Blue Sea Apartments

  • • 50 meter til stranden
  • • Afslappende feriestemning
  • • Gratis wifi

Blue Sea Apartments er et familiedrevet hotel, der vil gøre hvad de kan, for at du kan få den skønneste ferie i Platanias. Gæstfrihed og god service er deres kodeord. Hotellet lokker desuden med perfekt beliggenhed i et rolig område kun et stenkast fra stranden.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder i etage for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i den ældre del for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i den ældre del for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder i etage for 2-5 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 650 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Blue Sea Apartments er et lille og velholdt familieejet hotel i bekvem gåafstand fra Platanias centrum. Hotellet består af tre bygninger fra 1986, 2003 og 2008. Hotellet er omgivet af en dejlig have med palmer, buske og blomster. Der er et poolområde med to pools og en separat børnepool. Pool-/snackbar, hvor du kan købe morgenmad samt enkle retter. Solstole og parasoller ved poolen. På stranden er der solstole mod betaling.

Gratis wifi i receptionen og ved poolområdet. Receptionen har begrænsede åbningstider, men ejeren bor på hotellet og er tilgængelig døgnet rundt. I centrum venter et stort udbud af restauranter, barer og shopping. På stranden foran hotellet findes en strandbar, som ikke er i hotellets regi. Lyd fra baren kan opfattes støjende i nogle lejligheder. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Hotellet består af tre bygninger med forskellige byggeår (1986, 2003 og 2008). Apollo har lejligheder i alle tre dele.