3 timer. Det er i...
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Casa di Porto udgør sammen med hotellerne Plaza di Porto og Porto Platanias Beach & Spa hotelkomplekset, Porto Platanias Beach. Hotelområdet har en skøn beliggenhed nær stranden, restauranter, butikker, barer og fornøjelser. Som gæst kan man ubegrænset benytte faciliteterne på hele hotelområdet.

Flere store poolområder med separat børnepool og solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum. Opvarmet pool til mindst 20 grader (i perioderne 15/4-20/5 og 30/9-1/10). Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Ved Porto Platanias Beach & Spa er der en pool, som kun er for voksne. Pool-/snackbar. Solstole og parasoller på stranden mod betaling.

Hotellet har sportsaktiviteter og gratis fitness faciliteter (min. 16 år). Som gæst kan du mod betaling, få adgang til Apollo-hotel Porto Platanias' spa-afdeling (min. 16 år), som er en af Kretas bedste. Her er der forskellige behandlinger, sauna og massage mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Roomservice om dagen. Legeplads. Tremmeseng og klapvogn findes på hotellet. Du tilvælger det, når du booker din rejse eller efterfølgende på "Din rejse" for at få garanteret en tremmeseng/klapvogn. Gratis wifi på hotelområdet. Internethjørne mod betaling.


Ved ankomst checker gæsterne ind i receptionen på Porto Platanias Beach & Spa. En mindre vej skal krydses for at komme til stranden. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet samt inde i lejlighederne. Lokaltrafik. Nogle lejligheder ligger ved hovedgaden og kan forstyrres af gennemkørselstrafikken samt af en nærliggende bar.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Enjoy-hoteller.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

- Enkel morgenmad, kl. 04.00-07.00 (skal bestilles inden kl. 20.00 aftenen i forvejen).
- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00.
- Snacks, kl. 10.30-12.30.
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30. Mulighed for at bestille frokostkurv inden kl. 20.00 aftenen i forvejen.
- Kaffe/te og kage, kl. 15.00-17.00.
- Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30. Pæn påklædning kræves til middag, mænd skal bære lange bukser.
- Aftensuppe, kl. 23.00-24.00. (Ved senere ankomster serveres der en kold sandwich i lejligheden).
- Lokale drikkevarer, forfriskninger, øl/vin ad libitum, kl. 10.00-23.30.


Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Trappetrin og niveauforskelle forekommer i nogle lejligheder.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Høj kundetilfredshed
 • Hyggelig beliggenhed
 • Gode faciliteter
 • Gratis wifi